Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

je to drsny jsk se ceny meni v case :) Kdyz jsem je prodaval asi pred peti lety tak cenove byly mezi 40-45 :) ale to je se vsim SOH 46mm jsem prodaval v komplet baleni v zaruce za 36.000 :D a prvni quartzovy bondovky za 15. Dneska bych si to za tyhle ceny koupil zpatky nejradsi vsechno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já SuperAvenger ještě před třemi roky za 55.000,-Kč, dneska běžně 70.000,-Kč+, SOH 46 lítají taky kolem 70, ale co je úplně ústřel jsou Colty v základu kolem 50, tam není nic extra zajímavého, je to entry. SteelFishe za 40 a podobně. Ale co co teprve nové hodinky, baterky běžně 110kkč+, Exospace 180kkč za baterku, děs. Ty časy jsou pryč :( .

Odkaz ke komentáři

Mlsoun@Spajdy: Díky kluci, jsou super a jsem sakra nakoplej, že je stáhnu z prodeje, protože znovu zase jen těžko seženu, ale opět jde o velikost, kdy jsou mi tyto na hraně menší (43,5mm) a navíc mám v rezervaci tyto "48mm": http://www.chrono24.cz/breitling/chronospace-blacksteel-limited-edition--id5424520.htm

Mimochodem ty, co nabízím já, má chlapík v prodeji za 77.000,-Kč :D .

tak tie čierne sú naozaj krásne! S čiernou proste nie je čo skaziť ;)

Odkaz ke komentáři

Aha, já myslel, že je máš teď, tak to je jiná. Já mám černé, ale ten AR je natolik silný, že na denním světle by člověk řekl, že jsou modré. Ty co máš na fotce spíš vypadají, jako šedé, což je možné, protože byla i verze "grey", ale třeba se mi to zdá. Nicméně na tom meshi to vypadá dobře.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...