Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

...že by 5000 byly tak nespolehlivý???

Myšleno ve smyslu příjmu signálu a následné synchronizace. Bohužel 5000 prostě špatně chytají. Někdy líp ( tak 6x týdně ) někdy hůř ( třeba jen jednou týdně). V extrému umí nechytit třeba i 14 dní. Mám v provozu další dvoje rádiovky (oboje od Casia) a ty chytají na 100 procent.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšleno ve smyslu příjmu signálu a následné synchronizace. Bohužel 5000 prostě špatně chytají. Někdy líp ( tak 6x týdně ) někdy hůř ( třeba jen jednou týdně). V extrému umí nechytit třeba i 14 dní. Mám v provozu další dvoje rádiovky (oboje od Casia) a ty chytají na 100 procent.

U svých 5610 mám taky poslední dobou problém se synchronizací. Za uplynulé dva týdny se mi doma synchronizovaly snad jednou. Vyřešil jsem to výletem ke zdroji, viz zde.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tuz synci ja si pred casem kupil taky bazmek, a signalu mam na rozdavani...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ted vazne, kdo ma moznost muze si vyrobit sam ze stareho tranzistoraku kde je feritka.

Namotat zavity nejakej kond (naladit to na 77,5) a melo by byt hotovo.

Na laborovani nemam kdy tak sem to koupil ze spanelska, kde sem to nasel nej za 25evropskych...(25,00 ? tax incl.)

Videl sem to i na nejakych .de strankach a asi bych to i dohledal bylo-li by treba.

Zde na foru jsem nejake vlakno tykajici se tohoto tematu nenasel a pokud je to jen tim, ze neumim hledat budu rad za nasmerovani.

Diky a pokud se problemem inspirujete a budete mit nejake vysledky dejte vedet.

Ted uz tedy s prijmem(Ostravsko) problem nemam, nekdy sem taky nesynchronizoval i nekolik dni. Ted bez problemu i ve dne, coz bylo pred tim nemyslitelne.

Tiimto smerem  :thumbsdown_anim:  656 km je ...

Pokud toto pouzivate(jelikoz jste v DCF a vubec radiocontrol profici) a presto mate tento problem a ja to pisu zbytecne tak prijmete hlubokou omluvu za OT.

Kdyz tu, ale o tom neni zminek tak snad nekdo oceni...

________________________________________________________________________________________________________

Pokud nekdo testoval vlastni vysilani japonskeho serizovaciho signalu pres antenu a ntb dejte vedet zda to rozchodil. Cekam na tridolarovou  antenu od ebay(se sluchatky mi to neslo). Totez plati pro android apku ktera nejde oficialne(play) pro evropsky region stahnout a musi se oklikou JAP/US...

Edit: -uprava kontextu...

Upraveno uživatelem akai
Odkaz ke komentáři

Že se lidi všemožně pokouší zlepšit příjem signálu jsem kdysi četl na Uhrforu. Někomu se údajně povedlo chytit signál z vysílače DCF77 až v Kanadě. Ale o tomhle bazmeku jsem doteď nikde nenašel ani zmínku. To by mohlo být zajímavé si s tím pohrát.

Odkaz ke komentáři

... jsem doteď nikde nenašel ani zmínku. ...

Zminka byla zde . 

Nemci zde .

Jinak by to asi chtelo k tomuto vlakno, nevim , mam zalozit? -kdyz tak upravite.

Je toho vic, treba japonsky 60kHz a mohl bych pokracovat... -ale nepatri to do vlakna tak nerozvadim...

(mam nejake jen 60khz a chtel bych jim dodat ridici signal...)

60 je dobrych je to dobra harmonicka, -ale s 77.5 je to horsi ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...