Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

Ja vim ;-),chvalis je kde muzes,vubec se ti nedivim,prave hledam taky neco z ceho bych mel takovou radost, zkousel jsem par kompromisu,ale to neni ta spravna cesta, lepsi je si priplatit a koupit neco z ceho bude to prave uspokojeni,i kdyz je spousta lidi zde nema rado, kvuli fontu atd, tak me bavej cim dal vic, a to jsem je nazivo jeste nevidel, jen z fotek,verim ze nazivo budou jeste hezci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele mam 17,5 taky a so44 jsem mel a byly naprosto v pohodě. Nebal bych se toho.

Naprosto souhlasím, mám stejný obvod zápěstí jako ty a 44 mm je optimální, menší bych rozhodně v tomto provedení nevolil...

Odkaz ke komentáři

@lexa: Ani mně se cesta kompromisů a mezinákupů nevyplatila. Vždycky jsem si hned položil  otázku, co budou moje další hodinky. V tomto případě se mi ale představa změny úplně příčí. Vůbec nevím, co bych měl chtít. 

Ze své zkušenosti doporučuji si je rozhodně prohlédnout naživo. Mně se třeba na fotkách vůbec nelíbily. Ale jak jsem je vzal v obchodě do ruky, už jsem nemohl přestat na ně myslet. Bylo jasné, že to je přesně to, co jsem tak dlouho hledal. 

Ohledně velikosti souhlasím s tím, že sedět by ti mohly i 44ky. Breitling pouzdra umí a dost lidí tu svorně tvrdí, že jejich větší hodinky se dají nosit i na menším zápěstí. Já to tedy riskovat nechtěl a sáhl po velikosti, o které vím, že sedět musí. Nadto mi u SO42 víc vyhovují indexy. Mají matovanou úpravu a tím mi připadají čitelnější než ty leštěné u SO44. Ve svém vlákně o tom mám zmínku i se srovnávacími fotkami. 

Jinak dnes jako vždy - One Watch Chuy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

African,siwi,wizard,rad bych se zeptal prosim na obvod ruky,mam 17.5,jestli mam pokukovat po SO 42 nebo 44 budou idealni, diky za info

Být tebou, tak je zkusím oboje, já jel pro 42 a skončil u 44. SO jsou opticky o dost menší, dělá to ten vnitřní kroužek a pokud je v barvě, tak o to více. Jinak 44 jsou dobře nositelné, 42 budou ještě lepší, pak už je to jenom na tobě :-)

Odkaz ke komentáři

Mně se třeba na fotkách vůbec nelíbily.

Přesně tak.

Osobně si myslím, že máš ruku pro oba typy.

Jiank, jak se říká: sto lidí - sto chutí. Mně se zdá ten cifr na těch 42 už dost zhuštěný, na druhou stranu má Siwi pravdu, že indexy asi budou čitelnější. Každopádně to imho nejsou typické Breitlingy a na ruce působí řekněme sportovně-kultivovaně.

Odkaz ke komentáři

Diky vsem za reakce,osobne se mi prave vic libi cifr 44, je takovej cistejsi,ale urcite je to chce videt nazivo a porovnat, akorat se stydim jit otravovat do obchodu kdyz vim ze si je odtamtud neodnesu, nemam to moc rad,tak se uvidi jak to dopadne ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...