Pivas Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Ty hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Moje nova akvizice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 21 hodinami, Pivas napsal: Spokojenost A dobrý jsou co ?! Ta Lumi, že by Omega mohla závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 6 minutami, shewcza napsal: A je to tady! Nejlepší fotky na fóru opět i v Breitling sekci Radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 @Žigi- celkove jsem spokojeny,lumi super. @shewcza- ty fotky fakt umíš,radost se na ne divat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Díky kluci, ale zase nepřehánějme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Pěkné to máte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Ty též! Tyhle hodinky jsou všechno, libovolně si dosaďte, jen ne nudný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Čerstvě přezuto na nový Hirsch Liberty. Radost. Čím déle tyhle hodinky mám, tím méně potřebuji nosit jakékoliv jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Moje oblíbený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Zuper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Na takový pěkný datum jsem si musel vzít digitálky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 @shewcza: krásné detaily. Jste mě donutili vytáhnout old school. Za rok a půl jsou potřetí na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Oldskůl B jsou nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 [mention=21215]shewcza[/mention]: krásné detaily. Jste mě donutili vytáhnout old school. Za rok a půl jsou potřetí na ruce ... Co jsou to prostě zač?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 @shewcza Překrásný detaily a hodinky jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se