Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

Ještě bych měl otázku, nebo moje zkušenost.

Včera jsem si procházel a jen otíral hodinky, které vlastním a mám takový pocit, že za dobu nošení třeba B1, Superoceánů, Coltů mi přišlo že ta ocel na sebe zase tolik škrábanců nechytá, ale třeba mám Tag Heur Carrera a tam mi přijde při stejným cca počtu nošení daleko víc podrápaný bok pouzdra.

Třeba je to blbost a je to prostě ocel, ale mám takový pocit😀

Díky a užívejte B, jsou boží

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, spona napsal:

Ještě bych měl otázku, nebo moje zkušenost.

Včera jsem si procházel a jen otíral hodinky, které vlastním a mám takový pocit, že za dobu nošení třeba B1, Superoceánů, Coltů mi přišlo že ta ocel na sebe zase tolik škrábanců nechytá, ale třeba mám Tag Heur Carrera a tam mi přijde při stejným cca počtu nošení daleko víc podrápaný bok pouzdra.

Třeba je to blbost a je to prostě ocel, ale mám takový pocit😀

Díky a užívejte B, jsou boží

Mám roky jak Carrery cal.16 (CV2A10), tak mám i SO42 které jsem nechal leštit (A17365D11C1A1) a měl jsem i SOH46 (A1732024) A nejvíc poškrábané byly ty SOH, jednoduše proto, že jsem je nosil nejvíce, jednu dobu, TH nemám poškrábané vůbec, myslím si, že je to jen subjektivní dojem. Co u TH Carrera uznávám že je špatné, tak není problém s nimi o něco ťuknout, protože jsou hrozně vysoké na ruce (proto už je skoro nenosím), prostě velké hodinky (pocitově větší než 43-43,5mm co je udáváno) a mají kolem lunety jen tenkou část kovu, takže to vždy schytá. Zmíněné Breitlingy proti tomu daleko lepší, mají lunety masivní, které tak netrpí na drobné nárazy a odření, kde je potřeba přeleštit jen občas sponu.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Společenské TH Date Carrery mi na ocelovém pouzdru pochytaly vlásečnice nejrychleji ze všech hodinek. A to byly moje nejluxusnější. Dnes se motám v daleko nižších třídách a žádné takové problémy nemám.  

Odkaz ke komentáři

No tak těžko říci 😃 ty TH mám model CV2010 a určitě ty nošený B byly větší, měl jsem ty B ve velikosti 44 a proto jsem většinu prodal, B1 mám ty mi tak nevadí a moc se mi libí

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 1. 1. 2024 v 22:39, Quarantine napsal:

Moje prvni Becka.  Jsem nadsen.

20240101_223401.jpg

Takze narozeniny uz probehly jo? Tak jeste jednou vsechno nej a ja se taky neflakal a resil jsem nahradu - tentokrat neprilis originalne, ale nemohl jsem odolat :D 

B296D670-F5BA-4307-A3F7-515FD0A64E77.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2024 v 14:12, Maxel napsal:

@CEGY Pořádný kladiva! Ale tobě to prostě sedí. Stejně jako submersibly, jak jsme onehdá moudře hovořili na sedle :)

Jo submersibly, to už je dlouho. To mě to ještě celkem bavilo.

Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2024 v 14:12, Maxel napsal:

@CEGY Pořádný kladiva! Ale tobě to prostě sedí. Stejně jako submersibly, jak jsme onehdá moudře hovořili na sedle :)

Já cosi subtilněji Aerospace v titanu. 

FA1C4015-5154-4136-B4C0-ABB3A29A0C09.jpeg

Nemůže se na ně vynadívat :) Já je blbec prodal v bílým za pár korun :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...