Josef01 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Tak jsem to nemyslel, ze by v Cechach nebyly, ale v posledni dobe jezdim vic na Morave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 (upraveno) Henatko: Tohle fórum je o hodinkách, ale když už tu je tohle vlákno - s těmi koly/gumami to myslíš vážně, resp. na téhle kombinaci chceš někam vyjet/jezdit...? Zaprvé to vypadá úplně strašně a zadruhé jízdní vlastnosti jinak dobrého auta jsou pryč, proč to děláš...? Upraveno 14. dubna 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Pepo tyto stroje jezdí i u Vás v Čechách na vesnicích ne jen na Moravě jak píšeš.... Náhodou, ve svý době to byl i můj mokrej sen.... Pro tuhle si přijeli až z Německa , 1.majitel, serviska, 36tkm.Ale jako, ta je fakt nádherná. A doplňuji jako místo výskytu takových vozů i Sudety. Tam je oblíben zvláště model Skoda Henlein, s různými vylepšeními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Teď jsem zrovna koukal na jinak moc pěknou A4 combi. Krásný kola ale nějak divně tam pasovaly pneu, ráfek z toho trochu koukal. Asi nějaká speciálka nebo co :-) Aby pak člověk dával bacha na obrubník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 já tomuhle tuningu kol říkám "kola od tramvaje" a docela se to označení ujímá. Jeden kolega to má na Oktávce 1.6 kombi a fakt to zlepšuje jízdní vlastnosti. nekecám. Jede to tak že když jsme tuhle vyjížděli do práce, tak si říkám že je zas blbec po ránu nějak divokej a pak kouknu na tacho a tam 55. Chová se to přesně tak jako když si v kauflandu naložíte plnej vozík a vjedete na tu rohožku ve vchodu. DRRRRRRRRRRRRRRRRRR, všecko se začne sypat a poskakovat. fakt skvělá věc na bezvadný silnice Vysočiny. A nejvíc mě vyděsilo že to dělá divnej kravál i na hladkém asfaltu. Vzhledem k tomu že to gumě vezme veškerou pružnost, tak to nejspíš bude mít styk s vozovkou na ploše asi jako na nějakých 135 R 13 galuskách takže skvělý na brzdy a jinak taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 no ty brďo, sestřička..... a počasí né a né mi přát.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 nahodou tady bylo od zacatku dubna uz par dni uplne nadherne ... ani absence strechy a oken nevadila... sice sem prijel jak buh vetru, ale jinak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 no ty brďo, sestřička..... a počasí né a né mi přát.... Na jezdění je dneska krásně, užij si to! Kdybych mohl, hned tu ameriku vytáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Jojo, jeden víkend bylo uz 24, ale to jsem nemohl, tak stejně jako ted nemuzu a přes týden zase straší s deštěm a sněžením a v noci az -2..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 nahodou tady bylo od zacatku dubna uz par dni uplne nadherne ... ani absence strechy a oken nevadila... sice sem prijel jak buh vetru, ale jinak pohoda No já nevím, první taková projížďka bez střechy a hned rýmička. Na dálnici to holt ještě nebylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Nova XC60 Vubec nevypada spatne. Jedinej problem mel kamarad kvuli hodne vysokymu stredovymu panelu. Proste se tam s tema svejma hnatama z americkyho fotbalu nevejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Zdravim, Premyslim o zabavnem HH s rozpoctem 300.000. Autem budu jezdit max ve 2 lidech, misto vzadu a velikost kufru neocenim. Pocitam s najezdem max 10.000km, takze ani spotreba neni moc dulezita. Neco jsem si uz precetl a dosel jsem k nasledujicim autum a byl bych vam vdecny za zkusenosti, rady a popr. na co si dat pozor? Suzuki Swift Sport-nejlevnejsi z teto trojice, je mozne sehnat rocnik 2014 a najezdem cca 30-60.000km Renault Clio RS 3. gen-vyrazne mensi vyber aut s malym najezdem, povedli se mi zatim najit jen jeden kousek r. 2010 s