Ondazz Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) @Quarantine tyhle moje první znamenaly před 7 lety okamžitou lásku, která mě ještě nepustila. tak užívej! Upraveno 2. ledna uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Taky jsem se před lety zakoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Ještě bych měl otázku, nebo moje zkušenost. Včera jsem si procházel a jen otíral hodinky, které vlastním a mám takový pocit, že za dobu nošení třeba B1, Superoceánů, Coltů mi přišlo že ta ocel na sebe zase tolik škrábanců nechytá, ale třeba mám Tag Heur Carrera a tam mi přijde při stejným cca počtu nošení daleko víc podrápaný bok pouzdra. Třeba je to blbost a je to prostě ocel, ale mám takový pocit Díky a užívejte B, jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) před 15 hodinami, spona napsal: Ještě bych měl otázku, nebo moje zkušenost. Včera jsem si procházel a jen otíral hodinky, které vlastním a mám takový pocit, že za dobu nošení třeba B1, Superoceánů, Coltů mi přišlo že ta ocel na sebe zase tolik škrábanců nechytá, ale třeba mám Tag Heur Carrera a tam mi přijde při stejným cca počtu nošení daleko víc podrápaný bok pouzdra. Třeba je to blbost a je to prostě ocel, ale mám takový pocit Díky a užívejte B, jsou boží Mám roky jak Carrery cal.16 (CV2A10), tak mám i SO42 které jsem nechal leštit (A17365D11C1A1) a měl jsem i SOH46 (A1732024) A nejvíc poškrábané byly ty SOH, jednoduše proto, že jsem je nosil nejvíce, jednu dobu, TH nemám poškrábané vůbec, myslím si, že je to jen subjektivní dojem. Co u TH Carrera uznávám že je špatné, tak není problém s nimi o něco ťuknout, protože jsou hrozně vysoké na ruce (proto už je skoro nenosím), prostě velké hodinky (pocitově větší než 43-43,5mm co je udáváno) a mají kolem lunety jen tenkou část kovu, takže to vždy schytá. Zmíněné Breitlingy proti tomu daleko lepší, mají lunety masivní, které tak netrpí na drobné nárazy a odření, kde je potřeba přeleštit jen občas sponu. Upraveno 5. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Společenské TH Date Carrery mi na ocelovém pouzdru pochytaly vlásečnice nejrychleji ze všech hodinek. A to byly moje nejluxusnější. Dnes se motám v daleko nižších třídách a žádné takové problémy nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna No tak těžko říci ty TH mám model CV2010 a určitě ty nošený B byly větší, měl jsem ty B ve velikosti 44 a proto jsem většinu prodal, B1 mám ty mi tak nevadí a moc se mi libí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KidOfMagenta Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Novej přírůstek do vlákna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna V 1. 1. 2024 v 22:39, Quarantine napsal: Moje prvni Becka. Jsem nadsen. Krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Je to stejně sranda, malý strojek ETA 2824 v současných hodinkách …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna V 1. 1. 2024 v 22:39, Quarantine napsal: Moje prvni Becka. Jsem nadsen. Takze narozeniny uz probehly jo? Tak jeste jednou vsechno nej a ja se taky neflakal a resil jsem nahradu - tentokrat neprilis originalne, ale nemohl jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna @CEGY Pořádný kladiva! Ale tobě to prostě sedí. Stejně jako submersibly, jak jsme onehdá moudře hovořili na sedle Já cosi subtilněji Aerospace v titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna JJ, jsou super a ten boží antireflex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Moje digitálky, Béčka a Iwc mají nejlepší AR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Mé první automaty….ja blbec si myslel, že s jedněma “pořádnýma” vydržím do smrti …..přitom to byl jenom začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Dneska GMT. Pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 22. 1. 2024 v 14:12, Maxel napsal: @CEGY Pořádný kladiva! Ale tobě to prostě sedí. Stejně jako submersibly, jak jsme onehdá moudře hovořili na sedle Jo submersibly, to už je dlouho. To mě to ještě celkem bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ty jsou moje nej... Na datum kašlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna V 22. 1. 2024 v 14:12, Maxel napsal: @CEGY Pořádný kladiva! Ale tobě to prostě sedí. Stejně jako submersibly, jak jsme onehdá moudře hovořili na sedle Já cosi subtilněji Aerospace v titanu. Nemůže se na ně vynadívat Já je blbec prodal v bílým za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se