LovecK Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Včera vyzvednuto v servisu a dnes Beskydy… 4 2
CEGY Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Byl jsem linej odpojit baterky no a teď jsou zas mrtvý. Nastartování a nechani na 10 min běžet 2x za zimu nestačí.
varjag Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Taky jarní údržba, black and white. Vypadají vtipně vedle sebe, když dědek nesahá Lanďákovi ani po okna... 8
milomac Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna @Pavelpu27 Pavle, Výstava sportovních aut Žákava - asi se letos konat nebude nebo došlo k nějakému posunu, že by ano? Díky za zprávu, i když špatnou .
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Dneska jsem překonal svůj letitý strach a rozhodl se, že se podívám Stařeně do útrob kamerkou. A při té příležitosti udělám kompresní test a vyměním svíčky. Operace se povedla na výbornou, nic nikam nespadlo, všechny šrouby se vrátily na místo, nic nezbylo a tak dále. Endoskop nebyl drahý a je to na fotkách vidět . Čáry na stěnách válců mě nejdřív vyděsily, ale jsou to fakt jen čáry a dle názorů expertů, mechaniků a dalších magorů, který už mají rozborky motorů za sebou, je to jen oleštěný. A nemám to řešit. Kompresní test dopadl na jedničku. Na pístech je zjevně nános karbonu, takže se mi dostalo doporučení, že bych měl autu pořádně občas zatopit a nejezdit s ním jak s princeznou pořád... Takže asi dobrý. I když bych samozřejmě měl radši naprosto hladký stěny ve všech osmi hrncích.. .
YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Karel povýšil ve svém šílenství do dalšího levelu.
KFL Odesláno pondělí v 13:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:17 Ve čtvrtek Stařenu čeká STK, tak jsem z ní aspoň smyl zimní prach a hmyz z prvních jízd... Jsem zvědavej, jestli technici na něco přijdou . 8 4
Vítek75 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami (upraveno) Už se dá i bez střechy, i když pokaždé když jedu déle než 2 hodiny, tak mi píská v uších ještě druhy den. Proto ta kukla i dveře Upraveno před 3 hodinami uživatelem Vítek75 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se