shewcza Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Teď nová várka by už měla být stejně poddajná jako to bývalo zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 no já jsem zase neodolal. ale tohle je prostě paráda. dokonce to jde skvěle s tím naťákem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Still in love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Asi to tady ted budu trochu spamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 před 9 hodinami, Ondazz napsal: no já jsem zase neodolal. ale tohle je prostě paráda. dokonce to jde skvěle s tím naťákem: Tohle je opravdu paráda!!! Jestli nějaké Heritage tak v tomto provedení!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Taky sem občas zaspamuju když mám vstupenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 @Ondazz Jaká je ta nová spona a kaučuk ve srovnání se starší generací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 @shewcza řek bych úplně stejná tvrdost, spona má jen jinej tvar čudlíků a vzhled, mechanismus stejnej. trošku tenší guma okolo stěžejky. spíš podstatná změna je těsnější umísťení dírek na stěžejku na hodinkách, takže je to víc přimáčknutý k tělu - to se mě líbí u tohoto pásku, ale u starších, co mají tlustší gumu okolo stěžejky mám strach, že je to bude moc odírat. sponu jsem zkoušel i starou a funguje stejně jo a 22 lug má sponu 18!!! tohle je 24/20 jako dřív, ale potom mají 22/18. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 V 30. 11. 2022 v 8:07, Henry Dragonfly napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Sakra, jak nemám tu novou produkci rád a nic se mi extra nelíbí, tak tohle se povedlo. Pěkný úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Starý suproušn na meshi? Je to legalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 (upraveno) Mě se to ekluje, ale jestli se Ti to líbí, tak proč ne!? @Ondazz díky moc! Upraveno 2. prosince 2022 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Legální to je, ale dohromady to moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 (upraveno) Horsi uz by byl jen NATO strap Upraveno 2. prosince 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 nenech se odradit hejterama za me jakykoliv vymenovani pasku je za body. nekdy za min bodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 20 hodinami, Sphinxx napsal: Sakra, jak nemám tu novou produkci rád a nic se mi extra nelíbí, tak tohle se povedlo. Pěkný úlovek. Díky , naživo je to opravdu nádhera Zároveň je to ale pořádnej kus železa Takže na nějaký sportování to moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 @kybacz 42? moc pekny ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 @kybacz 42? moc pekny ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 (upraveno) sory nejak nefunguje net Upraveno 3. prosince 2022 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se