Skopky-Sonny Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Neděli je potřeba si udělat pěknou
Ace84 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Konečně jsme je dal dohromady. Servis, tlakovka, trocha Cape Codu, prodloužení tahu z ebaye a jsou jak nové.
lexa Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 V listopadu 3 roky denne na ruce - Sphinx diky - a pořád dobrý
MilanlacaZ Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 ... Dnes po delší době zase takhle. Dávno jsem si zvykl na méně okázalé kusy ze stáje Rolex, ale vždy mě něco nutí vrátit se a ponosit tyhle voče...Co myslíte?
siwi Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Ten antireflex a leštěné prvky ciferníku prostě ničím nenahradíš.
Axel Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 V 27. 8. 2018 v 15:53, MilanlacaZ napsal: ... Dnes po delší době zase takhle. Dávno jsem si zvykl na méně okázalé kusy ze stáje Rolex, ale vždy mě něco nutí vrátit se a ponosit tyhle voče...Co myslíte? Ta okazalost k nim proste patri.. Zadna hra na sedou mys, velke, vyrazne hodinky, co davaji o sobe vedet... Proste Breitling, ktery ovsem konci tak, jak jsem ho dodnes znali.. Novy Avengery jsou tragicky.. IWC se potyka s problemy, pravdepodobne budou muset jit s cenama dolu, Becka podle me postihne to stejny.. Na tyhle "stary" kousky se jednou bude cekat jeste fronta..
Maxel Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 V 1. 9. 2018 v 11:41, lukassko2 napsal: Tie Colty vypadajú parádne...Souhlas. Měl jsem i novej model, ale stejně se vrátil k těmhle ? klasickej B-look je pro mě top. Jinak Chronomaty naprostá pecička. Mít na ně ruku, jsou rozhodně v hodinkovnici.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se