Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mne se ty bile PAM moc libi a jsou barvou vhodne i vzhledem k povolani. To stejne i prumer, 45mm je na moji ruku uz moc a pusobi to neprimerene. Dneska jedu do Berlina a za 14 dni do Mnichova, tak bych je mel v nasledujicich tydnech vsechny ozkouset na ruce a uvidim. Koupi v USA asi zavrhuju, vzhledem k tomu co se deje s dolarem a kde bude USD v lete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jeste jsem zapomne - a mozna to bude znit blbe, ale takova je uz bohuzel dnesni realita ceska. Tech RLX se trochu bojim kvuli lidem v praci a zavisti, protoze RLX zna kazdy a kazdy si to spojuje s nejakym superluxusem a bohatsvim a ty ostatni znacky, ac jsou treba drazsi, zna spise jen malokdo. A co jsou dneska lidi schopny udelat kvuli zavisti asi znate vsichni a je to bohuzel faktor, ktery musim chte nechte brat v potaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale PAMy na ruce zase víc přitáhnou pozornost kvůli vzhledu než jakékoliv Rolex a pak se lidi začnou zajímat a pak se začnou dít věci - no prostě, radši si kup Casio. A teď vážně: myslím, že se to s tou "českou" závistí trochu přehání a že je to všude na světě stejné. Kašli na lidi a kup si, co chceš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak posledni mesic jsem byl skoro kazdy vikend nekde "na hodinky" a projel skoro celou stredni Evropu: Viden, Mnichov, Berlin, Bratislava, Drazdany, Salzburg, Stuttgart, Dusseldorf, kazdy vikend neco. A vysledek je ze jsem se praktticky nehnul. Libilo se mi skoro vsechno. Vzhledem k hrozici revolte doma jsem uz byl donucen to nejak rozlousknout a prestat spekulovat (alespon na cas, nez se to doma uklidni :-)), proto bych rad vzal IWC Portugiesery Chrona nebo neco od JLC. Ty IWC Portugieser 7 days jsou krasne, ale stoji nejmene 7,5 tisice euro a tolik do toho ted dat nechci, mam maximalni limit nize, protoze jsem vyradil i ty Roger Dubuis. Zkusim koupit neco nejdrive neco tady na foru, beru to tady jako se zarukou, kdyz se nic neobjevi, zkusim chrono24 nebo ebay. Btw, pri zkouseni vsech tech hodinek jsem prakticky poprve v zivote zatouzil byt opravdu bohaty :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a co něco z portfolia Chronoshopu

 

Eterna Royal Kontiki GMT

 

7740-40-11-1289-original-8106.jpg

Eterna 1948 Legacy Small Second

7682-41-10-1321-original-8064.jpg

zde hodně prpírané Damasko DK11

img-1770-2_1.jpg

 

osobně, kdybych chtěl být s hodinkama nenápadný, tak vemu Grand Seiko Quartz Diver SBGX 115. Sice je to něco diametrálně odlišného od všeho co tu bylo, ale třeba zaujmou

sbgx115-1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vezmu-li v potaz, jak ten tvůj výběr vykrystalizoval, šáhl bych po JLC Master Control. Jsou to nádherný nadčasový hodinky, který si budou s nadšením předávat ještě tvoji pravnuci. A navíc je to JLC, což je značka, která má prostě jiný zvuk než Omega nebo IWC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Tak jsem asi uviznul v hodinkove beznadeji. Stalo se vam to taky nekdy nekomu? Za posledni cca mesic jsem koupil a zase prodal troje hodinky a ted budu prodavat ctvrty, protoze mi proste nesedli na ruku, vzhledove nebo funkcne. JLC Master Compresor Dualmatic, Blancpain Fifthy Fantoms, Hublot Classic Automatic ted IWC Portuguese Chrono, ktere budu davat pryc protoze mi prijdou desne konzervativni a celkove mi proste moc nejdou, ikdyz jsou krasne. Penezma jsem nastesti je ve velmi mirne ztrate, ale je to teda desny, porad hledam idealni hodinky. Zjistil jsem ze jediny reminek ktery mi v noseni realne vyhovuje, je kaucuk. Ted momentalne se mi libi GP Sea Hawk, ale zatim jsem nemel moznost je vyzkouset, nebot v Praze uz maji jen novy model ktery je obrovsky a strasne drahy. Moc znacek mi uz teda nezbyva. Nejvic ze vsech ktere jsem mel zatim moznost mit na ruce me zaujaly  Roger Dubuis, jenze ty byly na na horni hranici mojeho budgetu a potrebovaly by nejspise servis, ktery jak jsem tady byl varovan stoji temer 2000 euro, takze smula. Ale to jsou hodinky s velkym H, nechapu jak je mozne ze se pry spatne prodavaji (informace z Carollina) - mozna ta cena. Takze jdu po hodinkove ceste dale....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

A co Zenith ? Hublot je humus, IWC i když krásné jsou bohužel jen s ETOU, Blancpain FF(to by mě zajímalo, co Ti vadilo), JLC má korunku jako špunty od šapaňského, Rolexy má každý vořežprut. To taková Espada, to je elegance, navíc El Primero VPH 36,000 je stroj !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edit - doplnění Hi Beat strojku Zenith Espada

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...