martar Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) To je nádhera, ti dravci. Musí to být krásný koníček... (A ten starý Landík se světly utopenými mezi blatníky je taky parádní ) Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem martar
Anela Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 podle mě zatím vede martar s Pepou hlavně ten krásný popis soužití člověka s přírodou, který je prostě občas potřeba brát s nadhledem
Klotzman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Tohle je náš Pepa.Asi před třemi roky nás adoptoval, celoročně se prochází po zahradě a pokud člověk třeba v létě usne v lehátku, je schopný vyzobávat mu soustíčka z talíře. Moc hezky křičí, během celého dne, ale oceňuji to hlavně po ránu. Vzorně urovnaná nová mulč pod stromy je pro něj výzva k co nejrychlejšímu rozhrabání, nejlíp do trávníku. Nežije jen u nás, jeho teritorium zahrnuje ještě dva sousedy a kus přilehlého pole. Nocuje na stromě nebo na plotě mezi zahradami... Okamžitě se mi vybavila báseň Š&G: Široká je louka, prostorný je les.Bažant na to kouká, kde by vejce snes... Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Klotzman
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Okamžitě se mi vybavila báseň Š&G: Široká je louka, prostorný je les.Bažant na to kouká, kde by vejce snes...kéž ta kraj krása vydrží nám věky,a má duše hlásá : OBČANÉ NEPLÝTVEJTE LÉKY !!!!!!
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tento Navstevni den, a dalsi tri, mam na vinilove LP. Kultovni deska meho mladi.
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tento Navstevni den, a dalsi tri, mam na vinilove LP. Kultovni deska meho mladi. já taky a i s podpisy Mistrů a i tištěný program, který obsahuje i jednu z jejich fenomenálních povídek
Frostie Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Az budes potrebovat, klidne se ozvi. Mam znamy sokolniky, kteri tyhle sluzby delaji. Takze to muze byt oboustranne vyhodna spoluprace.Diky moc. Nakonec jsem sjednal Michala Prochazku a Falcopredonum.
NIGHTinGALE Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Fotil jsem loni v létě v Jeseníkách. Je tam taková hezká "ZOO" a ptáci tam létají často volně.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 nejak to tu umrelo.....uz si neukazujeme nejake ftáky?!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 na služobnej ceste sme spolocne večerali a vzdy sa k nam pripojili takyto maly a drzi hladoši. Doslova zobali z ruky a ked tak pozovali, tak som nejake cvakol....
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 pěknej bokeh Co je to za ptáka?
Moty Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Co je to za ptáka?normalní brabčák, ale bokeh je https://cs.wikipedia.org/wiki/Bokeh
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Sem tě jen škádlil. Nečekal, že se chytíš.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 su to nejake male pazrave hlučne lietajuce zariadenia!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 pěknej bokehdakujem, snažil som sa. ( ale nie, ale radsej som mal fotak zo sebou aj pri jedle, takze som len zmenil modelku na vtačika)
Anela Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 u nás v krmítku letost zahnízdili kosíci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se