Micey Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Tady je videt, jak tomu vubec nerozumite. Jo a zapomnel jsem na dalsi velky spatny.. 23mm mezi nozkama. To sem myslel, ze 21mm je naprd:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ciwe, hoď to ze skály (souřadnice do SZ pls). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 (upraveno) Zatraceně, kdyby na tu "evoluci" napsali Chronomat, nikdo by jim tu napiglovanou láci a tříručku nezpochybňoval, čert vem tah, indexy i šikmý datum.Hnusné hodinky IMHO vypadají poněkud jinak (by mě zdejší rolexáci museli exkomunikovat), tohle je akorát nemístně zaškatulkované... PS: Zdá se mi ten rovný odraz, nebo už ojebali i to sklo a udělali ho fujtajbl flaška vod submariner hořčice placaté? Upraveno 31. března 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Colt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Už jsem sem dlouho nic nedal, tak přidám jednu z páteční obhlídky zahrady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Zůstávají doma, bylo by škoda je za tyhle ty prachy dát pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Zkusil jsem na bílých Coltech medovou kůži od Z R C, kterou mám normálně na Seika a není to špatná kombinace. Ten bílej ciferník má výhodu, že k němu barevně sedí skoro cokoliv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 na ruce až v pondělí, ale už se pomalu nakládají ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Nikdy jsem Brajtle nechtěl... Pak jsem si je pořídil a jsem spokojený. Nikdy se mi ale nelíbil ten jejich tah. Včera jsem ho ale nahodil, ale světe div se, není to špatné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 jo tak to je úplně standardní vývoj v případě brajtlů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 No.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 jo tak to je úplně standardní vývoj v případě brajtlůA nějaký volný penízky Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Pořád na kůži. Docela se mi tak líbí a jsou pohodlný. Tak že jedna noční... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Barvicky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Relax s rybkama :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 takže steel bracelet dobrý, ale koža je koža... právě přehozeno na černý Hirsch Heavy Calf. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Akorát vybaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se