Olin.uj Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 t2 ...máš je parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Já dnes klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) dvě klasiky vedle sebe - siwiho gw5610 a mé dodrbané dw290.za pozornost stojí shodný čas na obou - toho jsem si všiml až při editaci.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jinak o víkendu malování a vše otravné co je s tím spojené (to fakt nemám rád - hlavně ten úklid..) a další podoba w-735. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. odmočení, starej kartáček a mýdlo a jsou zase ve formě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2018 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 a je to o to větší div, že ani tvé 290, ani siwiho géčka nemají synchronizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak každý slušný člověk si hodinky před srazem sešteluje, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 a je to o to větší div, že ani tvé 290, ani siwiho géčka nemají synchronizaci... mé se synchronizují jen když si vzpomenu, tj. cca jednou za 1-3 měsíce. a upřímně - neměnil bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak každý slušný člověk si hodinky před srazem sešteluje, že ano.No jistě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak každý slušný člověk si hodinky před srazem sešteluje, že ano.Tak urciteeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Na pondělí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Parádní volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 16 melodii za tu cenu! No nekup to. To nestahnu ani 16 songu z iTunes. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 16 melodii za tu cenu! No nekup to. To nestahnu ani 16 songu z iTunes. Sent from my iPhone using TapatalkNádherný Montany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Tohle byly moje první nové hodinky. Paráda.Koukám, že jsi jim dopřál nějaký kvalitnější náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Na pondělí....Moc pěkné.. I já se přidávám. Moje oblíbené DW 290 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) to frostie: díky:-)to 5etter: kdepak, s tím jsem to již pořídil Upraveno 19. března 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 16 melodii za tu cenu! No nekup to. To nestahnu ani 16 songu z iTunes.Sent from my iPhone using TapatalkJo jo Montany.. Kdo je tenkrát měl...tak to byl borec.. Viděl jsem je nedávno na Aukro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jj, proto jsem je taky poridil. Tedy doufam, ze to s tim borcem jeste plati:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 MysJj, proto jsem je taky poridil. Tedy doufam, ze to s tim borcem jeste plati:-)Myslím, že v našem případě to platí stále :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jako bych se v té školní lavici viděl..a když jsem u mých omylem při hodině pustil melodii a pan učitel už věděl, že jsem to já, musel jsem je sundat a do konce hodiny nechat položené na katedře..to utrpení, než hodina skončila, bych nikomu nepřál.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 jo, to byla krutá doba:-) Dneska mi dcera občas o hodině i volá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se