spiderer Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 je to drsny jsk se ceny meni v case Kdyz jsem je prodaval asi pred peti lety tak cenove byly mezi 40-45 ale to je se vsim SOH 46mm jsem prodaval v komplet baleni v zaruce za 36.000 a prvni quartzovy bondovky za 15. Dneska bych si to za tyhle ceny koupil zpatky nejradsi vsechno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Já SuperAvenger ještě před třemi roky za 55.000,-Kč, dneska běžně 70.000,-Kč+, SOH 46 lítají taky kolem 70, ale co je úplně ústřel jsou Colty v základu kolem 50, tam není nic extra zajímavého, je to entry. SteelFishe za 40 a podobně. Ale co co teprve nové hodinky, baterky běžně 110kkč+, Exospace 180kkč za baterku, děs. Ty časy jsou pryč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Mlsoun@Spajdy: Díky kluci, jsou super a jsem sakra nakoplej, že je stáhnu z prodeje, protože znovu zase jen těžko seženu, ale opět jde o velikost, kdy jsou mi tyto na hraně menší (43,5mm) a navíc mám v rezervaci tyto "48mm": http://www.chrono24.cz/breitling/chronospace-blacksteel-limited-edition--id5424520.htm Mimochodem ty, co nabízím já, má chlapík v prodeji za 77.000,-Kč .tak tie čierne sú naozaj krásne! S čiernou proste nie je čo skaziť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Není no, ale musel jsem si na ni zvykat (u keramiky), tohle je na pohled stejné . Navíc limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Pekne Velikonoce vinsuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tak to je dobrá koleda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Všechno od "B" je dobré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Staaaare Brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Vytáhnul jsem je na světlo jen na focení, jinak stále čekají na nového majitele. Sorry, Marceli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Najs! Zrovna včera jsem si říkal, jak by vypadaly na meshi. Nevypadá to vůbec špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jinak to je šedá nebo černá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Na mešu dobrý. Teď jsi mě normálně dostal. Fotky jsou z léta a měl jsem je půjčené na očmuchání asi jen na dva dny. Normálně bych řekl, že byly modré, ale fakt už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Aha, já myslel, že je máš teď, tak to je jiná. Já mám černé, ale ten AR je natolik silný, že na denním světle by člověk řekl, že jsou modré. Ty co máš na fotce spíš vypadají, jako šedé, což je možné, protože byla i verze "grey", ale třeba se mi to zdá. Nicméně na tom meshi to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jsou sedy a mam je porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Díky za osvětu, v určitých místech je ta šedá lehce vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Colty proklatě nízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Po kolikáté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jestli to bylo na mě, tak Colty poprvé. Jak nejsem na bicolory, tak mě u Provazníka skoro nejvíc vzala tahle kombinace chronomatů na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jasně, že na Tebe. Myslel jsem, že už jsi Colty měl (41). No tak ať slouží, Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se