Rip Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Děkuji za názornost, nádhera. Než bastlit skoro Diplomaty do černého (pokud se ciferník dá koupit stejně jako na regulérní) vidím že Eleganty jsou krásné v originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rip Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Mohu Vás požádat o radu v tomto vlákně prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jarku ty přesně víš jak mi zvednout chronobambus.......Bože Mohu Vás požádat o radu v tomto vlákně prosím?Vidím to prvně. Já bych to hádal na skládačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Ty wole Jaryne co to máš za avatar ? Veselá kráva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Ty wole Jaryne co to máš za avatar ? Veselá kráva :-)Bullheadday předpokládám že to bude mít jen dnes. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Ty wole Jaryne co to máš za avatar ? Veselá kráva :-)Neser Bullheadday předpokládám že to bude mít jen dnes. :-)Je to tak. Já jsem na avatary zvyklý. Když si ho někdo změní, tak jsem vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Kluci,maj tady u nas takovyhle Diplomaty,prej to je vsechno origo.Ten zlatej tah jsem tam dal jen na fotku,pripadaj vam OK za 2800?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ja myslim, ze jsou ok. Cena dobra. Ten cifr je v dobrym stavu, staci je trochu vypucovat a budou k svetu. I ten uchylnej tah k nim sedi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Me přijdou za tu cenu docela jetý, na lunete není skoro žádný zlacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Pouzdro má něco za sebou (vykousnutí u stěžejek, navíc jsou důležité i boky, hlavně u korunky dostává zabrat), cifr taky není úplně top, podle mě je to dost peněz za takový stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Dikes,me to pripada taky jako docela dost,z boku (ne u korunky) jsou odreny.Prej jsou po vycisteni.Jinak korunka jde dobre,datum v pohode.Pripadaly me dost maly,ale po chvili bych si zvyknul.Asi bych je musel dat nekam na poradnou kuru a to nevim jestli se mi chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Určitě je lepší si trochu přidat a mít pěknej kousek i když za ty peníze se dají sehnat lepší. Tento kousek se mi nelíbí a na ruku bych to nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jj prdim na ne,zkusim sehnat naky pekny.Diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak ještě jednou:-)Co tyhle,nemaj incabloc,ale jinak?http://aukro.cz/prim-diplomat-super-stav-i5388097901.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ty nevypadají úplně zle. Myslím, že by se dal prodejce ještě ukecat. Já nedávno koupil zlaté nenošené v krabičce za 4K. Takže dá se jen to chce čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak ještě jednou:-)Co tyhle,nemaj incabloc,ale jinak?http://aukro.cz/prim-diplomat-super-stav-i5388097901.html Je to nějaký šoumen. Neustále mění ceny. Začal na 5,5 potom na 5, 4 a teď 4,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Záruční list bude asi k jiným hodinkám, zlacení je u korunky ošoupané a na bocích trochu taky...Pořád moc, ale možná si jen vymýšlím a furt tam něco hledám. Každopádně jak píše Mara - chce to čas a ono se něco objeví. Zkusil bych to třeba i tady formou poptávky. Určitě jedny pěkné někdo pustí, toho bych se nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Nevím, kam s tím, tak to dám sem Při procházení webu Eltonu jsem narazil na modré Diplomaty, pro mě je to novinka: http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-diplomat-40c.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 No to je i pro mě novinka!Jsou pěkný moc,ale bílá asi u mě zatím furt vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 už jsem to tu kdysi dával do jinýho vlákna. Jsou nositelný http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21969-co-jste-kde-viděli/?p=1525526 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se