Přejít na obsah

UKAŽ PTÁKA !

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak je to tu trochu facebook, ale proč ne :). Taky si občas ptáka vyfotím :). Exotika zoo, zbytek u nás nebo u moře.

attachicon.gif IMG_1554.jpg

attachicon.gif IMG_1576.jpg

attachicon.gif IMG_2209.jpg

attachicon.gif IMG_2214.jpg

attachicon.gif IMG_5192.jpg

attachicon.gif IMG_6176.jpg

attachicon.gif IMG_7359.jpg

attachicon.gif IMG_7361.jpg

Smekám, fakt krásná práce!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

attachicon.gifIMG_7114.jpg     attachicon.gifIMG_8256.jpg

prvni nejakej vrabcak z Reunionu a druhy znamej kus z Vojanovych sadu

... jinak v rodine 3x Zakous (ten 3. uz je vlastni vyroba a bylo by jich i vic, jen ta mala mrcha nechce segru nebo brachu a dela prirozeny vyber ...)

Moc pěkný, hoď jsem i fotku Žaka.  :) 

Odkaz ke komentáři

Trochu škoda, že ten provokativní název vlákna nutí k některé k offtopicu, tak to zkusím vrátit k původní myšlence. Musím se přiznat, že mě už párkrát napadlo založit vlákno s jednoznačným názvem "Papoušci", ale jak vidím, měl jsem se rozhoupat dřív.

post-14317-0-06143000-1429989945_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Trochu škoda, že ten provokativní název vlákna nutí k některé k offtopicu, tak to zkusím vrátit k původní myšlence. Musím se přiznat, že mě už párkrát napadlo založit vlákno s jednoznačným názvem "Papoušci", ale jak vidím, měl jsem se rozhoupat dřív.

attachicon.gifptak.jpg

Ta je krásná ! :) 

Ad. název - dlouho jsem se rozhodoval, zda-li použít tak provokativní název a holt nedalo mě to ..  Offtopic mě sice taky štve ale zase to přitáhlo pozornost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ta je krásná ! :) 

Ad. název - dlouho jsem se rozhodoval, zda-li použít tak provokativní název a holt nedalo mě to ..  Offtopic mě sice taky štve ale zase to přitáhlo pozornost.

to si aj ja myslim!

jasne, ze sme sa na tom napade pobavili a bola fajn sranda - ale to sa dalo cakat....

ale teraz je tu uz aj vela peknych prispevkov a ono sa to casom bude len zlepsovat.

Odkaz ke komentáři

Tohle je náš Pepa.

Asi před třemi roky nás adoptoval, celoročně se prochází po zahradě a pokud člověk třeba v létě usne v lehátku, je schopný vyzobávat mu soustíčka z talíře. Moc hezky křičí, během celého dne, ale oceňuji to hlavně po ránu. Vzorně urovnaná nová mulč pod stromy je pro něj výzva k co nejrychlejšímu rozhrabání, nejlíp do trávníku. Nežije jen u nás, jeho teritorium zahrnuje ještě dva sousedy a kus přilehlého pole. Nocuje na stromě nebo na plotě mezi zahradami...

Fotky ze dneška z okna.

post-30813-0-06615700-1430253224.jpg

post-30813-0-09506300-1430253233.jpg

Odkaz ke komentáři

Uz jsem se skoro bal, ze nektery ty prvoplanovy oplzlosti vlakno zabiji. Snad se tak nestane. I kdyz ten nazev si o to skoro rika. Tak zkusim taky neco pridat. Podotykam, ze dravci nejsou moji. Jen se kolem toho motam spoustu let a mam par dobrejch znamejch, kteri mi tuhle zajimavou cinnost dopreji. Vsechno se zodpovedne delat neda. U me by ti dravci byli chudaci. Snad casem.

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

No to jsem mel Cyrile vedet, pred 14 dny jsem shanel sokolnika na akci do Nemec a Rakous, nakonec jsem tedy sehnal. Holt budu vedet priste...

Az budes potrebovat, klidne se ozvi. Mam znamy sokolniky, kteri tyhle sluzby delaji. Takze to muze byt oboustranne vyhodna spoluprace.

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...