Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dle mého názoru další "nešťastné" hodinky. Vše perfektní - proporce, kalibr, ciferník...až..na to neštastně umístěné datum a tu číslici "3". Ach jo.

Technické specifikace:

kalibr 4L25 s automatickým nátahem, hackingem a možností ručního nátahu

výrobcem udávaná tolerance + 25 seconds - - 15 seconds (v realitě do +-5 sec denně)

antimagnetické pouzdro z oceli

klenuté safírové sklíčko

waterproofing 10 atm

průměr 38mm a výška 10.2mm

Pásek z pravé krokodýlí kůže

Cena před slevou 210 000 YEN, po slevě 142 000 YEN (cca 25 000 CZK)

SARA007

001.jpg

002.jpg

SARA009

001.jpg

002.jpg

005.jpg

0051.jpg

003.jpg

Zdroj www.watch-tanaka.com

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

podla mna ich ohovarate zbytocne su pekne aj s trojkou ... po dlhsom case jedny hodinky kde mi priehlad na stroj vobec nevadi (a to je u mna co povedat)

Odesláno

Pěkné hodinky, ta datumovka vedle trojky možná vypadá divně, ale jenom na první pohled, v reálu to bude vypadat úplně jinak - tedy lépe.

A tyto hodinky i jsou hezkou, cenově dostupnou, alternativou vůči současné produkci ETA 100x stejně.

Odesláno

Problem datumu by sa vyriesil jemnym posunutim okienka smerom dolava cim by 3 viac vynikla a vsetko by bolo ok ;)

• po měsících...
Odesláno

Z této řady se mi nejvíc líbí Sara013. Zajímavý je i detail ciferníku.

post-1861-1199866650.jpg

post-1861-1199866668.jpg

Odesláno
  UnstoppableTime napsal:
Trojka je ošklivá a cena vysoká, takže budou dobře spát nejspíš všichni

Trojka je dobrá, cena je vysoká a budeme dobře spát. Jenže já mám pro Seika velkou slabost, tak se mi o nich bude zdát a jednou možná ....

Odesláno

Asi budu jediny, ale tyhle hodinky se mi nelibi vubec, ba co vic, mozna mi prijdou az trochu otresne.. Font na ciferniku mi prijde hrozny, pripomina mi levne quartzky za 150 Kc od vietnamcu.. 4 druhy fontu na jednom ciferniku je pro me opravdu asi nezkousnutelny - jednim fontem SEIKO, druhym Automatic, tretim 25 jewels, ctvrtym cislice, patym dokonce asi JAPAN MADE nebo co to bude na sestce.. jeste jsem zapomnel na dalsi jiny font a to datumovky.. prijde mi to otresny a nevkusny.. Trojka u datumu uz je jen tresnickou na dortu toho jak si krasu predstavuji ja a jak nekdo z inzenyru u Seika.

Na druhou stranu musim rici ze alepson jedna fotka me zaujala a to ta zezadu s pruhledem na strojek, tam je to pro me oko o 100% lepsi. Jeste druha vec se mi celkem libi a to jsou rucky, ale ty mi bohuzel ke zbytku hodinek prijdou jako kdyby tam vubec nepatrily..

Prosim nekamenujte me, je to jenom muj nazor.. ;)

Odesláno

Umístění datumovky je otřesné a číselník se mi vůbec nelíbí - vypadá, jako by ho maloval prvňáček.

A souhlasím se Spidererem, že na první pohled působí jako quartz ze stánku v tržnici.

Strojek vypadá perfektně.

Líbí se mi i ručky. Takové bych si představoval i na tu Prim Diplomat Chronomag verzi.

Odesláno
  Well napsal:
Z této řady se mi nejvíc líbí Sara013. Zajímavý je i detail ciferníku.
Je pravda, že ta kulatá varianta působí díky datumu dost zvláštně, u 013 je to OK, až tak negativně jako ostatní bych ale vzhled 007 a 009 neviděl ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...