Olin.uj Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Buď rád, že je máš.. Parádní Prim sbírka.. Jinak se přidám k měření času. Jak na Primkách tak na nově získaných Elektronika 5, kde je stejný modul. Kdysi jsem to měřil na Primkách, ale přesně si to nepamatuji... Jen vím, že jsem byl příjemně překvapen přesností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 To Olin.uj: diky a tesim se pak na vysledky a srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Já měření odstartuji zítra... Nejsem doma. Jinak šestimístné moduly mají seřizovací šroubek času .. Jak je to u těch čtyřmístných?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Dneska celý den. Parádní fešácké a pohodlné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 No jistě a nikde nepřekáží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Diky Frostie, 15.7. s nimi budu zpet a uvidime. Nejradsi bych seridil a meril vsechny, aby bylo videt i odchylky u jednotlivejch kusu, ale na to jsem sakra linej:-)Tak seřízeno... za měsíc tady.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Těším se na výsledek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Taky jsem zvědav. Když budou tvoje přesnější, máš u mě pivo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Proč je na těch českých Primkách španělsky datum - fecha? Tam se dával španělský modul?Na těch ruských jsem to viděl napsaný azbukou - ????. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Taky jsem zvědav. Když budou tvoje přesnější, máš u mě pivo:-)Nápodobně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Ty vaše český fejky mi nedají spát, kluci. Bohužel žádný nemám, tak se musím spokojit aspoň s ruským originálem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No, a když už jsem se hrabal v krabici s digitálkama...: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 siwi: máš to pěkný... A můžeš se přidat s Elektronikou 5... na měření přesnosti času během měsíce. Joo a pozor na český fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 No, fejky se tu moc netolerujou S tím měřením - proč ne. Ale budu do nich muset dát novou baterku. Tahle už nějak zkomírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 dneska takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Čekání na nový přírůstek si krátím, jak se dá. Dokonce už mám pátek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 jenom na nafoceni, ale prijemne jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se