Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 10. 10. 2016 v 9:49, Murphy97 napsal:

Tak si jeste honem kupme neco do garazi, nase deti uz to stesti mit nemusi :-(

https://www.novinky.cz/auto/416977-nemecko-zada-zakaz-spalovacich-motoru-od-roku-2030.html

Tady uz je bohuzel dost znatelna ta odtrzenost od reality...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 10. 2016 v 14:46, MR1990 napsal:

pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku

4f4e104a972c61a1df58049dc5f19880.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

sup tam s nim http://www.parkujemakodebil.com/

V 10. 10. 2016 v 17:27, Trojan napsal:

nie je - bohuzial. treba si uzit si kym je to legalne, ja to tu tiez hovorim uz roky.. VW ohlasil elektricke vozitka s dojazdom 400km na rok 2020, zmenil firemny slogan - hadaj odkial vietor fuka. treba tu naftovu pachut splachnut vo velkom style

Odkaz ke komentáři

V 10. 10. 2016 v 17:27, Trojan napsal:

Pokud by existovala stanice kam přijedeš a během 5ti minut ti vymění baterku za nabitou, bylo by to úplně v pohodě. Navíc by odpadly veškeré problémy s kapacitou atd. Jenže právě baterky jsou asi ten kámen úrazu. Přes to jak všichni mluví o uchování kapacity po X let si tohle na triko vzít nikdo nechce a náklady spojené s eventuelní výměnou baterie jsou tak na majiteli auta :-)

Odkaz ke komentáři

V 10. 10. 2016 v 14:46, MR1990 napsal:

pozriem von oknom z prace a traktor na parkovisku

4f4e104a972c61a1df58049dc5f19880.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

pozri sa na šírku auta, resp. si ju zisti a na šírku parkovacieho pruhu.. Sorry chlapi, ja idiotov pri parkovaní vyslovene neznášam a vždy parkujem tak, aby sa vošlo čo najviac áut ešte ale s takým autom, teda G-class 4x4 "na druhú" (neviem ako tu dať na druhú :D ) by som zaparkoval tak isto :) Je viacero áut ktoré potrebujú väčší priestor na parkovanie, ak samozrejme nechcete mať obité auto za +100K... veľa supersporty napríklad..

Odkaz ke komentáři

No nevím, ale mě přijde, že by se tam vešel, stejně jako nějaká ta dodávka stojící vedle Óčka, ta asi nebude o moc menší...holt když je někdo debil, tak by mu nestačlo nejspíš ani takové to family místo :D

Odkaz ke komentáři

Občas taky natrefíš na debila, který si opře svoje dveře o vedle stojící auto, nejlépe maminka vyndávajíc dítě z dětské sedačky, která si klidně na vedle stojící auto položí svoji kabelku...s G 4x4? se dotyčnému fakt nedivím.

Odkaz ke komentáři

JJ, to jsem zazil na Zlicine u obchodaku, sedel jsem v aute a neco resill po tlf, dojela maminka s Ackem MB a presne jak pises, ona byla tak debilni, ze kdyz to neslo otevrit, jeste asi 3x bouchla jestli to nepovoli :)

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že pohled na většinu aut - na jejich dveře a blatníky - mi říká, že je lépe parkovat někde na konci parkoviště a třeba i "jako debil", obzvláště, když jedu něčím lepším a mám auta rád. Jasně, že na přeplněném parkovišti si to nedovolím a spíš bych riskoval, že mi to někdo objede klíčem, ale na druhou stranu bych na stránky "parkujujakodebil" klidně dal právě lidi, kteří mi odřou auto a je jim to tak nějak u p****e

Odkaz ke komentáři

V 11. 10. 2016 v 12:21, Andrew napsal:

Řekl bych, že pohled na většinu aut - na jejich dveře a blatníky - mi říká, že je lépe parkovat někde na konci parkoviště a třeba i "jako debil", obzvláště, když jedu něčím lepším a mám auta rád. Jasně, že na přeplněném parkovišti si to nedovolím a spíš bych riskoval, že mi to někdo objede klíčem, ale na druhou stranu bych na stránky "parkujujakodebil" klidně dal právě lidi, kteří mi odřou auto a je jim to tak nějak u p****e

No já vždycky když jedu se Z4 kou tak zaparkuju někde úplně bokem. Vrátím se k autu a všude prázdno jen z obou stran u mne někdo parkuje.

Odkaz ke komentáři

V 11. 10. 2016 v 12:00, Andrew napsal:

Občas taky natrefíš na debila, který si opře svoje dveře o vedle stojící auto

Když mi debil zaparkuje cca 30 čísel vedle auta a já nejsem normálně schopnej dát do sedačky kluka, tak mu ty moje dveře o jeho s čistym srdcem opřu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...