farkyostrava Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 jsem saturovan..teda neco jede z ebay/australie ale ..jsem saturovan ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Novodobé 24-hodinovky (inspirace Navitimerem Scotta Carpentera) vedle "echt" Moonwatch na Cosmos Discovery Exhibition... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Áno, žijem ešte a bicolory tiež.. Aj keď po vyše hodinovom čakaní u lekára kde som nakoniec strávil iba 5 minút ma takmer j*blo o zem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Áno, žijem ešte a bicolory tiež.. Aj keď po vyše hodinovom čakaní u lekára kde som nakoniec strávil iba 5 minút ma takmer j*blo o zem... Super fotka. Já dnes SO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Vitamin B je potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Pravda pravdoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ty jsou super. Imho hrozne nedocene Brajtle, nositelna velikost a hlavne nic tenkeho, nerezova luneta, cifry s cislama nemaj chybu, 3 barevne varianty. Takhle maji vypadat vodotesna B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Pravda pravdoucí Tak už novinka? Taky mě dost lákaly. Teda jestli jsou to ty z inzerce. Jinak včera na ruce toto. Už "trošku" za hranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ty jsou super. Imho hrozne nedocene Brajtle, nositelna velikost a hlavne nic tenkeho, nerezova luneta, cifry s cislama nemaj chybu, 3 barevne varianty. Takhle maji vypadat vodotesna B I přes tu výšku sedí vážně výborně na zápěstí, to mi u Chronomatu chybělo..indexy bych snesl i bez čísel, ale tak ?dá sa? a všem breitlingarum doporucuju :-) Tak už novinka? Taky mě dost lákaly. Teda jestli jsou to ty z inzerce. Jinak včera na ruce toto. Už "trošku" za hranou. Řešil jsem to hodně narychlo a trochu se sentimentem, nějak mi GMT teď chybí..tak se ozvi, když budes chtít změnu :-) vypadá to, zes potkal Rytmuse :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Pořád tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 loviskuju tydlenty hodinecky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Na stolku i na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Ja stale moje milovane Coltiky, dnes pre zmenu na tahu... A poprosil by som aby niekto rozbil Akamovi Moony, aby sa sem vratil, jeho fotky tu strasne chybaju! Ved pri mojom rozhodovani o tom co kupit zohrali velikansku ulohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 SO a taky mi ty Akamovi fotky chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 s magory (kamarady) na pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Dnes SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Rybky zpět na tahu :-) Ten se mimochodem úplně luxusně lehce mění, pasuje jak prdel na hrnec jak se říká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Dneska jsem prolizal Hanaka vrchem spodem a z nove produkce ?béček? jsem nevybral nic...i proto jsem rad za tyhle stary titanovy paštiky to je z doby kdy breitling jeste delal hodinky pro profesionaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 No jo-Ty mas novejsi,ale i ty EVA jsou jeste supr-jak jsem videl dneska novy navitimery apodobny zverstva-tohle je porad parada Mohli me v tom servisu varovat-ze nemam sklicko,ale asi jsou zvykly-antireflex u breitlingu = pecka ...oproti rolexu je to zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se