Krrtek Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 old school madafakaaaa pecky pecky, chce to fakt viac fotiek... :flex:Krrtek to neni Escalade ne? či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 old school madafakaaaa pecky pecky, chce to fakt viac fotiek... :flex:Krrtek to neni Escalade ne? či? ... Bohuzel ne, to je SRX :-) to je manzelky, chtela jen neco mensiho na nakupy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 svítící GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Jsem si dneska taky krapet posvítil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Jump :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Zase žralok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Ty ColtyII sem moc nedávej, protože když se na dívám, tak mě štve, že jsem je prodal Ten cifr je parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Ty ColtyII sem moc nedávej, protože když se na dívám, tak mě štve, že jsem je prodal Ten cifr je parádní... co Ti brání koupit zase:) když je správný světlo, ten cifr je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 To jo, možná si je zase koupím, ale asi bílé - abych si nekupoval úplně ty samé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Koukám, že tohoto vlákna přispíváme nejvíce my dva se siwim..Taky uz me siwi pekne stve ;-) Takovy super stroje, jak ja nutne potrebuji taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Taky uz me siwi pekne stve ;-)Takovy super stroje, jak ja nutne potrebuji taky V tom případě je tahle mobilovka jen pro tebe Upraveno 29. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Uz je nemám, ale jedna z archivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Uz je nemám, ale jedna z archivu To je ovšem škoda, že je nemáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tak páni, včera som teda stopol prvýkrát presnosť a výsledok ma veľmi potešil Za 7 dní presne na hodinu majú presnosť takmer po 30-ich rokoch -7s.. Tak si zaslúžili vyčistenie, fotečku aj keď len 5-kovým iPhonom a moju sánku na zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Vzal jsem foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Vzal jsem foťák Tohle me hodne bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Chtěl bych svoje B taky nosit tak dlouho, aby byly staré a ke mě přirostlé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Pristihl jsem se pri rizeni, ze si dost casto prohlizim antireflex skoro z kazdeho uhlu je cifr krasne videt a nekdy je tak krasne do modra...ale nejde mi to vyfotit!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 to ťažko odfotiť toto cipana ako fakt no.. ale keď je krásne vonku, vyzerá to božsky! obzvlášť keď sú vyleštené cipana, kto má ešte tiež zlato tak vie o čom hovorím škoda že nemám nejakú zrdkadlovku no.. Ale iPhone zase nerobí také zlé fotky no Inak Tichus tieto sa mi brutálne páčia!! A siwi ja by som ich chcel hlavne mať ešte takých 30 rokov a v takom stave ako sú teraz.. hodnota by už mala byť podstatne iná no mám ich pol roka len, sú však z roku 1987.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tajemný modrý AR vyvolaný přítomností čupakabry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se