Baker Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 b.jpg Ten remeň je super. Je tmavo modry alebo čierny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To nevypadá vůbec špatně!Tyhle hodinky mě vůbec dost bavily. Škoda že i ty jsou mi krapet větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Béčka ve Vinohradském pivováru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Pořád mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Ten remeň je super. Je tmavo modry alebo čierny ? Černý Hirsch Robby, i ciferník je černý, to dělá to světlo a AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Jsou boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Po dlouhé době na ruce. Z nějakýho neznámýho důvodu mě nebaví na ruce v zimě. Dnes to ale padlo jak prdel na hrnec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Na školený v Maďarsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Moc to neladi ale vejdou se Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Včera, dnes budou taky a zítra asi zase k japkům ale mám tu modrou rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Vyvolavam leto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Kdykoliv je mám na ruce tak vím, že jsem udělal dobře s nákupem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Taky patří k mým oblíbeným. Měl jsem ještě jedny Colty a musel jsem díky nákupu auta jedny prodat. Byl to docela problém vybrat, který pujdou do světa . Nakonec jsem si nechal Superoceany. Blahopřeji ti ať slouží Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Avenger su top Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jak vypadaji z boku?Ja bych to asi psychicky nevydrzel, kdyby se mi tam neco o ne smrdlalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Da sa nato zvyknut aj na vahu aj na vysku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Tak to uplne nemyslel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jj, vsak pohled z boku znam, sice ne v chronu, ale znam.Me slo o ty dalsi veci na a ta nejspis kovova vecicka me znervoznuje na tom cervenem "provazku".Dle posledni fotky tezko rict, zda uz se podepsala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se