filo-boxer Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Na Silvestra mé nejodolnější, GW-5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Koukám, že jsme to dnes vzali za stejný typ časomíry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Na Silvestra mé nejodolnější, GW-5000. Ostravar já moc rád Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ty máš prostě dobrý vkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Ale v Praze není nikde k dostání. Jak ses k němu dostal ty v té dálce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 V jake dalce? Nekolik tydnu okolo Vanoc travim kazdorocne nedaleko Ostravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 No vidíš. A já tam jezdím v létě. V horku ten Ostravar chutná dvojnásob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Taktéž jsem zahájil letošní rok s digitálkami na ruce. Dnes poprvé nedošlo k synchronizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 G-shock Polygon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Taktéž jsem zahájil letošní rok s digitálkami na ruce. Dnes poprvé nedošlo k synchronizaci. IMG_20180102_112530-01.png Takhle bych sem mohl přispívat naopak v případě, že by se mi někdy hodinky doma sesynchronizovaly Ale letošní svátky jsem strávil skoro celé mimo Prahu a to byla lahoda. Každý den čerstvý přesný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Časem lepší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Dneska padla volba na "otloukánky". Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem kubinox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Vám se ten fotbal jako líbíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Teď sem si všiml podle fotky, že mi chybí jeden ze čtyřech šroubků. Mrknu na hodinky.. a fakt..Dostávají teda dost čočku, tak se moc nedivím, ale že zrovna upadne šroubek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ale tak zase je máš lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ale když tama nateče, snad se to srovná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Joo...fotbal nemusim...ale Citizenky určitě ano...máš je pěkné:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 No když je dneska to volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Parádní Casia se slovníkem... Se "slovníkem".. to jsem poučen od Casiotrona:-) Opravdu pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se