LovecK Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Kluci, dík, dělá rohlík konstantně… @brownwld ano, Cayman S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Jedna z ranní výjižďky s kamarádem… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září V 29. 9. 2024 v 11:22, LovecK napsal: Jedna z ranní výjižďky s kamarádem… No, zde je videt, jak jsou majitele porsche zvykli parkovat! Kazdopadne gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Stejně jako majitelé BMW asi ta bílá 5 už šla… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 16 hodinami, LovecK napsal: Stejně jako majitelé BMW asi ta bílá 5 už šla… jj, ted je seda, chtelo to neco ostrejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Dneska bylo krásně na vyjížďku 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října (upraveno) Vyjížďka od Čáslavi na Špindlerovku. 1.208 metrů nad mořem. Krásný den na tento terén jak dělaný, starý dobrý Fanda na to ještě stačí. Holt ten ministr, co to mám po něm, nebyl žádný ras, podle možná i gentleman... Nahoře velmi větrno, ale nádherné ovzduší, jako v Alpách, , teda skoro. Fanda žere Shell 100 a je to znát. P.S. Není to BMW ani Ferarri, ale jezdí to taky. Tak se omlouvám. Upraveno 21. října uživatelem eloga ed 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Asi poslední víkendovka, už to zazimuju 4 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Minulý víkend malý zázrak na Grossglockneru. 8 stupňů, sucho a v pondělí ráno úplně volný kopec 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Krasna fotka a to pocasi si teda trefil excelentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu bomba, my jsme se podobne strefili vloni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu ... a my předloni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Krasny fotky, krasny auta. Ja to loni vychytal super. Letos na ho.no, GG chcalo silene, Nockalm zavrenej kvuli zavalu a pak uz sem to nestihal... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Otazka na zazimovani auta: Davate plnou nadrz 100oktanovyho a nejaky aditivum? Pripadne jaky? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Do všeho přidávám VIF aditiva celoročně. Pravidlo "do plna" bylo důležité pro kovové nádrže. Oktanové číslo není tak podstatné, jako co nejnižší číslo Ethanolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 52 minutami, Americkej napsal: Do všeho přidávám VIF aditiva celoročně. Pravidlo "do plna" bylo důležité pro kovové nádrže. Oktanové číslo není tak podstatné, jako co nejnižší číslo Ethanolu. Normalne beru Vervu 100, ta ma oznaceni E10. Ted ale ctu: "VERVA 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter)." Takze to by melo byt ok, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 9 minutami, brownwld napsal: Normalne beru Vervu 100, ta ma oznaceni E10. Ted ale ctu: "VERVA 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter)." Takze to by melo byt ok, ne? Nechci kazit radost ale E10 obyčejný šunt s 10% Etanolu. Palivo E10 představuje nový typ paliva, který obsahuje až 10 % ethanolu, z čehož vyplývá jeho název E10. Ethanol je obnovitelným palivem vyráběným z udržitelně pěstovaných plodin a zbytků, čímž dochází k výraznému snižování emisí skleníkových plynů z dopravy. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu V 21. 10. 2024 v 15:05, eloga napsal: Vyjížďka od Čáslavi na Špindlerovku. 1.208 metrů nad mořem. Krásný den na tento terén jak dělaný, starý dobrý Fanda na to ještě stačí. Holt ten ministr, co to mám po něm, nebyl žádný ras, podle možná i gentleman... Nahoře velmi větrno, ale nádherné ovzduší, jako v Alpách, , teda skoro. Fanda žere Shell 100 a je to znát. P.S. Není to BMW ani Ferarri, ale jezdí to taky. Tak se omlouvám. Ve Fandovi jsem dělal autoškolu, takže srdcovka! Ale od té doby už jsem snad s žádným nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Já jsem to letos zazimoval už v září. Dojel jsem si na testaci a šel do garáže. Pak mě to trochu mrzelo, když byly ty krásné dny, ale příští rok si to vynahradím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Peknej Mercedes Ceska Kanada 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se