Snehulak54 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ahoj, v Praze jsem asi nikoho nenašel, komu bych dal ALU, takže nakonec jsem je poslal jsem a byl jsem spokojen: http://www.flachworks.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 43 minutami, Snehulak54 napsal: Ahoj, v Praze jsem asi nikoho nenašel, komu bych dal ALU, takže nakonec jsem je poslal jsem a byl jsem spokojen: http://www.flachworks.com Super práci mi udělali kluci z pneuservisu na Auto Jarov. Pak mám dobrý reference sem: https://www.renovace-alu.cz ale osobní zkušenost nemám ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Viem chyba tam cigara,ale holt tejto ,,neresti,,už nevladnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 V Uzicich(kousek za Cakovicema) to dela jeden chlapik za slusne penize a kvalitne. Mam vlastni zkusenost, zkus zagooglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 (upraveno) Mně je dělali tady (mám to jako pneuservis) a spokojenost. http://www.pneumracek.cz/clanek/opravy-lesteni-lakovani-renovace-alu-kol Upraveno 28. října 2020 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 https://automobilist.com/ pěkný plakáty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 (upraveno) nazdar,,,,mate na svojich milacikoch,nejake ,,volitelne spz,,?? Upraveno 2. listopadu 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Zrovna tohle mě moc nebere, osobně jsem spíš pro mít co nejobyčejnější značku, asi bych ani nechtěl takový ty "protekční" kombinace čísel typu 1234, ale když někdo tu potřebu má, je fajn že si to může koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ono zalezi o ake auto ide,take Lambo je napadne tak ci tak:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 A počítaj se i mladický prohřešky? Z nerozvážnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 3 minutami, Americkej napsal: A počítaj se i mladický prohřešky? Z nerozvážnosti? Vsetko sa pocita:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Před hodinou, ewolucionar napsal: nazdar,,,,mate na svojich milacikoch,nejake ,,volitelne spz,,?? Kolik to kostuje? Ja tim tak nejak opovrhuju, ale ted mam napad na jednu, kterou bych fakt uzil... Da se pak prodat auto a znacku si nechat? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak jo, odkopu se tu o něco víc. Budiž mi polehčující okolností, že mi bylo přes dvacet míň oproti dnešku. V tehdejší době byly zakázkový značky v ČR nepředstavitelný, pokud jste nebyl šéf magisatrátu a nechtěl kmotrovský 2A2222, to bylo tak celý. Dneska bych se za podobný styděl, ale nadělal jsem se tehdy i větších hovadin. Jetej Ford Exp: A skoro fungl 1200 Bandit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ja mel kdysi 1AL7777 a uz bych to nechtel (dostal jsem je od znamyho co mi zarizoval prihlaseni abych tam nemusel) a casto me staveli benga. Takze za me cim vic obycejne tim lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 9 hodinami, batoo napsal: Ja mel kdysi 1AL7777 a uz bych to nechtel (dostal jsem je od znamyho co mi zarizoval prihlaseni abych tam nemusel) a casto me staveli benga. Takze za me cim vic obycejne tim lepe. A nemela tu SPZ prilepenou na necem ala Dodge Ram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Ano ale s jinou spz je to ok.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 16 minutami, sibirnaya napsal: Hohohooo :-))) a na ostatnych? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Jinde ne, jen tohle je tak napadny, ze je to sumak, jaka je tam znacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Njn, Sibiř musí exhibovat, já bych si podobné spz nikdy nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se