Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 10. 2016 v 15:21, VasekN napsal:

Tak mne napadá, když bych si chtěl nechat udělat interiér do nějaké pěknější kůže nemáte někdo typ na úpravce? Nejlépe tak někde Plzeň, Praha případně Západní Čechy.

Praha -Zbraslav, já byl moc spokojenej. Pán dělá všechno, ale v galeriích se chlubí hlavně veteránama.

http://www.autocalounictvi-horacek.wz.cz

Odesláno
  V 26. 10. 2016 v 10:02, rolas napsal:

Připadá mi, že MB a BMW už to přehánějí s tou orientací na Asii, doufám, že s tím Audi nezačne taky.

Já myslel, že tyhle auta mají v oblibě v Americe kvůli farmářům a v Arábii proto, že se tam dá namontovat a obsluhovat kulomet :-)

Odesláno

Jagman : a startuješ 190 občas přes zimu nebo až na jaře?Já zimuju už taky,ale tak jednou za 14dní startuju a nechám motor prohřát na 90st .

Návštěvník Jagman
Odesláno

Radil jsem se a každej názor jinej to je jak hodinky a vrtič já nestartuju jen doleju plnou někde kde nejsou bio srač. a nechám být pak hned na Jaře pořádně projet teda nejdřív novej olej apod. jedno kolik je najeto tuto sezonu jsem měnil a najeto jsem měl 3,5k :). Hlavně sem se naučil nechat větrat trošku otevřené okno nebo střeba střešní jen malinko ať nezatuchne ale záleží kde máš auto pokud je to velkej prostor tak je to ok

Odesláno
  V 30. 10. 2016 v 21:33, Jagman napsal:

Radil jsem se a každej názor jinej to je jak hodinky a vrtič já nestartuju jen doleju plnou někde kde nejsou bio srač. a nechám být pak hned na Jaře pořádně projet teda nejdřív novej olej apod. jedno kolik je najeto tuto sezonu jsem měnil a najeto jsem měl 3,5k :). Hlavně sem se naučil nechat větrat trošku otevřené okno nebo střeba střešní jen malinko ať nezatuchne ale záleží kde máš auto pokud je to velkej prostor tak je to ok

Popojíždíš s autem kvůli deformaci kol nebo to tahle necháš celou zimu?

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Já je tam dával když mi bylo 18 a teď už jsem línej je sundavat žena je spokojená tak to neřeším ale taky je moc nemusím :D

Děkuju za pochvalu 190E je to miláček jen ty Brabusy musím sehnat v 17" a pak náš čeká komplet renovace myslím že příští rok na zimu na to vlítnu moc se mi nechce jeden bezednej projekt už mám za sebou (ta W210) ale jak to neni perfektní nebudu spokojenej :)

VasekN: ano ale stane se že zapomenu nepříde mi že by to bylo zas tak nutné Jágo na 18 jsem měl 7měsícu odstavené a gumy ok možná malé plošky ale po pár km klid

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno
  V 30. 10. 2016 v 21:33, Jagman napsal:

Proč se, prosím, dává na zimu plná? Aby nerezla nádrž? Nebo nějak oxidačně nedegradovalo palivo? Nebo aby změny tlaku plynu v nádrži nad hladinou paliva nenamáhalo nádrž mechanicky? Dávám přes zimu benzínu (100) málo, abych mohl na jaře dotankovat čerstvý, ale podle všeho to tedy není správně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...