Ace84 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Avenger II? Jinak gratuluju k nové akvizici! Ano. Avenger II GMT. Krásný, tenký, 43 mm kousek. Velmi uhlazený. Není tak okázalý jak ostatní Breitling modely. Dokonce bych snad řekl, že jsou elegantní. ) ace84: to trosku jsi mi je vyfoukl :-)jinak jestli pro2 nebo 3...u mne jako vzdy vyhral isofrane :-DIMG_20180605_204329.jpg Farky a to tam ležely celkem dost dlouho. Ty mě s těma Steelfishema taky pěkně sereš. ) Už se těším, až večer nahodim dvojku Tak nakonec se nepovedlo co? Upraveno 7. června 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Tak nakonec se nepovedlo co? Bohužel , hledám stále a správný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ready for diving :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Letní tooly na slunečné dny jak dělané ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Kde ty zase trajdáš tenge? Já na ruce rybky a jsou přesně tam kde mají být? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Celé poslední tři dny titanovky.Hezké, Davide, musím je někdy taky vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobSt.Clare Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Já Chronomaty a děťátko "holčičí" Colty.Hezkej den.Johnny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Hezké, Davide, musím je někdy taky vyzkoušetDíky, nakonec jsem si nechal tyto a Avenger Chrono, ten titan mám rád, je neskutečně pohodlný. Ale tyhle ana/digi na které jsi reagoval, jsou na Tebe velké, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Díky, nakonec jsem si nechal tyto a Avenger Chrono, ten titan mám rád, je neskutečně pohodlný. Ale tyhle ana/digi na které jsi reagoval, jsou na Tebe velké, bohužel.Asi budeš mít pravdu, Davide, přesto si je rád vyzkouším. Během týdne se určitě na pár dnů objevím v Praze, ozvu se předem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 (upraveno) Jiné Bretlingy nemám, ale Colty jsou fajn. V pozadí naše šelma domácí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 (upraveno) lukassko2: Tak na becka moc niesom,mal som len Aerospace ale Colt sa mi teda zacina velmi pacit,mas pekny kusok.... Upraveno 12. června 2018 uživatelem Rusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 šedý černý modrý cifr!!!tak tohle rybky umí!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Na stopování gladiátorského zápasu ideální :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Zkusil jsem na Colty nasadit černý kožený Hirsch a najednou jsou z nich trochu páprdovský orloje. Ale i tak jim celkem sluší. Ten bílej cifr má tu výhodu, že k němu sedne skoro všechno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Furt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) :-) happy jak dva grepy...todleto drazkovani je proste pecka...to maji jenom rybky nebo i jine modely? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2018 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 :-) happy jak dva grepy...todleto drazkovani je proste pecka...to maji jenom rybky nebo i jine modely? IMG_20180616_185958.jpgDrážkování je super, taky se mi to líbí :-) Co to je na vteřinovce? Možná to je jen fotkou ale trochu to vypadá jak vypadlá lumi.Já Steelfish a drážky pouze subciferníčkách :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Drážkování je super, taky se mi to líbí :-) Co to je na vteřinovce? Možná to je jen fotkou ale trochu to vypadá jak vypadlá lumi.Já Steelfish a drážky pouze subciferníčkách :-)jenom kapka na skle..pozustatek z bazenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 jenom kapka na skle..pozustatek z bazenu...Jasný, už jsem koukal na jiné fotky a tam bylo vše ok :-) Prostě Béčka, vůbec nechápu co mě to napadlo za blbost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se