radorado Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Dik. musim najst najrozumnejsi sposob ako odstranit stare zlatenie, ostatne uz bude piplacka a brnkacka. mozno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Na zlato lučavku https://cs.wikipedia.org/wiki/Lu%C4%8Davka_kr%C3%A1lovsk%C3%A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 no chemie sa obavam, ci sa neznici aj odhalena mosadz. nerad by som aby to vyzralo polku puzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 To pouzdro by asi jenom zašumělo Podle mě jestli mechanicky tak odleštit, zlato je měkké tak by to mělo jít snadno, kdybys to brousil tak si jen přiděláš práci s pozdější přípravou povrchu na pokovení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 ano mechanicke odstranenie bude asi jediny sposob ako bezpecne to dat dole. Dik za tip, to odlestenie bude piplacka, ale s tym ratam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 (upraveno) Dlouho jsem neměl možnost do vlákna přispět. Renovace jsou běh na dlouho trať. Avšak sem tam se usměje štěstí a zadaří se. Dnešní kousek jsou víceméně raritní Omegy De Ville chronografy ze 70. let. Raritní proto, že v době uvedení na trh měly malý úspěch a vyrobeno bylo asi jen 2 tis. kusů. Omega se s nima netrefila do nálady doby, kdy se naplno začaly v chronografech prosazovat automatické nátahy. Tajk ještě pár informací, více dám časem do své chlubírny (chlívku).Velikost 35 mm, strojek cal. 930 (mimo těchto se také objevil v bullheadech). Existují dvě varianty - zlacená a v oceli. Poznávací znamení datumka na pozici 9.hod. Renovace se týkala pouzdra, které bylo totálka a nic než nové pozlacení s ním dělat nešlo. Pak nová tlačítka, přeleštěné sklo. Původní stav Nový stav Upraveno 16. září 2016 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Tak ty jsou parádní, líbí se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Parada! Vidim, ze to moje zlatenie musim spravit co najskor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Krása.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Vubec jsem netusil, ze se De Ville delaly v chronu. Krasny hodinky, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Jako nové! Parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 spousta lidí tvrdí, že zlacení (chromování) udělá z pouzdra ocucaný bonbon.dzos zase dokazuje, že i totálku lze zachránit, i zlacení jde udělat. a vypadá to skvěle. toto je ten typ hodinek, které by mě přesvědčily abych nosil žlutý kov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Petelice nevídaná,hýčkej si je do mrtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Super paráda:)Kde jsi zlatil???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Zlatilo se v Česku, kde přesně nevím, nechal to dělat hodinář. Dotaz na místní borce renovátory.Je to vůbec ještě řešitelné ? Je mi jasné, že pokud ano, bude to hodně do "masa".Mimochodem, když jsem to uviděl, napadl mě Mr.Bean jak renovoval obraz. Takto to má vypadat: Obecně toto pouzdro Omega mark III se dost často renovuje špatně, místo sluníčkového brusu se dělá kruhový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Troufnu si říct, že bez přidání materiálu to půjde těžko. Na těch "hranách" toho chybí hodně. Byly tu ale videa a fotosady, co všechno jde vyvařit, jak je možné přidat materiál a potom vybrousit bez jakýchkoliv stop po opravách. Otázka je, kdo ti to udělá a kolik to bude stát. Já jsem Marky III v původním brusu a ve slušném stavu viděl jen jednou. Povedený "sunburst" udělá na Mk III málokdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 myslím že by to šlo. Jen to chce dostatečně velkýho magora. Dlouho se na něco podobnýho chystám, mám na to v šuplíku jedno dobitý ocelový pouzdro, ale zatím neznám nikoho kdo by zvládnul oboje najednou. Vařit asi bude jeden člověk a brousit někdo jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 To by snad bylo lepsi udelat cele pouzdro nove nez to "nastavovat" vyvarovanim. Horejsek by sel asi udelat,ale ty boky jsou desne moc zbrousene...z pohledu na lom u stezejek u puvodniho pouzdra to snad nekdo vzal snad flexou a uplne boky zarovnal a udelal z toho soudek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Tak konečně jsem dočkal svých Mirexal. mají nové sklíčko, novou ocelovou korunku, novou lumi a strojek po celkové generálce. Navíc mají zpět i těsnost, i když byla zkoušena jen na 6 ATM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se