VintageLover Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Odpověděl mi, prý má nabídku na 70t Zeneko se dal na chrona? Tak to se posereme všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Jo, jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Že bych je taky pustil, nesedí mi úplně 100% do kolekce Jo a přijde mi, že mají fest oloupaný ručky, nebo jsou nějak přeplácaný... Vteřinovka má být oranžová a minutovka + hodinovka bývají víc zoxidovaný do žluta...plochá "luneta" je odraná až na kov, standardně má na ní být PVD Upraveno 7. června 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tak to ty moje budou určitě přes kilo :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Kilo čeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 syra, jestli chce nekdo moje za 70, zatnu zuby a pustim je s origo balenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Neslevuj, komplet balení, bude v tom měřítku za kilo a čvrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Že já vůl, je za těch 25 nekoupil... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Jedny se nedávno objevily na německém hodinkovém fóru. Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Podle té malinké fotky bych řekl, že z nich někdo sundal PVD - nejspíš bylo odrbaný tak je dodrbal úplně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Jednou se k nim zase vratim. Uz na me cekaj, jen je dat dohromady. Jen to datum nenasteluju ani s napovedou co mam :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Znova do stejné řeky....moc pěkně Máš to tam i s obrázkama a když použiješ Tikalovu metodu s kozama, tak si to i zapamatuješ...nejlehčí je neděle, je bez teček... Největší vydrbávka byla, než mi došlo, že dny u toho kalibru přeskakují při ručním přetáčení pozpátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Už jsou opět na sbazaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Jo, to jsou pořád ty zprasený...na těch ručkách i pouzdru se někdo trochu vyřádil, škoda...ale to je na druhou stranu řešitelný...nejhorší je v zásadě cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 To pouzdro nevypadá nijak zvlášť zle... Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Z fotek bych řekl, že na 99% má přebroušenou "lunetu" - je z ní odrané PVD. Jinak je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Ještě jednou ty z toho německého fóra. Lepší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Ještě jednou ty z toho německého fóra. Lepší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) jojo, mají odrbaný PVD, ale zde má proti těm českým OK ručky - hodinová a minutová mají takový drsnější povrch, jako zoxidovaná lumi a jsou lehce do žluta, minimálně u mě ale nesvítí vůbec ani pod UV, ručka chrona je červená (zatím na všech, které jsem viděl...) a ta pro změnu pod UV září, má nějaký pigment, který není sice lumi (po nasvícení nezůstává zářit), ale má pod UV fosforovou barvu. Moje jsou na fotce v galerii zde, možná najdu i noční co jsem někdy fotil, kde je vidět to co popisuju...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109191-lamiczkova-galerie/?p=1978298 Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 našel jsem jednu hodně nic moc, ale vidět to je... Nasvíceno UV lampičkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se