Sphinxx Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 @Ondazz: Díky za ten Tvůj report. Pecka dojmy z každodénního použití, já měl "obyčejné" titanovky, taky dobré, ale už mě obecně nebaví hodinky nabíjet, jsou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 SOH v tomhle provedení to je fakt lahůdka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Čirá nádhera. Tyhle se povedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Messiah: mám pocit, že tyto nepřestanou nudit a neokoukají se pěkně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dnes moje úplně nejoblíbenější hodinky po návratu z lázní. Děkuji novinářství Deal za super práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Hodinářství samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @Sphinxx top! zvazoval jsem plejny jako druhej kus , ale pockam si na novou inkarnaci. @Tenglis nadhera, ty starsi kousky jsou nadherny! a ja pracovni vecere: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Díky: -) budu tady s nimi chvíli otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 První letošní koupačka na Sádráku. Voda jak kafe. Teplotou i odstínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 @Ondazz: Díky, ty černé jsou taky super, ta guma jim fakt sedne. Jsem moc rád, že jsi tady hodil to resumé, protože to "odírání" černého PVD na titanu je určitě mínus, ale asi s tím člověk musí počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Tak ještě sem.. když už je zase tahám.. pořád je to velká láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 @Postal80 mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Osvědčily se mi i při šnorchlování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 V 30. 4. 2022 v 10:07, Ondazz napsal: zrovna vybaleno ve velkým stylu. a jsem zamilovanej, naprostá nádhera. ty detaily, proužkovanej ciferník, tlustej krystal, úžasný Ten cifr je fakt boží . Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Včera i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Dnes na cestě od zákazníků, vlakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se