dlubix Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Hnusnejsi boty jsem snad nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Dnes s Moc Toe na Snezce... 30 cisel snehu, -10, 5 hodin chuze. Nohy v suchu a pohodli, jen to obcas chtelo nesmeky Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 dobrý . Jaký si měl fusekle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 (upraveno) Vlneny turisticky. Decathlon. A zima v nich nebyla. Bez poradnejch fusekli to v RW v zime nejde no... Jeste dodam, ze RW jsou snad moje prvni boty, do kterych netece, at delam co delam. Super! Upraveno 2. prosince 2017 uživatelem Vajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Dobre fusky do RW delaji Comfy socks. Par za cca 150 kacek. Mam 8 paru a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Moc pěknej obrázek.Tak pojďte udělat hromadnou objednávku ponozek.Já bych klidně deset páru bral.Snad 20let nosím bílou ponožku jak mamlas. .Dobre fusky do RW delaji Comfy socks. Par za cca 150 kacek. Mam 8 paru a jsou super.AE29D26E-88EC-461C-9794-DF9517117A1D.jpeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Si je objednej sam ne? Postovne neni zadna darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Nevím přesně kdeNemám internet bank. účetAngličtina slabá pokud je obchod mimo ČRPřípadně poprosím o odkaz. .Si je objednej sam ne? Postovne neni zadna darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Dobre fusky do RW delaji Comfy socks. Par za cca 150 kacek. Mam 8 paru a jsou super.AE29D26E-88EC-461C-9794-DF9517117A1D.jpegPonožky vypadají super, ale nejlevnější na jejich stránkách jsou za 40$. Kde si je kupoval za 150kč? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ponožky vypadají super, ale nejlevnější na jejich stránkách jsou za 40$. Kde si je kupoval za 150kč? :-)Koukam na to a chápu to tak: 40 hongkongskejch, změn si menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Double Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem tm80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Koukam na to a chápu to tak: 40 hongkongskejch, změn si menuNo jooo, sorry, viděl jsem $ tak jsem bral jako USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Si je objednej sam ne? Postovne neni zadna darda.Jsou dostatečně hrubé na zimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Na výšlap na Lysou asi ne, tam bych si vzal dvoje , ale na normální používání do města úplně dostačující. Hlavně ty dražší - nordic, tribal - jsou tlustější. Objednávka 4 párů projde bez záchytu na DPH. Víc jsem nezkoušel, objednával jsem 2x. Za ty prachy nečekejte kvalitu ala Anonymism nebo Chup socks, které stojí litr. Z českých luhů mám fusekle we are ferdinand. Ty jsou taky supr. Konec ponožkového hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 já sem na ponožky docela náročnej, takže mi přijde75% bavlny a 23% polyamide jako slabší úroveň, tedazkušenost píšeš dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Mě se hodně osvědčili fusekle NIKE model:https://www.sportisimo.cz/nike/3ppk-value-cotton-crew/53279/?panske=1&nike=2 nejsou ani slabý ani silný, takový akorát a i po hodně vyprání dobře drží. Oproti jinejm značkám co jsem zkusil, jsem za ty prachy nenašel lepší. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) já sem na ponožky docela náročnej, takže mi přijde75% bavlny a 23% polyamide jako slabší úroveň, tedazkušenost píšeš dobráŽádné funkční superprádlo to není. Prostě se mi líbí jejich vzory a po letech v černočerných fuseklích jsem zařadil trochu barviček, toť vše.Když se za půl roku rozpadnou, nevadí mi to. Spotřební zboží. Nohy mi v nich nepáchnou a nepotí se. Howgh. edit: S.m.r.d.í je sprostý slovo protože obsahuje kořen m.r.d. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Nevím přesně kdeNemám internet bank. účetAngličtina slabá pokud je obchod mimo ČRPřípadně poprosím o odkaz. .ad a) https://www.comfy-socks.com/productsad b ) to dneska není problém si zařídit nebo můžeš platit kartouad c) prohlížeč umí překládat, ale nakupování na internetu je dost intuitivníad d) viz a) Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Ponožky pěkné, už jsem si chtěl objednat, ale velikost max. 44 je málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Tak pročítám tohle téma a zkonstatoval jsem že si musím pořídit nové boty. Zastavil jsem se v Denim Heads, vyzkoušel klasiky 875, na cestu dostal výtisk "RED WING POST" a jsem fakt silně nalomenej. Tohle fórum je náročný, co jsem se zaregistroval pořád koukám po hodinkách a teď ještě boty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se