shaggy Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Ja som si dobre zanadaval na Samsung. Na S10 dali ochrannu folia s polarizaciou, cize na displej sa dalo pozerat iba v horizontalnej polohe... Dakujem sudruhovia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Ve spojení s brýlemi, když jsou také s polarizací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Jo. Polarizovane okuliare + S10e = necitatelnost. Skusal som aj kolegovu S10 a to iste. Foliu som strhol a dal som dake tvrdene sklo z aliho.https://piunikaweb.com/2019/03/12/samsung-galaxy-s10-screen-not-properly-visible-through-polarized-sunglasses-you-arent-alone/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Ja mám takú skúsenosť s každým telefónom a to nepoužívam žiadne fólie. Len sa líši, či sa naň nedá pozerať v horizontálnej, alebo vertikálnej polohe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Ja mám v obľúbe Julbo. Ale keďže okuliare strácam/zabúdam/ničím, tak som nakúpil za pár ? Uvex. Normálne plastové pracovné okuliare, majú celkom nositeľný design aj v public prostredí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 ESS CROSSHAIRRay-Ban RB3386(003/8G)ALPINA Drift Ceramic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 ALPINA Drift Ceramic-ľahučké okuliare dobre sa nosia ,majú jednu chybu ,pri zložení sa nôžka dotíka skla z vnútra, mám už druhé ,prvé sa mi takto doškriabali keď som ich mal zložené v ruksaku. ESS CROSSHAIR - vojenské balisticke okuliare , slklá sa dajú meniť , použivam ich v práci a na bicykel ,vydržia veľa ,veľakrát mi spadlí, dobré sú aj na motorku. Ray-Ban RB3386(003/8G)- sú nové ,zaťiaľ spokojnosť ,kupil som ich u nás v optike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Na eyerim jsou slevy na outletove bryle -50% i na slevnene. Vychazi to dost dobre. Kod OUT50 https://www.eyerim.cz/outlet/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Diky, uz sem si vyzobl Carrery na lyzovacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Vdaka za info. Tiez mam jedny carrery na ceste a aj kolega sa potesil... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Nejsem si jistej,velikost M je na vetsi chlapskou hlavu Ok? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Chtěl jsem být kůl jak sibiř a vzít taky ty carrery, ale nejsou polarizovane, takže jsem vzal dvoje jiné:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Diky za tip na slevu na eyerim objednal jsem s pritelkyni 4 kousky. Ve stredu vecer objednano a dneska doruceno...super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Neznášam toto fórum, žiadne slnečné okuliare som nepotreboval a už mám jedny na ceste... Asi nejaké rozsadnem, až si ich nejak ospravedlním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 taky jsem manželce objednal jedny Ray Bany....když už to tam mají, tak přece je tam nenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Nechci zakládat nové téma, tak to dám zde: poradíte brýle pro řízení v noci a za špatných světelných podmínek ? Chtěl bych něco, co fakt funguje. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Co jsem zkoušel, tak nefungovalo nic. Ale velmi pomohla výměna žárovek za lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) ...a zašel bych k "očaři" jestli to nepramení z vady zraku, ten by ti mohl pomoci asi nejlépe. Nebo rozleštit světlomety a dát lepší žárovky, jak už bylo řečeno...když je tma, tak je tma. Nebo řešit radikálně Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 ...a zašel bych k "očaři" jestli to nepramení z vady zraku, ten by ti mohl pomoci asi nejlépe. Nebo rozleštit světlomety a dát lepší žárovky, jak už bylo řečeno...když je tma, tak je tma. Nebo řešit radikálně Tady je jen třeba včas reagovat na auto v protisměru s dálkovými světly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se