Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Slušně manželka!! :)

K2 bejvaly (nevím jak dneska) přátelský muzikantky - měli jsme je cca 5-6 let zpět na 2 akcích. A slušně jim to šlapalo ;). Dodnes si pamatuju můj dialog s Monikou (bicí) u baru, když jsme je střídali s naší kapelou. "Tak co, jaký jedeš blány?" zeptala se ona. Chvíli jsem řešil, jak na to reagovat a jestli se jí mám na blánu zeptat taky, ale pak jsme to zvládli ukočírovat jinam :D

Sorry za OT.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Jojo, holky jsou hodně v pohodě. Jen se trošku bojím, kam se muzikantsky odkloní. Ten rock mi k nim seděl výborně, poslední singl už mi tak do ucha nejde, ale to se uvidí.

Odesláno

Svým způsobem je to smutný příběh se šťastným koncem! Bohužel ty původní měly nevýslovnou přidanou hodnotu ... manželka a dítě. ale i tak gratulace!

Odesláno

Hezký příběh! A manželka teda respekt, že při dané situace koupila to, po čem tvoje srdce prahlo! Ale určitě si jí musel ukázat, které se ti líbí, viď? ;) Jinak tyhle Béčka se mi taky líbí, žádné přeplácané, čisté, jasné a hlavně modré, tak jak to mám taky rád :) Tak je užívej co nejdéle! ;)

Odesláno

Krásnej příběh, trochu mi to připomíná články z ženských časopisů, které jsou plné podobných příběhů popisujících za jakých okolností potkaly a poté získaly toho pravého.

Samozřejmě chválím i hodinky, ten modrý cifr je úžasný. 

Odesláno

Super příbeh...Asi to dám přečíst té mé..Mohl bys prosím zvýraznit tu část s tou černou taškou..  :)  :)  :)

• Po letech...
Odesláno

Dik za vytahnuti na svetlo. V prvni fazi jsem tohle nejak minul. Cekame druhy dite, takze se pokusim inspirovat tvym pribehem a zacnu pomalu manzelce predstavovat svuj wishlist :-D.

Jinak ty prvni Becka, to by me teda jeblo...jen tak prijit o hodinky a vubec netusit jak...to je psycho. Kdyby ses probudil po kalbe rano ve skarpe bez hodinek, to bych chapal, ale takhle bez jasne priciny. Kazdopadne pekny pribeh! At modrasky slouzi.

Odesláno (upraveno)

To ti teda povím. Ten článek po sobě jsem přečetl za ty roky tak 100x a pokaždé mám husí kůži a slzu v oku. Ten den - 27. února 2007 - byl naprostej mazec.

No a dneska je princezně 12 a kus, mlátí s ní puberta a mně z ní brzo trefí doopravdy a247ff7433628ca35b0f9f0f9ca97b08.jpg

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Pavle, dcera to je radost, vím o čem mluvím ... od porodu až do týhle pojebaný puberty, kdy člověku pracuje pumpa na milion obrátek, za chvilku se přidají fešáci a to bude něco pro nás. No, ale koukám, tohle vlákno je tady čtyři roky, dnes jsem ho zahlédnul poprvé a ta první Béčka to je zaháda, jak ze Stínadel tvl ... :D . To není možný, že jsi je za těch X let nenašel ... vlastně je, moje žena dostala náramek na ruku a náhrdelník na krk, někam to schovala, aby to neztratila a dodnes to už rok nemůže najít :D :D ... to je k nevíře.

Odesláno (upraveno)

Hele, já už je před lety přestal hledat. Třeba se jednou objeví a já poznám, že jsem byl debil, ale moc tomu nedávám.

V té době jsme měli klíče u sousedů a jejich dospělý syn jim stopil a prodal nějaké zlato po babičce. Nikdy se nepřiznal, ale našli nějaký lístek z frcu a snad tam i něco koupili zpět. Zastárník se dušoval, že on ty béčka nevykupoval, ale čert ví?

Upraveno uživatelem Pavelpu27

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...