najezdem 30.000km) Honda Civic Type R 3. gen-tohle auto me laka asi nejvice, problem je ale, ze s timto rozpoctem to uz bude mit slusny najezd a proto si myslim, ze jej nakonex vyskrtnu ze seznamu Napadaji vas jeste nejake varianty? Velice vam dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Chtěl jsem připomenout malý Opel Corsa OPC či aspoň 1.6T s výkonem kolem 150kW, ale buď by ses nevešel do rozpočtu nebo bys pořídil už ne vyloženě olítanou vránu, ale rizikovější kus. Škoda, nejsou to špatná auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Suzuki si dojdi určitě projet, možná ho vyřadíš z výběru stejně rychle, jako jsem to udělal já. Do běžného provozu mi nepřišlo úplně použitelné - v nízkých až středních otáčkách (tak do 4-4,5k) to vůbec nejede, musí se fakt hodně točit a pak se možná začne něco dít. Pak je na zváženou, jak často auto s motorem vytočeným pomalu k omezovači reálně využiješ. Já ho po první zkušební jízdě okamžitě vyřadil ze shortlistu... Zcela popravdě - 2.0FSI 110kW v passatu se sbírá mnohem lépe a v nízkých a středních otáčkách působí výrazně živěji, než slavný SSS. Jel jsem konkrétně s tímhle kouskem https://www.tipcars.com/suzuki-swift/suzuki-swift-16-vvt-sport-47790521.html V Type-Ru jsem jel před tím, se Swiftem to moc srovnávat nejde - o třídu větší, výrazně větší výkon i když taky dostupný až ve vyšších otáčkách (ale v nízkých živější, než Swift), ale jak říkáš - málo jetých kusů je málo, ty více jeté mají většinou už x-tého majitele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jako na velikosti auta mi nesejde, dulezite jsou pro me predni sedacky, na zadni si tak akorat odlozim veci. A proto jsem hledal spis mezi mensimi autu, protoze precijen je vetsi sance sehnat neco mene jeteho za ty penize. Nebojte se navrhnout cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Z tech tri je Clio ta zajimava volba. Zvaz, jestli te zajima HH atmosfera, nebo s turbem. Ja bych za 300k bych koupil starsi zachovalou Integru type R peknym najezdem do 130k km. Byl by to podobne jako to Clio krasny kousek do budoucna, s trvalou hodnotou. U takovyho auta na vyblbnuti bych chtel uz z principu atmosferu, a proto bych nehledal mezi temi novejsimi Hondami. No a jinak klasika pokud mas 300k a neresis misto - mx-5 NC 2,0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jen doplnim, ze jsem se samozrejme dival i po 1er a 3er, pokud ale hledam s mensi najezdem, tak mi prijde ze jsou ceny neumerne stari ale predevsim mam obavu o pripadne naklady na servis po koupi. Proto se snazim hledat nejake mladsi vozy s mensi najezdem. Najeto mam sice neco pres 400.000km, ale auto jsem nikdy nevlastnil, tudiz jsem se o servis nestaral.. proto ta obava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Z tech tri je Clio ta zajimava volba. Zvaz, jestli te zajima HH atmosfera, nebo s turbem. Ja bych za 300k bych koupil starsi zachovalou Integru type R peknym najezdem do 130k km. Byl by to podobne jako to Clio krasny kousek do budoucna, s trvalou hodnotou. U takovyho auta na vyblbnuti bych chtel uz z principu atmosferu, a proto bych nehledal mezi temi novejsimi Hondami. No a jinak klasika pokud mas 300k a neresis misto - mx-5 NC 2,0mx-5 se mi hodnr libi, ale chci auto provozat celorocne, a ac ziju v Praze, tak nevim zda ho neni skoda ve zime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) Co třeba Polo GTI https://www.autoscout24.de/angebote/volkswagen-polo-gti-1-hand-benzin-weiss-5df9de8c-dafd-4724-8ba5-7e85616d0a1a?cldtidx=9nebo Fiesta ST https://www.autoscout24.de/angebote/ford-fiesta-st-benzin-weiss-bd59ba1d-b554-4b55-bbb5-d1bc2adc4386?cldtidx=16 Jen nevím jestli se Polo v této generaci dá sehnat s manuálem Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se