zibarek Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Fotka sice ze čtvrtka.W-740, odlehčená verze dw-290, ale pro mě s lepším páskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Taky pekna klasika. Tuhle jsem po nich koukal a prekvapilo mne, ze se daji sehnat i u nas,tak jsem mel cukani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Dneska takle:šel jsem si vyzvednout 10 kamenů do servisu a až v metru jsem zjistil, že jsem si doma nechal papír ze servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Dneska takle:x20160802_150945.jpgšel jsem si vyzvednout 10 kamenů do servisu a až v metru jsem zjistil, že jsem si doma nechal papír ze servisu.no jo no, co není v palici, musí být v nohách. Proběhne tedy pokus č. 2, snad již úspěšnější A co jim bylo? Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Pod sklíčkama se začal objevovat bordel. Tak se dávalo nové těsnění (na záruku). Mráz mi běhá po zádech, když si uvědomím že mají být cca casio wr50m. Kdybych s nima udělal Frostie test, kdoví co by z nich zbylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Když už je to léto, tak je trochu provětrám Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Pod sklíčkama se začal objevovat bordel. Tak se dávalo nové těsnění (na záruku). Mráz mi běhá po zádech, když si uvědomím že mají být cca casio wr50m. Kdybych s nima udělal Frostie test, kdoví co by z nich zbylo.Aaa, tak mráz potvrzuje, že tyto hodinky se k Frostie testu absolutně nehodí a byly předstiženy obyčejnými F91W... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Pod sklíčkama se začal objevovat bordel. Tak se dávalo nové těsnění (na záruku). Mráz mi běhá po zádech, když si uvědomím že mají být cca casio wr50m. Kdybych s nima udělal Frostie test, kdoví co by z nich zbylo.objevovat bordel? za ty prachy? to si dělaj prdel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 objevovat bordel? za ty prachy? to si dělaj prdel ne také to ve mně vyvolalo znepokojení až zhnusení. Měl jsem je za lepší hodinky, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 No co chceš za ty prachy? Na Casiích jsem to neviděl nikdy. Ani na těch nejobyčejnějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 No co chceš za ty prachy? Na Casiích jsem to neviděl nikdy. Ani na těch nejobyčejnějších.no právě a že nám jich rukama kua prošlo... Škoda, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Kameny jsou doma: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 paráda, tak snad už se do nich nebude prášit. Ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Na kolobce, pul devaty a uz se stmiva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Biebesheim am Rhein, prijemne odpoledne u vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Vikend na Liptove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Né moc povedená foto z nvitřku poskaujícho vozidla UAZ pojíždějícího kdesi ve VÚ Hradiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Né moc povedená foto z nvitřku poskaujícho vozidla UAZ pojíždějícího kdesi ve VÚ Hradiště.náhodou, Doupovská paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Hmm, hned bych se svezl. Nemáte někdo něco podobnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se