Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak já se sice pořádně fotit asi nikdy nenaučím, nicméně to mi dneska radost vůbec nezkazí :-)

attachicon.gifDSCN4765.JPG

Paráda, těšil jsem se na foto od tebe, hlavně, abyste byli spolu zase spokojeni!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Ale jo, vyzkoušel jsem si, že to bez nich není ono..spíš mám teď chuť časem pořídit ještě nějakou další verzi, ale rozhodně bych se už nechtěl vidět v situaci, že bych neměl ani jedny pořádný Aqualandy, toho se musím vyvarovat :-) 

Odkaz ke komentáři

Hodinky se snímačem tlaku, to je vysoká laťka. Tu můžou překonat jenom hodinky s modulátorem šířky pulzu. Akorát to teda není integrovaný do jednoho pouzdra, no...

Fotka je skoro měsíc stará, ale na ruce byly i dnes.

Kdyby vás zajímalo, jak jsou na tom s přesností, tak tady jsou průběžné výsledky dlouhodobého testu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ale máš tam ještě moc čudlíků co se můžou vytřepat. ;)

attachicon.gifIMG_9973.JPG

pěkný kousek, já plast

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Krásný! Vedle bez filtru ještě hezčí :)

A904 mají jenom dvě mouchy - pouzdro z blata (base metal) a chybějící funkci TIMER (odpočet). Jinak jsou to pro mě vzhledově jedny z nejpovedenějších digitálek. Pokukuju po A939, které mají zase jinou mouchu a to, že jich není tolik a cena je vyšší...

Odkaz ke komentáři

Ja je mam jen svatecne, protoze jsou fakt v krasnem stavu. Tak je hyckam. Skoda toho chybejiciho timeru je, ale co se da delat.

Ja jsem stravil pul soboty surfovanim po ebayi a vsude mozne jinde a hledal nejake pekne seiko digi a je to vazne tragedie. Bud jsou to vylitane hujdy nebo ta cena je vystrelena nesmyslne vysoko. A podobnou nemoci mi prijde, ze zacinaji trpet i specificke vintazni modely Casia. Pak clovek narazi treba na Orienty za babku...

Jinak jsem malem koupil world timery od Casia, za par babek ale pak jsem si rikal, ze jeste ne. A videl jsem pekne twin graph, ale cena tam vylezla uz nesmyslne vysoko. Takze zase nic.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...