t.p Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Mě se ty hodinky líbí. A pánové, kterým se nelíbí font čísel na cifru, Elton za to nemůže. Je to opravdu čistě japonská záležitost.Mrkněte třeba zde. Foto Seiya. Upraveno 23. září 2015 uživatelem t.p
long Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) V 23. 9. 2015 v 18:15, t.p napsal: Mě se ty hodinky líbí. A pánové, kterým se nelíbí font čísel na cifru, Elton za to nemůže. Je to opravdu čistě japonská záležitost.Mrkněte třeba zde. Foto Seiya.To sis celé popletl. Je to font Omega kapesních hodinek kolem roku 1930. Jak to ale souvisí s Hirošimou ,tedy ten Omega font to nemám tucha. Jo a nechce se mi je jít dolů do skříně hledat ,ale tenhle číselník a font již puvodni Prim dle mého dělal na jedné řadě kapesních hodinek ! Ale možná se postu. Upraveno 23. září 2015 uživatelem long
guzmic Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Mě už to poslední dobou připadá, že cokoliv Elton vymyslí nebo vyrobí tak je tady hned odsouzeno. Místo toho aby jsme byli rádi, že se česká firma snaží vyrobit český hodinky, tak se tu stále jen prudí.Viz. Pilotky a toto téma. Mě osobně tyhle hodinky neurazí, číselník a font bych volil asi jiný, ručičky jsou fajn a gravírování je pěkný. 1
Lamiczka Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Longu, asi jsi myslel tyto Jinak já jsem rád, že se snaží, hodinky jsem pochválil, jen mi přijde, že za ty peníze by si to zasloužilo lepší zpracování. Ale když tu cenu někdo akceptuje, tak si o tom můžu ve finále myslet co chci a je to prd platný... Ad font - mě asi vadí ta velká kudrlina na 7, jak psal strašák a přijde mi víc zkosenej, ale chtělo by to vidět naživo...Byl na hodně hodinkách ve své době
Mipa Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Já si myslím, že long asi hledá tyhle Omegy - číslice jsou hóóódně podobný :
JanNovakJan Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 V 23. 9. 2015 v 14:20, tolja napsal: a je to jasné, není to náš milý enfant terrible cigi, a já si to tak moc přál, škoda Můžeš nějak veřejně osvětlit své myšlenkové proudy? Nějak mně stále nedochází, kam svými příspěvky míříš. Děkuji.
Návštěvník tolja Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 V 23. 9. 2015 v 22:29, JanNovakJan napsal: Můžeš nějak veřejně osvětlit své myšlenkové proudy? Nějak mně stále nedochází, kam svými příspěvky míříš. Děkuji. nevím, jestli by ti to bylo co platné, když na férovku prohlásíš, že jsi tu toho moc nepřečetlproč bych to dělal za tebe?kup si karton dobrého pití, a za dlouhých zimních večerů si načti vlákna českých hodinek, k tomu vývoj limitek, a příští rok v březnu už možná budeš vědět, proč jsem tvé intergalaktické výroky přisuzoval cigiho alter egucigi je šaman, půlka fóra ho miluje, druhá půlka ho bytostně nesnáší, nevím zda se najde někdo, komu je lhostejnýmálokdo umí s takovou grácií prošlapávat slepé uličky, na druhou stranu jeho rukopis nese nejedna limitka fóramimochodem, u cigiho v kanclu jsem poprvé naživo spatřil budík v bruselském stylu, který mě zpočátku tolik inspiroval v mém sběratelském snaženíno nic, já jdu něco dělat
Lamiczka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Straspol: proč považuješ smalt za tak strašně nepraktickou věc? Kvůli odleskům nebo proč? Mě naopak smalt přijde super díky trvalosti atd.
Radimk Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Tak nazpět k tématu:Dvě věci mi vadí:Cenovka ( osobní názor, prostě pro mě tam ještě Prim nedorostl)Plochý, laciný, neplastický, nijaký- čti škaredý- cifr. Už by mohli s tímto něco udělat, v mých očích je to sráží.Jinak proč ne, počin a nápad dobrý, provedení "po česku" slabší, ale jak bylo psáno- Japonci mají rádi exotiku a historii, což pro ně tohle bude.Edit: Jo Toljo, najde. Já. Upraveno 24. září 2015 uživatelem Radimk
t.p Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Díky pánové, myslel jsem, že je to japonská záležitost a mýlil jsem se.
