Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Byl jsem linej odpojit baterky no a teď jsou zas mrtvý. Nastartování a nechani na 10 min běžet 2x za zimu nestačí. 

IMG_20250404_143926_995~2.jpg

Odesláno

Taky jarní údržba, black and white. Vypadají vtipně vedle sebe, když dědek nesahá Lanďákovi ani po okna...😁😁

20250412_180405_1.jpg

• Like 8
Odesláno

@Pavelpu27 

Snmekobrazovky2025-04-13092029.thumb.png.c094f26170160534dc38f9468b12f978.png

Pavle, Výstava sportovních aut Žákava - asi se letos konat nebude nebo došlo k nějakému posunu, že by ano? Díky za zprávu, i když špatnou :).

Odesláno

Dneska jsem překonal svůj letitý strach a rozhodl se, že se podívám Stařeně do útrob kamerkou. A při té příležitosti udělám kompresní test a vyměním svíčky. Operace se povedla na výbornou, nic nikam nespadlo, všechny šrouby se vrátily na místo, nic nezbylo a tak dále.

Endoskop nebyl drahý a je to na fotkách vidět :D. Čáry na stěnách válců mě nejdřív vyděsily, ale jsou to fakt jen čáry a dle názorů expertů, mechaniků a dalších magorů, který už mají rozborky motorů za sebou, je to jen oleštěný. A nemám to řešit. 

Kompresní test dopadl na jedničku. Na pístech je zjevně nános karbonu, takže se mi dostalo doporučení, že bych měl autu pořádně občas zatopit a nejezdit s ním jak s princeznou pořád...

Takže asi dobrý. I když bych samozřejmě měl radši naprosto hladký stěny ve všech osmi hrncích.. :D.

v8-in-small.jpg

Odesláno (upraveno)

Už se dá i bez střechy, i když pokaždé když jedu déle než 2 hodiny, tak mi píská v uších ještě druhy den. Proto ta kukla i dveře

B6890946-6081-40F8-A5D0-61CB89842A8C.jpeg

Upraveno uživatelem Vítek75
  • Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...