Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 11. 10. 2016 v 19:47, Trojan napsal:

pokud dan010 nemyslel to co napsal jako nadsazku...

jasně že jo, parkuju normálně, jezdím běžně Fordem a to parkuju přesně do místa co se má, ale už mám taky dva ďůlky a to to auto mám ani né rok. Ale když jedu něčím pěkným, tak si dávám pozor kde to parkuji a snažím se co nejdál od ostatních, ale stejně se tomu neubráníš, prostě lidi stejně zaparkujou okolo.

To si takhle kamarád koupil funglovku SL63 AMG a když to měl týden, tak jel v Liberci k hypernově, zaparkoval úplně nejdál co to jde, asi 300 metrů od vchodu, parkoviště celé prázdné, nikde ani auto a najednou se přiřítí bába ve 120ce, zastaví hned vedle něj a flák dveřma do jeho auta... říkal, že bejt to chlap, tak ho na místě zabije. :-D Tomu se prostě člověk nevyvaruje a nechápu, že někdo naschvál mlátí dveřma do auta někomu jinému...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 10. 2016 v 19:09, YPO napsal:

děsná píčovina od první věty ... to bych nevymyslel ani já ... naštěstí to instant vo dva řádky vejš dokázal pojmenovat

Tak sorry no. Musíš teda asi ještě trochu postudovat, abys to taky dokázal vymyslet.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Pokud jedu autem co mám rád nikdy ho nenechám stát v nakupáku prostě ne jen hlídané parkoviště a vždy dám obsluze na pivo/kafe (už proto že já bych tu práci nedělal tak mám určitej obdiv) :)

Odkaz ke komentáři

Parkuju u nakupaku jak potrebuju, tak abych mel pokud mozno na obou stranach dost mista, cary neresim. Zato ale obvykle stojim co nejdal od kramu, tam kam se uz nikomu jit nechce. Jednou jsem spechal a postavil to normalne do lajn kousek od vchodu, a mel jsem roh zadniho narazniku total ojebany, samo ze anonymne. Presne od te doby si s carami a obcas ani invalidy hlavu fakt nedelam.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 11. 10. 2016 v 20:45, dan010 napsal:

Tak sorry no. Musíš teda asi ještě trochu postudovat, abys to taky dokázal vymyslet.  :lol2:

ja sem studovanej dost.... mam trinact let zakladni skoly (mimo jine)

Odkaz ke komentáři

V obchoďáku parkuju pokud možno co nejdál od vchodu a na kraji řady tak, abych stál třeba levým kolem ( částí auta) do tý žlutý zebry a vytvořil si tak v rámci svého parkovacího mista na pravé straně odstup. Jednak to dělám kvůli debilům a jednak se mi prcek (dítě) vytahuje líp. Zpravidla však přijdu k autu a debil stojí levým kolem (části auta) u mě v poli. Místo aby zapojil mozek a zajel si svého chlívečku, jede jako ovce na vzdálenost vedle stojícího auta. Specialitou jsou pak debilové?. To přijdete do nákupáku, v tomto případě Nisa Lbc a postavíte se do podzemky na stání pro rodiny. Vytahuju kočárek, žena dítě z auta. Z dálky slyším duc duc ( ihned se dostavuje představa s náctiletých smradem ve starým vobouchaným 3 dvéřku) no ještě že bude parkovat jinde..si tak říkám. Načež vedle mě zaparkuje jedničkovej superb, z něj vyleze nagelovaná buzna v teplákovce tak kolem 20ti a jeho pinda vyleze od spolujezdce. Zamkne tu težce potuningovanou káru ( fólie přes kterou v tý podzemce ani nemůže pořádně vydět z auta a vzadu na 5kách ty vodznáčky vrs), kontroluje to, jak kdybych mu to chtěl vzápětí ukrást a jde pryč. Tak na něj houknu, že jako proč nechává dítě v autě a jdou voba pryč? Na to von, že žádný dítě tam nemá a tak já na něj, jestli jako postřehnul, že tady to je pro rodiny s dětma a kočárkama. Čuměl jak ten debil, pak něco zablekotal a pospichal za tou svoji nádherou, asi aby nezmeškali promítání v biografu..a takhle tam možná stálo každý druhý auto. Nevim. Lidi jsou hovada. To samé platí o tom nakupaku v centru. Forum, nebo jak...vlastně se to dá obecně aplikovat na všechny hromadný parkoviště.

