sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Právě teď, moco napsal: Doporučuji hrubou ponožku, nebo možná dvě rikal sem si jestli si nemám koupit v tom redwingu rovnou nějakou tu jejich tlustší ponozku, pan to doporučoval, já to hrdě odmítnul, ale teď cca po hodině na noze tam asi ještě zajedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 (upraveno) Ano ano, první RW bývají většinou impregnované krví uživatele Pamatuji, že z IR mě bolely kotníky, jinak pohoda. P.S. Máš je parádní Upraveno 1. června 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 2 minutami, moco napsal: Ano ano, první RW bývají většinou impregnované krví uživatele Pamatuji, že z IR mě bolely kotníky, jinak pohoda. P.S. Máš je parádní díky, tak uvidíme, mám nohy celkem omlaceny z ultra, tak třeba to k něčemu bude a nebudu tolik trpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 18 minutami, moco napsal: Doporučuji na začátek hrubou ponožku, nebo možná dvě já bych spíš doporučil místo hrubý jemnou, ale tlustou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 19 minutami, Strocek napsal: já bych spíš doporučil místo hrubý jemnou, ale tlustou jj půjdu do silnějšího merina, nechám rozcházeni na nějaký lepší počasí aktuálních 30 tady je na mě trochu moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 V 7. 5. 2023 v 13:28, rommir napsal: Pročetl jsem to tady celé, takže jsem byl tak nějak připraven, že mi ze Spartoo nemusí přijít zrovna top kvalita ,ale přesto jsem se nestačil divit. Obě boty přišli ve stejné velikosti 10D ,ale jedna bota o půl cm vyšsí ,jedna podrážka o půl cm širší ,každá podrážka má lehce jiný vzorek a barevný odstín,každá bota jinou délku stehů ,prošití na špičkách zprasené,po obutí a zavázání tkaniček vypadá jedna bota jak kdybych měl oteklou nohu. Jelikož jsem už zvládl upravit fotky, abych je sem mohl vložil:-)))HURÁ!, dovolím si ještě ten můj příspěvek doplnit o fotky těch nepodarků ze Spartoo,aby to bylo plnohodnotné. Ještě pro úplnost dodávám,že vrácení proběhlo bez problémů a peníze už mám zpět na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 A ještě jedna fotka těch z Amsterdamu co dělají radost,po cca 30km. Trošku ještě tlačí z vnějšku ten lem nad pravým kotníkem ,ale všeho dočasu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Ty ze spartoo byly teda masakr. Take jsem je tam jednou vracel, kvuli necemu podobnymu (v mensi mire), ale jinak jsem od nich mel troje cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Mám pro vás kuci dvě dobrý zprávy 1. mám nový boty... konečně muj život zase dostal smysl 2. budou jedny zaběhlý Red Wing 8131 vel. US8 - UK7 - EU41 k dispozici edit: ta ťupka ve prostřed je bordel z krabice Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 A co nejaky zabehly slipy, ty bys nemel? Fujtajksl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Ty bohužel, slipy nenosim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 V 5. 6. 2023 v 22:05, rommir napsal: Jelikož jsem už zvládl upravit fotky, abych je sem mohl vložil:-)))HURÁ!, dovolím si ještě ten můj příspěvek doplnit o fotky těch nepodarků ze Spartoo,aby to bylo plnohodnotné. Ještě pro úplnost dodávám,že vrácení proběhlo bez problémů a peníze už mám zpět na účtu. Mne se tohle stalo s RW 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Kluci, kdyby někdo chtěl zkusit zánovní MT 875 (eu45) za půlku, tak se ozvěte, já přecházím na barefoot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 1 hodinou, moco napsal: Kluci, kdyby někdo chtěl zkusit zánovní MT 875 (eu45) za půlku, tak se ozvěte, já přecházím na barefoot. To je dost velkej kulturni posun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 2 hodinami, moco napsal: Kluci, kdyby někdo chtěl zkusit zánovní MT 875 (eu45) za půlku, tak se ozvěte, já přecházím na barefoot. uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Strocek napsal: uka Ty barefooty? No, zase jsem si je osahal a možná si je nechám na hodobožo lumber party Ale musel bych je ještě rozchodit. Upraveno 25. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Vono jak ty RW rozchodíš, tak pak je to skoro jako barefooty . Ale klidně ukaž do čeho si chtěl jít nebo jestli už tam seš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 (upraveno) před 14 hodinami, Strocek napsal: Vono jak ty RW rozchodíš, tak pak je to skoro jako barefooty . Ale klidně ukaž do čeho si chtěl jít nebo jestli už tam seš Jo, jedny "vygajdané" MT jsem už měl a nebylo to špatné:) Ale vůbec v nich nechodím, kdežto ty barefooty, to je svoboda, fakt, nevěřil jsem, ale jak člověk překoná tu počáteční adaptaci (bolest lýtek/achilovek), tak pak si už jen chrochtá a v ostatních botách se cítí jako ve svěráku. Ale to je do vedlejšího vlákna. Upraveno 26. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 pane profesore už je čas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Čekám na své první RW IR, tak jsem při pokecu a kávě vyzul zákazníka z jeho Backmanů. Nemůžu se prostě dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se