Rodkopf Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 2. 5. 2020 v 18:49, Žigi napsal: Petrolhead jsem už hodně let, chronomagor teprve chvilku. Tak alespoň jedno z mojí smečky aut z kinder vajíčka. Včera konečně odzimováno a jde se jezdit. Zavist, moje je v garazi a v nejblizsi dobe se k nemu nedostanu. BTW blatniky v metalize - origo Cooper? Ktery rok? Ja mam 82 Mayfair https://www.instagram.com/p/BqAQw86nmCj/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 55 minutami, Rodkopf napsal: Tohle je novota. 96 Sportpack, takže blatníky v barvě, sportpack kola. Ale já mám ještě Pick-up, Clubman, Mk2 a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 2 hodinami, gas napsal: Jo, je to málo, vzhelem k tomu, že celkově bylo diablo vyrobeno méně než 2900 ks, tak je cena příznivá. Za tyhle peníze se prodávají sběratelské motorky a někdo si za to koupí jedny hodinky. Presne tak jsem to myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Před hodinou, Žigi napsal: Super! To musi byt raketa. Jestli mas nekde nejake stranky, ci fotky, hod mi pls odkaz do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 16 minutami, Rodkopf napsal: Super! To musi byt raketa. Jestli mas nekde nejake stranky, ci fotky, hod mi pls odkaz do SZ. Instagram @minigarage.cz , a jsem zakladatel minicooperklub.cz , takže doraz v červenci na sraz MINI a můžeme vyfotit hodinky s Miníkama:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jak je to hosi s dovozem auta z Polska? Predpokladam stejne v ramci EU, ne? Zajimaj me hlavne dovozy z US uz zaregistrovane v PL. Myslim jestli se resi vyjimky a Dekra apod. Nebo to uz neni treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 http://klasykagatunku.pl/ Asi bych si tady i neco vybral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Evropský auta bez problémů klasicky EU dovoz. USA auta registrovaný v polsku papírově taky není "problém". Ale problém je,že Poláci to dokážou přihlásit bez jakýkoli EU změny v autě, a to ti u nás neprojde, takže počítej cca 15 - 25 na Dekře za doplnění a předělání EU věcí, světla, pozičky, mlhovky atd. Takový ty klasicky rozdílný věci USA aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jak to má polský značky, přihlásíš to i u nás. Jen na technickou potřebuješ mít na autě EU doplňky co psal žigi. Známý si takhle dovezl starýho Vipera. Auto z USA starší 8 let u nás na značky nedostaneš, na veteránský SPZ to je zas moc mladý. Tak to prohnal přes Polsko a jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Dik hosi. Ja jen, ze polaci maj celkem sirokou nabidku oproti nam. Myslim teda pokud clovek kouka po nejakym ne zcela beznym aute. A vzhledem k tomu, ze jich je i dost v US, tak to dost tahaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 V 15. 4. 2020 v 21:49, Pavelpu27 napsal: Pánové gentlemani, po včerejším vyjádření vlády je jasné, že Žákavá v původním termínu nebude. Mrzí nás to, ale nedá se nic dělat. Momentálně zvažujeme přesun na září, ale zatím nejsme rozhodnuti. Ahoj, je už něco konkrétnějšího? Včera jsme poseděli u grilu s kamarádem a vyjádřil přání dojet na podobnou akci. Má Alfičku z konce šedesátek, nějakou raritnější a moc rád by potkal podobně postižený jedince naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Taky by mě zajímolo Rád bych se klidně připojil se svou Z4 a nebo dojel aspoň na kukačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 V 13. 5. 2020 v 10:55, CEGY napsal: http://klasykagatunku.pl/ Asi bych si tady i neco vybral.. http://klasykagatunku.pl/auta/bmw-525i/ Hmm ta 525 je krásná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Ceka ji jeste hodne prace ale i tak je to laska :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 krásná 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Dekuji. Nevite nahodou nekdo jak je to u nas se svetlama ve stylu Francie, tzn zluta skla? Je to povolene, neni to povolene, resi to prislucnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Dekuji. Nevite nahodou nekdo jak je to u nas se svetlama ve stylu Francie, tzn zluta skla? Je to povolene, neni to povolene, resi to prislucnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Žluté filtry na potkávačkách jsou u nás zakázané nejmíň od 80. let - čímž se samozřejmě nemyslí barevná teplota halogenky, která má sama o sobě vnímané spektrální maximum poblíž oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Tříca je moje srdeční záležitost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Tříca je moje srdeční záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se