Návštěvník Jagman Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Stačí jeden vožralej kikot s nožem viděl jsem auta co dopadla huře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Tak si jeste honem kupme neco do garazi, nase deti uz to stesti mit nemusi :-(https://www.novinky.cz/auto/416977-nemecko-zada-zakaz-spalovacich-motoru-od-roku-2030.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Kurnik minule kukam co to ide. Kukam sak to je nova alfa giulia. POzrem blizsie a to maseratti ghibli. Zeby podobnost cisto nahodna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 V 10. 10. 2016 v 9:49, Murphy97 napsal: Tak si jeste honem kupme neco do garazi, nase deti uz to stesti mit nemusi :-(https://www.novinky.cz/auto/416977-nemecko-zada-zakaz-spalovacich-motoru-od-roku-2030.htmlTady uz je bohuzel dost znatelna ta odtrzenost od reality... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 nebo lobby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Článek o tom že R200 si lze nyní homologované pořídit https://www.novinky.cz/auto/417066-r200-nebude-jediny-projekt-hoffmanna-a-novagua-chystaji-dalsi-auto.html tedy člověk doveze vlastní Audi R8, k tomu 4.2000.000,- korun a za tři měsíce odjíždíopět v Audi R8, ale s novou kastlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 10. 10. 2016 v 14:46, MR1990 napsal: pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk sup tam s nim http://www.parkujemakodebil.com/ V 10. 10. 2016 v 17:27, Trojan napsal: Tady uz je bohuzel dost znatelna ta odtrzenost od reality... nie je - bohuzial. treba si uzit si kym je to legalne, ja to tu tiez hovorim uz roky.. VW ohlasil elektricke vozitka s dojazdom 400km na rok 2020, zmenil firemny slogan - hadaj odkial vietor fuka. treba tu naftovu pachut splachnut vo velkom style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 10. 10. 2016 v 17:27, Trojan napsal: Tady uz je bohuzel dost znatelna ta odtrzenost od reality...Pokud by existovala stanice kam přijedeš a během 5ti minut ti vymění baterku za nabitou, bylo by to úplně v pohodě. Navíc by odpadly veškeré problémy s kapacitou atd. Jenže právě baterky jsou asi ten kámen úrazu. Přes to jak všichni mluví o uchování kapacity po X let si tohle na triko vzít nikdo nechce a náklady spojené s eventuelní výměnou baterie jsou tak na majiteli auta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 10. 10. 2016 v 14:46, MR1990 napsal: pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalkpozri sa na šírku auta, resp. si ju zisti a na šírku parkovacieho pruhu.. Sorry chlapi, ja idiotov pri parkovaní vyslovene neznášam a vždy parkujem tak, aby sa vošlo čo najviac áut ešte ale s takým autom, teda G-class 4x4 "na druhú" (neviem ako tu dať na druhú ) by som zaparkoval tak isto Je viacero áut ktoré potrebujú väčší priestor na parkovanie, ak samozrejme nechcete mať obité auto za +100K... veľa supersporty napríklad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Já nesnáším idioty, co vymejšlej šířku parkovacích stání pro fiátky v době SUV a rodinnejch aut. Ale už jsme to tu někde probírali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Clovece, o moc uzsi auto nemam, vozim vzadu dve detsky sedacky, takze prostor potrebuji, ale takto, jako kokot, neparkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 No nevím, ale mě přijde, že by se tam vešel, stejně jako nějaká ta dodávka stojící vedle Óčka, ta asi nebude o moc menší...holt když je někdo debil, tak by mu nestačlo nejspíš ani takové to family místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Občas taky natrefíš na debila, který si opře svoje dveře o vedle stojící auto, nejlépe maminka vyndávajíc dítě z dětské sedačky, která si klidně na vedle stojící auto položí svoji kabelku...s G 4x4? se dotyčnému fakt nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 JJ, to jsem zazil na Zlicine u obchodaku, sedel jsem v aute a neco resill po tlf, dojela maminka s Ackem MB a presne jak pises, ona byla tak debilni, ze kdyz to neslo otevrit, jeste asi 3x bouchla jestli to nepovoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Řekl bych, že pohled na většinu aut - na jejich dveře a blatníky - mi říká, že je lépe parkovat někde na konci parkoviště a třeba i "jako debil", obzvláště, když jedu něčím lepším a mám auta rád. Jasně, že na přeplněném parkovišti si to nedovolím a spíš bych riskoval, že mi to někdo objede klíčem, ale na druhou stranu bych na stránky "parkujujakodebil" klidně dal právě lidi, kteří mi odřou auto a je jim to tak nějak u p****e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 12:21, Andrew napsal: Řekl bych, že pohled na většinu aut - na jejich dveře a blatníky - mi říká, že je lépe parkovat někde na konci parkoviště a třeba i "jako debil", obzvláště, když jedu něčím lepším a mám auta rád. Jasně, že na přeplněném parkovišti si to nedovolím a spíš bych riskoval, že mi to někdo objede klíčem, ale na druhou stranu bych na stránky "parkujujakodebil" klidně dal právě lidi, kteří mi odřou auto a je jim to tak nějak u p****eNo já vždycky když jedu se Z4 kou tak zaparkuju někde úplně bokem. Vrátím se k autu a všude prázdno jen z obou stran u mne někdo parkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Presne tohle se stava i me...pravidelne V 11. 10. 2016 v 12:30, VasekN napsal: No já vždycky když jedu se Z4 kou tak zaparkuju někde úplně bokem. Vrátím se k autu a všude prázdno jen z obou stran u mne někdo parkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 V 11. 10. 2016 v 12:00, Andrew napsal: Občas taky natrefíš na debila, který si opře svoje dveře o vedle stojící autoKdyž mi debil zaparkuje cca 30 čísel vedle auta a já nejsem normálně schopnej dát do sedačky kluka, tak mu ty moje dveře o jeho s čistym srdcem opřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se