siwi Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Poslední 2 fotky jsou fakt boží, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Vyřídím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Tak já se sice pořádně fotit asi nikdy nenaučím, nicméně to mi dneska radost vůbec nezkazí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Tak já se sice pořádně fotit asi nikdy nenaučím, nicméně to mi dneska radost vůbec nezkazí :-) DSCN4765.JPGParáda, těšil jsem se na foto od tebe, hlavně, abyste byli spolu zase spokojeni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Ale jo, vyzkoušel jsem si, že to bez nich není ono..spíš mám teď chuť časem pořídit ještě nějakou další verzi, ale rozhodně bych se už nechtěl vidět v situaci, že bych neměl ani jedny pořádný Aqualandy, toho se musím vyvarovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Hodinky se snímačem tlaku, to je vysoká laťka. Tu můžou překonat jenom hodinky s modulátorem šířky pulzu. Akorát to teda není integrovaný do jednoho pouzdra, no... Fotka je skoro měsíc stará, ale na ruce byly i dnes.Kdyby vás zajímalo, jak jsou na tom s přesností, tak tady jsou průběžné výsledky dlouhodobého testu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Přestřihnul bych ten červený.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ranní rozvička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ranní rozvička FullSizeRender.jpgNa střelnici optimální kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Na střelnici optimální kousekPro jistotu jsem volil něco bez pohyblivých součástí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Pro jistotu jsem volil něco bez pohyblivých součástí To jsem měl právě na mysli, v odolném celokovovém pouzdře s ocelovým dýnkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Pro jistotu jsem volil něco bez pohyblivých součástí Ale máš tam ještě moc čudlíků co se můžou vytřepat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ale máš tam ještě moc čudlíků co se můžou vytřepat. IMG_9973.JPGCo to je za model? Ten tu moc neukazuješ ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Je to Seiko 0532-5019 ročník 1976. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Je to Seiko 0532-5019 ročník 1976. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Nezbývá mi tedy, než pořídit na střelnici něco jednodužšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ale máš tam ještě moc čudlíků co se můžou vytřepat. IMG_9973.JPGpěkný kousek, já plast Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Namlsali jste me, tak jsem je dnes taky vytah a hned taky zprznil fotku filtrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Krásný! Vedle bez filtru ještě hezčí A904 mají jenom dvě mouchy - pouzdro z blata (base metal) a chybějící funkci TIMER (odpočet). Jinak jsou to pro mě vzhledově jedny z nejpovedenějších digitálek. Pokukuju po A939, které mají zase jinou mouchu a to, že jich není tolik a cena je vyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ja je mam jen svatecne, protoze jsou fakt v krasnem stavu. Tak je hyckam. Skoda toho chybejiciho timeru je, ale co se da delat.Ja jsem stravil pul soboty surfovanim po ebayi a vsude mozne jinde a hledal nejake pekne seiko digi a je to vazne tragedie. Bud jsou to vylitane hujdy nebo ta cena je vystrelena nesmyslne vysoko. A podobnou nemoci mi prijde, ze zacinaji trpet i specificke vintazni modely Casia. Pak clovek narazi treba na Orienty za babku...Jinak jsem malem koupil world timery od Casia, za par babek ale pak jsem si rikal, ze jeste ne. A videl jsem pekne twin graph, ale cena tam vylezla uz nesmyslne vysoko. Takze zase nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se