filo-boxer Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Rozkaz, šéfe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 GW-M500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Aby nebylo těm Rangemanům smutno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tyhle jsou taky parádní. Akorát škoda, že pro mne malé. Zkoušel jsem si je v Koscomu a bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Proti rangemanům jsou opravdu malé, ale jinak na ruce v pohodě. Dlouho jsem po nich pokukoval - líbí se mi, že na tom displeji nejsou takový ty různý plastový kokotiny, jako příčky a tak - jsou jednoduché a přehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Mně se tyhle taky líbí. Asi se v krámu neudržím, až půjdu synkovi koupit k narozkám F 91 W :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Proti rangemanům jsou opravdu malé, ale jinak na ruce v pohodě. Dlouho jsem po nich pokukoval - líbí se mi, že na tom displeji nejsou takový ty různý plastový kokotiny, jako příčky a tak - jsou jednoduché a přehledné. to se mi právě líbilo taky. Už jsem je chtěl objednat na netu, a pak si říkám, že je půjdu zkusit. To jsem neměl dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Já se právě taky bojím do toho krámu vlézt, chodím kolem výlohy, ale budu muset pro ty synkovy. Upraveno 17. března 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 I já po nich koukám už dlouho. Líbí se mi na nich právě ten klasický vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak to já je mám. A jsou to, teda dle mého skromného názoru, naprosto TOP digitálky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 No já jsem uvažoval o nějakých těch retro digitálkách z řady Casio Collection retro. Stojí tak kolem litru, takže žádná tragédie, i kdyby to třeba nebylo ono. Ale pokaždé jsem se při vybírání proklikal nakonec až k těmhle géčkám. Přeci jenom ta vodotěsnost, odolnost, solár a rádio... a přitom naprosto klasický vzhled. No zkrátka to dopadlo takto. A to jsem velkým fanouškem Rangemanů, ovšem musím přiznat, že když je pložím vedle těch 5610, přijdou mi najednou nějaké... no prostě jako zbytečně velká hrouda plastu :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tos napsal přesně: "... velká hrouda plastu". Přesně tak to vnímám taky. Ale je to věc vkusu, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Parádní F105W! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Rozkaz, šéfe! Nádhera, díky. To jsou digitálky podle mého gusta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Dik. Zrovna jsem je trosku vylepsil, pozdeji dodam foto report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak to jsem napnutej jak struna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 No nic zvlastniho, zadny sileny tuning. Spis jen takova polorenovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 dnes tento kusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Neblbni a pojď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se