Tomak Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Dokonalá AR na Coltech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 dnes Avenger II na krokodílovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Avenger stary dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Od kedy ich mám Omegy možno 5x na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Už to měly nahnutý, ale ještě se drží Nakonec s SMP docela dobře doplňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ty stejné Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Není tu nějak moc bílo poslední dobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Bílá je super, taky jsem měl, ale nakonec jsem si nechal tyto Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 dneska na řemenu od r4b4 ..diky kamarade je supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Perfektné Coltíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Moje milovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Od tý doby co jsem prodal SOH a SO sem raději moc nelezu, ale máte to moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Skusmo som nasadil nejaky masivny tah zo suflika... a celkom sa mi to lubi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Colt Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Nemám zase takovou zkušenost, nicméně mě na těchto Breitlích nejvíce udivuje AR, který neznám u jiných hodinek. Cifr je hodně hlubokej a modrý odrazy jsou nesmírně krásný. Mají 15 let. V AR jsou malý trhlinky viditelný zblízka pod určitým úhlem, čili možná časem budu řešit předělání (Pražské Hodinářství, Onyx?), ale teď se jen kochám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 15 let? A já myslel že mám babičky, moje mají 13/14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 15 let? A já myslel že mám babičky, moje mají 13/14 Babičky máme oba :-)Jojo, rok 2004. Kompletní renovace u Pražského hodinářství včetně nového strojku. A mám do důchodu klid :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se