Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tondo, dvoustovkova rada byla nej. O kombiku, Polar nekde v hlave uvazuji, ale peknej kus je 300+... :(

Odesláno

Tak to šlo rychle ;-) Jedu si tak 88 tempomat a usmivam se na tu supertajnout O3 se zatmavenými skly tak nenápadně postavenou na zastávce...vyrazí za mnou jako bych jel 200, a ona tam byla 70 :-P

Pořád ale, snad první eko-jízda s novým autem, ani nevím co mě to napadlo. Naštěstí :-)

post-10166-0-74807100-1455715745_thumb.jpg

Odesláno

Neboj, taky nás to začně více "bolet" co nevidět, pokuty máme zatím směšné :D . Jinak V90 je hroznej hnus, ale já jsem ortodoxní zastánce 70/80/90´s :D .

Odesláno
  V 17. 2. 2016 v 20:36, Sphinxx napsal:

Neboj, taky nás to začně více "bolet" co nevidět, pokuty máme zatím směšné :D . Jinak V90 je hroznej hnus, ale já jsem ortodoxní zastánce 70/80/90´s :D .

Ta Ťokova pitchovina nemůže projít. Spíš je to klasický případ - postrašíme je něčím brutálním a ty ovce pak bez keců přijmou něco, co bude vypadat jako něco mírnějšího.

Jak už bylo mnohokrát prokázáno, restrikce a drakonické pokuty nefungují a vlastně nehodovost zvyšují (montanský paradox, kamery na křižovatkách apod.) Tuhle hru hrát odmítám.

Odesláno

jo to je mozna fajn, ale kvuli banalite za petikilo se nebudu tahat nekde po spravkach a ucit se neco. Mozna kdyby to bylo neco zavazneho... ale nijak predpisove nejezdim odjakziva a ted jsou to prvni body po x letech...predtim kdysi 2x telefon u ucha v z dob mych plaveb ve felicii 1,6mpi bez handsfree.

spis me zajima antiradar / rusicka ;) neco co nebude hlasit kazda futra u obchodaku, a bude to fungovat spolehlive, pocitam ze tyhle veci udelaly nejakej pokrok a uz je to snad pouzitelne...nekdo nejaky tip?

V 17. 2. 2016 v 20:36, Pavelpu27 napsal:

Že jim to platíte a hlavně, že si necháte dávat ty body. To fakt nechápu. Znovu - prostudovat FSM, nic na místě neplatit a naučit se správko. Když bude potřeba, pošlete mi SZ.

Odesláno

Beltronic, ale děláš velkou chybu. Nejde o pětikilo, ale o body. Ale nikoho nepřemlouvám. Čim víc lidí platí, tím menší maj potřebu prudit, když se někdo nedá lacino.

Odesláno

diky, ja to chapu, ale jak rikam...x let jsem jezdil bez bodu, s autem ktere melo pres 200 koni, tak beru ted tohle jako prvni varovani a doufam, ze nebudu za chvili bez papiru :-)) tamten odkaz si projdu taky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...