dufi Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Já nosím XLHáčka i Pilot42ky, mám ruku cca16 a není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nanux Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Diky chlapy za info! Fotek jsem nasel docela hodne, ale docela malo na ruce, tak aby byly poradne videt cele Jsem ted jeste trochu nahlodany ohledne A vs H. Jak je na tom presnost a pohyb rucicky mezi modely (predpokladam, ze u Automatu by mel byt o dost plynulejsi)? Hodne se mi libi predstava manualniho natahovani, ale taky asi preferuju centralni vterinovku, protoze je vernejsi historii Nejake rady ohledne strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Automaty vs manual u Archimedu a taky centrální vteřinovka se tady už řešily. Já z toho před prvním nákupem hodně těžil. Nakonec si koupil manuál XLHčka se samostatnou vteřinovkou a jsem z nich nadšený. Natahuji každý druhý den a přesnost se ustálila na -2s/24h.Teď jsem si koupil ještě manuální Štajny, které také nemají centrální vteřinovku (na rozdíl od AR je vteřinovka na pozici 9), a jsem z nich taky unešený - miniporovnání jsem napsal v tématu pochlubte se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Hodinky k 90 letemu vyroci spolecnosti, omezena edice 50 ks - Trikompax Chronograph 90 Years ICKLER. - We manufacture only 50 pieces.- Eta 7750 TOP with Trikompax module- Special black rotor 1924 - 2014, made by ICKLER- ICKLER made case- Blued steel hands, made by ICKLER- Pilot Chronograph Trikompax dial with A-Logo made of blued steel (by ICKLER)- Pin buckle with special engraving 1924 - 2014 Video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Obul jsem Archimedy do nového řemene od mistra Šímy. Bílý s modrým prošítím jim sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Obul jsem Archimedy do nového řemene od mistra Šímy. Bílý s modrým prošítím jim sluší :-)IMG_20160411_130828.jpgIMG_20160411_130751.jpgAle jo...nevypadá to vůbec zle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Je to pekne, obzvlast ta cast u spony . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Obul jsem Archimedy do nového řemene od mistra Šímy. Bílý s modrým prošítím jim sluší :-)IMG_20160411_130828.jpgIMG_20160411_130751.jpgNěco podobného už tady jednou bylo (viz Fotogalerie Pilotky) a ani tehdy, ani tentokrát, mě to moc k těm pilotkám nesedí. Vždycky si vzpomenu na svou doktorku, která má nějaké velkoplošné baterkáče na bílém řemenu, i když ne samozřejmě od Ondry Šímy.A protože je tma, trochu si posvítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Vím, že klasika pilotky zaslouží něco jiného, ale mě se prostě tyto modroručky na bílé kůži líbí. Měl jsem je chvíli na černé s bílým prošitím a působilo to tak trochu unyle. Omlouvám se těm, kterým tímto kazím náladu, ale tahle mě ty Archimedy baví :-)Opět musím Marcusi pochválit Tvoje fotky. Párádně zachycená lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Vím, že klasika pilotky zaslouží něco jiného, ale mě se prostě tyto modroručky na bílé kůži líbí. Měl jsem je chvíli na černé s bílým prošitím a působilo to tak trochu unyle. Omlouvám se těm, kterým tímto kazím náladu, ale tahle mě ty Archimedy baví :-)Opět musím Marcusi pochválit Tvoje fotky. Párádně zachycená lumiNeomlouvej se , jsi originalni nahodou!! Na zazita pravidla kasli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Originální nejsem. Něco podobného má Sedlin http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59784-pilotky/page-4Akorát mě se víc líbí jednoduchý prošití :-) Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 ...A protože je tma, trochu si posvítím. archimede_214241-01.jpgPřekrásná fotka! Nemůžu se na ni vynadívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Něco podobného už tady jednou bylo (viz Fotogalerie Pilotky) a ani tehdy, ani tentokrát, mě to moc k těm pilotkám nesedí. Vždycky si vzpomenu na svou doktorku, která má nějaké velkoplošné baterkáče na bílém řemenu, i když ne samozřejmě od Ondry Šímy.A protože je tma, trochu si posvítím. archimede_214241-01.jpgTo je vazne pecka! Kloboucek mistre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Vím, že klasika pilotky zaslouží něco jiného, ale mě se prostě tyto modroručky na bílé kůži líbí. Měl jsem je chvíli na černé s bílým prošitím a působilo to tak trochu unyle. Omlouvám se těm, kterým tímto kazím náladu, ale tahle mě ty Archimedy baví :-)Opět musím Marcusi pochválit Tvoje fotky. Párádně zachycená lumiVůbec se neomlouvej, náladu mi to rozhodně nekazí. Jsou to krásné hodinky a parádní řemen, jen mi to nejde k sobě. Nosíš to ty, tobě se to líbí a tím pádem je to v naprostém pořádku. Kdybych ten řemen viděl na bílo-modrých Omega AT anebo na tanových Eternách, tak budu tleskat a ještě se u toho klanět. A já nejsem žádný estét a stylový purista. Tento týden je mám na zeleném zulu a k tomu nosím buď modrou riflovou bundu nebo modrou mikinu. Mě modro-zelená kombinace nevadí ani v oblíkání, i když by mi to asi modní policie zatrhla. Vypadá to asi takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Překrásná fotka! Nemůžu se na ni vynadívat. To je vazne pecka! Kloboucek mistre Díky kluci.Dnes ty mobily umí skoro zázraky. Nasvítí hodinky diodou, pak je vyfotí a ještě nabízí možnost to všelijak upravit.... Na placku, která má sloužit vlastně jen k telefonování, je to slušný výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Chlapci a děvčata, dlouho nikdo nic, tak zase pro změnu já. Včera mi dorazil ze Singapuru nový zulu, určený sice pro Seiko5, ale protože jsem měl na ruce zrovna Archimede, došlo k této neplánované kombinaci zvané "Bond ve službách Luftwaffe".Samotné zulu není špatné, ale vzhledem k tomu, že jsem rozmazlený lepší kvalitou materiálu a zpracování, budu příště zvažovat, jestli si nějakou stovku raději nepřiplatit a dostat za své peníze pořádně tlustou hadru a ocelová oka, že by na nich i býka mohl vodit. Pokud se to nezačne někde párat nebo trhat, uplatnění to určitě v japonské sekci najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Bond ve sluzbach Luftwafe, takhle vypada spravnej spion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Marcus hodne dobry!!!To jsi fakt pilotoval sam? Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Marcus hodne dobry!!!To jsi fakt pilotoval sam?Sice nejsem Marcus, ale řekl bych, že přes tu klávesnici, co má pod rukou, to možná sám pilotoval a hlídal na monitoru, který má před sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Jj Karle mas recht boze muj, ja jsem slepej vul . Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se