dufi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Díky siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 po delší době archimede (a po delší době přes tapatalk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Vypadají super - měřil jsi přesnost? Také o nich přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Třeba já když je koupil, tak nic moc...35s za 24 hodin do mínusu. .po zaběhnutí mě je v Chronoshopu nechali na počkání parádně seřídit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Přesnost.. když je mám přes den na ruce a na noc je odložím ciferníkem vzhůru, tak mi dělají -6 vteřin za 24 hodin. Natahuji jednou za dva dny a stačí jim to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Pokud to tu už nikde neproběhlo, jsou k mání dvě nové barevné varianty Archimede Outdoor a k tomu nový tah: http://www.archimede-watches.com/watches/automatic-outdoor/protect.html ale stejně pořád zlehka pokukuju po tvrzených černých:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Barevné varianty - proč ne. Ale ten nový tah se mi ani trochu nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Moje pohodový "Archimedky"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Koukám na fb Archimede a už jsou dostupný i Pilot 42 KS. A protože mě poslední dobou baví nosit levný i středně drahý hodinky, tak nad něma přemejšlim. Marcusovi je závidim už slušnou chvíli, jen 45mm na mě bylo moc. K tomu mě těší, že jsou pořád mit Handaufzug. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Škoda absence nápisu nad mimostředkou... a pak samozřejmě ten sterilní strojek bez dekorace (jen povzdech, dopisoval jsem si s nimi a k TOP verzi se v dohledné době bohužel neplánují vrátit - info z června). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Mně se to líbí bez nápisu víc a klidně bych oželel i ten Archimede. Sice bych si nejspíš koupil tu klasickou verzi, ale na pár fotkách vypadá dobře i ta bronz verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Outdoor protect na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 ohrenstein: tyhle Acka jsou paradni, ani nevim, ze je mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Mně se to líbí bez nápisu víc a klidně bych oželel i ten Archimede. Sice bych si nejspíš koupil tu klasickou verzi, ale na pár fotkách vypadá dobře i ta bronz verze...Na ty automaty 42H bez loga/nápisu jsem koukal - jsou super... o tom žádná. Je si pokládám otázku, jestli mají s plným dýnkem cenu ~900? :-( zatím jsem ve fázi sebepřesvědčování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jn, na Archimede je 900e už dost. Já bych určitě šel do těch 42 KS, 42H jsem spíš postoval jako docela podařenou patinu mosazi.Uvidím, jestli mi to nadšení vydrží do Vánoc ..Jinak značka Archimede je mi aspoň docela sympatická, narozdíl od mistra kopií Gyntra ze Štajnhárdu nebo Laco Lakatoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Averzi ke Stajnum chapu, ale zatracovat Laco? Je to jeden z puvodnich vyrobcu. Navic pokud to budes cist jako zbytek zapadniho sveta [lejko], tak by snad averze mohla ustoupit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 (upraveno) Laco (Lacher & Co.) se v originále, tedy německy, čte Lako. https://www.youtube.com/watch?v=Z1T0GK39w-Y Upraveno 10. října 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 ohrenstein: tyhle Acka jsou paradni, ani nevim, ze je mas.Jsem si je koupil minulej tejden. Mám i ten silikon-gumu a je to úžasně pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jsem si je koupil minulej tejden. Mám i ten silikon-gumu a je to úžasně pohodlný.Super, tool kombo k Deckum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Archimede 42mm s unitasem nejenom v bronzu ..... http://wornandwound.com/introducing-pilot-42-ks-new-hand-wound-pilot-watch-archimede/ *koukám že sem tudle informaci prošvich koukáním na krtka ... tak se neplašte Upraveno 18. října 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se