Gustaf Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Krásné fotky kluci, klobouk dolů nechtěl si napsat, ptáka dolu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 nechtěl si napsat, ptáka dolu :Dhm, a v tomto veku sa to da aj inak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 hm, a v tomto veku sa to da aj inak??? já vstavám každý ráno ve dvou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 já vstavám každý ráno ve dvou :Dneznasam ta, pche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 neznasam ta, pche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 já vstavám každý ráno ve dvou :Dfoto, foto,fotoooo.....!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tak foto mého stanoveho městečka by tady mezi téma operencema byla malinko ot, tak raději ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tak je to tu trochu facebook, ale proč ne . Taky si občas ptáka vyfotím . Exotika zoo, zbytek u nás nebo u moře. IMG_1554.jpg IMG_1576.jpg IMG_2209.jpg IMG_2214.jpg IMG_5192.jpg IMG_6176.jpg IMG_7359.jpg IMG_7361.jpgSmekám, fakt krásná práce! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 IMG_7114.jpg IMG_8256.jpg prvni nejakej vrabcak z Reunionu a druhy znamej kus z Vojanovych sadu ... jinak v rodine 3x Zakous (ten 3. uz je vlastni vyroba a bylo by jich i vic, jen ta mala mrcha nechce segru nebo brachu a dela prirozeny vyber ...)Moc pěkný, hoď jsem i fotku Žaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Sice není můj, ale byl fajny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Trochu škoda, že ten provokativní název vlákna nutí k některé k offtopicu, tak to zkusím vrátit k původní myšlence. Musím se přiznat, že mě už párkrát napadlo založit vlákno s jednoznačným názvem "Papoušci", ale jak vidím, měl jsem se rozhoupat dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Sice není můj, ale byl fajny :-)Byl fajny?! Tys ho "sežral" ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Byl fajny?! Tys ho "sežral" ? )Z toho by se moc nenajedl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 My letci máme ocelové ptáky (sorry za kvalitu, foceno mobilem)... ...ale abych nebyl OT, tak jedna fotka z ledna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 26. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Trochu škoda, že ten provokativní název vlákna nutí k některé k offtopicu, tak to zkusím vrátit k původní myšlence. Musím se přiznat, že mě už párkrát napadlo založit vlákno s jednoznačným názvem "Papoušci", ale jak vidím, měl jsem se rozhoupat dřív. ptak.jpg Ta je krásná ! Ad. název - dlouho jsem se rozhodoval, zda-li použít tak provokativní název a holt nedalo mě to .. Offtopic mě sice taky štve ale zase to přitáhlo pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Ta je krásná ! Ad. název - dlouho jsem se rozhodoval, zda-li použít tak provokativní název a holt nedalo mě to .. Offtopic mě sice taky štve ale zase to přitáhlo pozornost.to si aj ja myslim!jasne, ze sme sa na tom napade pobavili a bola fajn sranda - ale to sa dalo cakat....ale teraz je tu uz aj vela peknych prispevkov a ono sa to casom bude len zlepsovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tohle je náš Pepa. Asi před třemi roky nás adoptoval, celoročně se prochází po zahradě a pokud člověk třeba v létě usne v lehátku, je schopný vyzobávat mu soustíčka z talíře. Moc hezky křičí, během celého dne, ale oceňuji to hlavně po ránu. Vzorně urovnaná nová mulč pod stromy je pro něj výzva k co nejrychlejšímu rozhrabání, nejlíp do trávníku. Nežije jen u nás, jeho teritorium zahrnuje ještě dva sousedy a kus přilehlého pole. Nocuje na stromě nebo na plotě mezi zahradami... Fotky ze dneška z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Uz jsem se skoro bal, ze nektery ty prvoplanovy oplzlosti vlakno zabiji. Snad se tak nestane. I kdyz ten nazev si o to skoro rika. Tak zkusim taky neco pridat. Podotykam, ze dravci nejsou moji. Jen se kolem toho motam spoustu let a mam par dobrejch znamejch, kteri mi tuhle zajimavou cinnost dopreji. Vsechno se zodpovedne delat neda. U me by ti dravci byli chudaci. Snad casem. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 No to jsem mel Cyrile vedet, pred 14 dny jsem shanel sokolnika na akci do Nemec a Rakous, nakonec jsem tedy sehnal. Holt budu vedet priste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) No to jsem mel Cyrile vedet, pred 14 dny jsem shanel sokolnika na akci do Nemec a Rakous, nakonec jsem tedy sehnal. Holt budu vedet priste...Az budes potrebovat, klidne se ozvi. Mam znamy sokolniky, kteri tyhle sluzby delaji. Takze to muze byt oboustranne vyhodna spoluprace. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se