filo-boxer Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Každý rok sa vracia k frajerke na balkón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 V 18. 6. 2021 v 15:11, actionman1 napsal: Každý rok sa vracia k frajerke na balkón super foto paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 před 8 minutami, Spongebob napsal: super foto paráda! Už sa aj vyliahli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 ten pták se hodně nebojí neuvěřitelný A co to je prosimte? Poštolka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 V 23. 6. 2021 v 9:36, Spongebob napsal: ten pták se hodně nebojí neuvěřitelný A co to je prosimte? Poštolka? Neviem čo je poštolka ale u nás je to sokol myšiar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Vybrali jsme žlutou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 U mě chtějí bydlet rehkové, nechtějí se chalupy vzdát ani z nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 (upraveno) před 5 hodinami, M-72 napsal: Vybrali jsme žlutou Toho Tvýho ptáka tu vždycky obdivuju - je úžasnej Upraveno 3. července 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Manželka někde četla, že ptáky je třeba kmit celý rok, nejen přes zimu. Takže nám kolem baráku asi brzo budou běhat desetikilový veverky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) V neděli podvečer jsme měli na zahradě scénku jak z Discovery Channel - Accipiter ulovil ptáčka, na zemi ho roztrhal a sežral, jen pár peříček zbylo. Fotil jsem provizorně mobilem skrz dalekohled, nedalo se to udržet, fotky strašný, a než jsem doběhl pro foťák s dlouhým sklem, zabiják byl pryč. Třeba mi tu ale někdo zkušenější řekne, zda je to krahujec nebo jestřáb. V letu jsem ho neviděl a nohy měl bohužel v listí... Mohutností mi přišel jako jestřáb, potravou a barvou oka spíš jako krahujec. Jsem ornitolog na baterky, vím Nemám nakoukáno. Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Krahujec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) @fil69 Díky. Jak to poznáš? Absence světlého pruhu nad okem? Chci to umět Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Po dlouhé době, opět něco přibylo z ptačího směru …. Tudíž, přidávám našeho 4letého blbce …. Který je u nás rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 7 hodinami, martar napsal: @fil69 Díky. Jak to poznáš? Absence světlého pruhu nad okem? Chci to umět Podívej se na fotografie a vyobrazení krahujce a jestřába a porovnávej. Barva peří, oko atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Dneska je Ptačí hodinka https://ptacihodinka.birdlife.cz/jak-se-zapojit/#/observe Zatím mám 5 koňader, jedu modřinku a brhlíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 káně lesní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 19 minutami, Lobber napsal: káně lesní Nádherná. S výcvikom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se