Josef01 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 V 25. 10. 2016 v 8:47, geometr napsal: Dacia Cayenne. Tak to ta Dacia original vypadá lépe
Americkej Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 V 25. 10. 2016 v 15:21, VasekN napsal: Tak mne napadá, když bych si chtěl nechat udělat interiér do nějaké pěknější kůže nemáte někdo typ na úpravce? Nejlépe tak někde Plzeň, Praha případně Západní Čechy. Praha -Zbraslav, já byl moc spokojenej. Pán dělá všechno, ale v galeriích se chlubí hlavně veteránama.http://www.autocalounictvi-horacek.wz.cz
CEGY Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Mergl pick up.. http://www.autoforum.cz/predstaveni/mercedes-x-do-detailu-a-nazivo-toto-je-prvni-pick-up-znacky-dorazi-i-s-v6/
rolas Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Připadá mi, že MB a BMW už to přehánějí s tou orientací na Asii, doufám, že s tím Audi nezačne taky.
VasekN Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 V 26. 10. 2016 v 10:02, rolas napsal: Připadá mi, že MB a BMW už to přehánějí s tou orientací na Asii, doufám, že s tím Audi nezačne taky.Já myslel, že tyhle auta mají v oblibě v Americe kvůli farmářům a v Arábii proto, že se tam dá namontovat a obsluhovat kulomet :-)
instant Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Neviem kto z vas sleduje seriu Speed s Guyom Martinom (mne sa to paci o dve triedy viac ako Top Gear s tym nabubrelym postarsim panom co ho uz vydrbali), tak len ako teaser: edit: a hezoun Coulthard ma vyblyskane Daytony http://youtu.be/l8MSlBXgvXc Upraveno 26. října 2016 uživatelem instant
vicomt Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Dnes na Ladronce někdo asi před zazimováním větral pěkné Mercedes cabrio .
Murphy97 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Vcera dopoledne v Cinovecke smerem do centra
instant Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 a vnutri je husta gangsta party, zere sa gothaj a smazak a do rytmu duc duc michal david.. ale ze si dal tu robotu a ma to na znackach. to musi byt fanda.
Lamiczka Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Se divim, že ještě jezdí, pamatuju si, že to proběhlo snad všema českýma motoristickýma plátkamahttp://www.auto.cz/skoda-105l-limousine-podivejte-prodluzovala-91941
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Ja mam taky large cab. Vcera jsme spolu dokonce pracovali.
Návštěvník Jagman Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Zimní spánek uvidíme se na jaře
vicomt Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Jagman : a startuješ 190 občas přes zimu nebo až na jaře?Já zimuju už taky,ale tak jednou za 14dní startuju a nechám motor prohřát na 90st .
Návštěvník Jagman Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Radil jsem se a každej názor jinej to je jak hodinky a vrtič já nestartuju jen doleju plnou někde kde nejsou bio srač. a nechám být pak hned na Jaře pořádně projet teda nejdřív novej olej apod. jedno kolik je najeto tuto sezonu jsem měnil a najeto jsem měl 3,5k . Hlavně sem se naučil nechat větrat trošku otevřené okno nebo střeba střešní jen malinko ať nezatuchne ale záleží kde máš auto pokud je to velkej prostor tak je to ok
Karussell Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Ojojojoj ty diody na Éčku :-( Jinak paradni 190!
VasekN Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 V 30. 10. 2016 v 21:33, Jagman napsal: Radil jsem se a každej názor jinej to je jak hodinky a vrtič já nestartuju jen doleju plnou někde kde nejsou bio srač. a nechám být pak hned na Jaře pořádně projet teda nejdřív novej olej apod. jedno kolik je najeto tuto sezonu jsem měnil a najeto jsem měl 3,5k . Hlavně sem se naučil nechat větrat trošku otevřené okno nebo střeba střešní jen malinko ať nezatuchne ale záleží kde máš auto pokud je to velkej prostor tak je to okPopojíždíš s autem kvůli deformaci kol nebo to tahle necháš celou zimu?
Návštěvník Jagman Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 (upraveno) Já je tam dával když mi bylo 18 a teď už jsem línej je sundavat žena je spokojená tak to neřeším ale taky je moc nemusím Děkuju za pochvalu 190E je to miláček jen ty Brabusy musím sehnat v 17" a pak náš čeká komplet renovace myslím že příští rok na zimu na to vlítnu moc se mi nechce jeden bezednej projekt už mám za sebou (ta W210) ale jak to neni perfektní nebudu spokojenej VasekN: ano ale stane se že zapomenu nepříde mi že by to bylo zas tak nutné Jágo na 18 jsem měl 7měsícu odstavené a gumy ok možná malé plošky ale po pár km klid Upraveno 30. října 2016 uživatelem Jagman
mikymik Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 V 30. 10. 2016 v 21:33, Jagman napsal: Radil jsem se a každej názor jinej to je jak hodinky a vrtič já nestartuju jen doleju plnou někde kde nejsou bio srač. a nechám být pak hned na Jaře pořádně projet teda nejdřív novej olej apod. jedno kolik je najeto tuto sezonu jsem měnil a najeto jsem měl 3,5k . Hlavně sem se naučil nechat větrat trošku otevřené okno nebo střeba střešní jen malinko ať nezatuchne ale záleží kde máš auto pokud je to velkej prostor tak je to ok Proč se, prosím, dává na zimu plná? Aby nerezla nádrž? Nebo nějak oxidačně nedegradovalo palivo? Nebo aby změny tlaku plynu v nádrži nad hladinou paliva nenamáhalo nádrž mechanicky? Dávám přes zimu benzínu (100) málo, abych mohl na jaře dotankovat čerstvý, ale podle všeho to tedy není správně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se