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2016 v 5:46, roura74 napsal:

Ikea Ostrava a jeden "supersport". :-)

Fakt mi to hlava nebere. Auta mám obouchaný ze všech stran, po každým jsem byl nasranej jak brigadýr, ale takhle bych nikdy nezaparkoval.

ce07963b8dc33c389a756b3658a6cb1c.jpg

Si zly. Mal by si ho predsa polutovat. Co keby si na tom krasnom rodinnom aute musel opriet dvere o vedla stojace hjundé. To by si chcel? Co? TOTO? O TO TI IDE???

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2016 v 5:46, roura74 napsal:

Ikea Ostrava a jeden "supersport". :-)

Fakt mi to hlava nebere. Auta mám obouchaný ze všech stran, po každým jsem byl nasranej jak brigadýr, ale takhle bych nikdy nezaparkoval.

ideální se s někým domluvit a před něj a za něj postavit dvě auta :lol2:  :lol2:

to by se kkt divil když by přišel

Odkaz ke komentáři

Vážení kolegové, nepřijde vám úchylné psát do vlákna "PETROLHEAD - benzinoví šialenci" o parkování u obchoďáku? Není to degradace tohoto vlákna? Co založit další, třeba "Daily cars a vše kolem nich", a tam si psát o parkování, komu jak hraje rádio, kdo komu nedal přednost nebo kdy přezout na zimáky? I to je spousta zajímavých témat. A petrolheadské vlákno nechat skalním fandům a jejich čtyřkolovým miláčkům, kteří ve volném čase nejradši řídí své mazlíky a je fuk, jestli je to sporťák, veterán, youngtimer, offroad, dodávka nebo náklaďák...? Navíc mi ta debata nepřijde moc na úrovni a odteď, kdykoliv uvidím týpka parkujícího přes x parkovacích míst, s Breitlingy, Rolexy atd. na ruce, budu si říkat, jestli není z Chronomagu...Ale berte to jen jako návrh, děkuji.   

Odkaz ke komentáři

No dobre chlapi, ja si tiež myslím že sa tu prehodilo oveľa viac slov o debilnom parkovaní ako sme pôvodne "očakávali"... :D aj keď tie posledné dve fotky ma dali riadne dole, miesto jedného miesta zabrať 4 som ešte vážne nevidel... :D

Čo si myslíte o novinke ktorá myslím že oficiálne von ešte nie je... Nová C 63 AMG Black Series ( R ).    

"Mercedes pilně testuje nadcházející novinku od AMG. Stane se jí C 63 Black Series, možná R, které nabídne nekompromisně tuhý podvozek, brutální motor a vykašle se třeba na zadní sedadla.

Pod kapotou se ukáže 4.0-litrový osmiválec BiTurbo, který známe ze zbrusu nového AMG GT R. To znamená výkon ohromujících 577 koní a točivý moment 699 Nm, na zadních kolech! O přenos se postará sedmistupňová automatická převodovka AMG Speedshift MCT. Zrychlení z nuly na stovku se přiblíží hodnotě 3.5 sekundy a maximální rychlost překročí 300 km/h. Sečteno podtrženo, bude mít o 67 koní víc." Stáť by mala niečo cez 2,5M českých koruniek a objaviť by sa mala v jednom z najbližších autosalónov...

C 63 AMG je jedno z mojich najobľúbenejších áut vôbec, aj keď ten predošlí model sa mi páči viac a sedan samozrejme, coupe je síce agresívne no ja som skôr za ten sedan.. Myslím že aj nejaký zdejší kolega ho má... Toto je ako pekné, no sklamali ma tým krídlom :eek:

https://www.youtube.com/watch?v=7M1UQrWOGPE

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...