Strocek Odesláno 24. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 tvl... myslim, že bych měl vo čem psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Hi,hi. Njn.,měl jsem asi 3.5 promile a nějak moc jsem se zakoukal do těch mých krásných nožek . Musím se jít trochu srovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Já mám nohy jako Avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Já mám nohy jako AvatarModré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Tak mně včera přišel balíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 tak ty vypadaj naprosto luxusně, já mám akorát vnitřní problém se semišem, že nevypadá furt jak novej, na hladký kůži mi patinace nevadí, ale na semiši jí prostě nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Než jsem se rozhoupal, platnost slevového kódu vypršela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 už je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 tenhle tejden už 2x, holt je kosa, akorát v nich ještě nemám vlněný ponožky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Kluci, presiel som to tu uz x-krat a som z tych velkosti mimo, naviac musim tiez kupovat cez eshop, kedze u nas v obchode tieto boty nemaju nikde. Nasiel som nejaku tabulku, podla ktorej si mam kupit 42,5 - priamo vztiahnute na red wing. Ale zaroven je napisane, ze red wing si treba vybrat o cislo mensie. Tak som z toho jelen. Naviac, mam skor siroku nohu a vpredu to potrebujem "na kachnu". Dlzka chodidla: 27,3 42,5 EU 9 US 8,5 UK Jasne, ze sa daju boty vratit, ale ked ja tie veci potom tak nerad znovu balim a riesim vratenie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Záleží jaké chceš koupit. Já mám dvoje, IR 8111 - velikost 41,5 a Merchant 8062 - velikost 42. Jinak běžné boty nosím 42 - 42,5. Nejlépe vyzkoušet. Nevím kde bydlíš, ale ze Slovenska do Vídně to zase není taková dálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 (upraveno) classic hnede napr. tuto ja to mam do Viedne cca 450km Upraveno 27. srpna 2021 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Cely leto je cas . Tyhle botky jsou naprosto super, uvazuju o dalsim paru v jiny barve. Ale jo, na Beckmany se taky uz tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 @EpsteinBarrClassic Moc Toe ti budou úzké, pokud máš "kachna" nohu, samozřejmě že povolí do boku, ale ať ti pak nepřetéká noha přes podrážku. Já bych ti doporučil podobný model Rover nebo pak IR. Obecně ti poradím, nechť si koupíš o číslo menší EU velikost než normálně nosíš. Já mám konkrétně u MT EU45 (s tím, že mám rezervu na prsty, mám to tak rád) a normálně nosím 46EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 @moco super, dik za radu, idem na to pozriet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 7 hodinami, Moty napsal: tenhle tejden už 2x, holt je kosa, akorát v nich ještě nemám vlněný ponožky;-) nakoupil jsem tyhle a musim říct, že spokojenost https://www.armed.cz/ponozky-bennon-trek-merino/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 .... Sezóna je tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 V 27. 8. 2021 v 18:24, Strocek napsal: nakoupil jsem tyhle a musim říct, že spokojenost https://www.armed.cz/ponozky-bennon-trek-merino/ Já tahám do RW tyhle klasiky, noha v botě krásně drží, u některých ponožek mi celkem noha klouže po kožené stélce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Ty mám taky, myslim že sme to tady kdysi dávno řešili. Jako nejsou špatný, ale tyhle sou lepší. Přijdou mi, že líp držej na noze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se