straspol Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 V 24. 9. 2015 v 6:30, Lamiczka napsal: Straspol: proč považuješ smalt za tak strašně nepraktickou věc? Kvůli odleskům nebo proč? Mě naopak smalt přijde super díky trvalosti atd.Stačí malý náraz a prasklina je na světě...
feltharg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 jakej naraz?? to jsou hodinky skoro za kilo prece! (s porcelanem ych si tipl ze by si to nacenili dobre pres kilo...) V 24. 9. 2015 v 18:05, straspol napsal: Stačí malý náraz a prasklina je na světě...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V 24. 9. 2015 v 4:23, tolja napsal: ... u cigiho v kanclu jsem poprvé naživo spatřil budík v bruselském stylu, který mě zpočátku tolik inspiroval v mém sběratelském snažení ... Pěkný
straspol Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V 24. 9. 2015 v 22:10, feltharg napsal: jakej naraz?? to jsou hodinky skoro za kilo prece! (s porcelanem ych si tipl ze by si to nacenili dobre pres kilo...)Hledám pointu...jako že s drahejma hodinkama se nedá fláknout o futro ? Tak to teda dá...
feltharg Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 to bohuzel vim moc dobre pointu nehledej, to byl pokus o ironii (koukam, ze nebylo ani tak pozde), jakoze takovy drahy (mne se ani nelibej, ale nebudu psat nehezky) hodinky jsou strasne vzacna sberatelska rarita a patrej do trezoru a nikdo je nesmi ani okoukat, natoz nosit na chalupe pri kopani studny V 25. 9. 2015 v 8:29, straspol napsal: Hledám pointu...jako že s drahejma hodinkama se nedá fláknout o futro ? Tak to teda dá...
Honza.manta Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Dvě věci.Drahý hodinky se dají nosit i do práce - dělám rukama a v prostorech hodinám vyloženě nevstřícných - a přežijou. Já to většinou nevydržím si je nevzít alespoň občas. A pak je v osobním volnu nakonec rozflákám o futro záchodových dveří doma.Druhak je to jednoduché, já ty hodinky sice sbírám, ale hlavně mám rád, takže je prostě občas MUSÍM mít na ruce, jinak nevidím důvod, proč je vlastnit.
feltharg Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 mam to dost podobne, proste hodinky jsou na noseni, jinak to nema smysl schranovat. ale uz trosku zklouzavame k ot (urcite je tu nekde spousta vlaken kde se probira OT poslednich nekolika temat v primu, vcetne zenskych a tak) takze se zeptam - je tu nekdo kdo o tech hirosimach uvazuje? V 25. 9. 2015 v 8:46, Honza.manta napsal: Dvě věci.Drahý hodinky se dají nosit i do práce - dělám rukama a v prostorech hodinám vyloženě nevstřícných - a přežijou. Já to většinou nevydržím si je nevzít alespoň občas. A pak je v osobním volnu nakonec rozflákám o futro záchodových dveří doma.Druhak je to jednoduché, já ty hodinky sice sbírám, ale hlavně mám rád, takže je prostě občas MUSÍM mít na ruce, jinak nevidím důvod, proč je vlastnit.
Bert Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V 25. 9. 2015 v 8:53, feltharg napsal: takze se zeptam - je tu nekdo kdo o tech hirosimach uvazuje? No vida přátelé, to je slovo do pranice. Už se těším, jak všichni obhájci tohoto paskvilu berou svých těžce vydělaných 82000,- Kč a běží si tyhle hodinky koupit. A nezapomeňte prosím, že podle Finance : .... Hodinky jsou vyrobené podle zadání japonského obchodního partnera ....
financ Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 V 25. 9. 2015 v 9:17, Bert napsal: No vida přátelé, to je slovo do pranice. Už se těším, jak všichni obhájci tohoto paskvilu berou svých těžce vydělaných 82000,- Kč a běží si tyhle hodinky koupit. A nezapomeňte prosím, že podle Finance : .... Hodinky jsou vyrobené podle zadání japonského obchodního partnera .... asi ti nerozumím, na tom je něco divnýho?
Bert Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Mně na tom přijde divné to, že Elton svůj obchodní úspěch s těmito hodinkymi na českém trhu ponechal (co se designu týče) zcela v rukách japonského obchodního partnera (v tomto případě tedy jejich návrháře). Viz Tvé vyjádření k designu o pár příspěvků dříve.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se