Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

proč máš pocit, že se s rolexem machruje. Já tomu furt nerozumím.

Máš pravdu, je to blbost a levný argument. Sám bych je chtěl a nejsem ten typ, který by je někomu strkal pod oči.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem strávil část večera brouzdáním po chrono24 s filtrem v dané ceně, zde krátký průřez:

Moonwatch

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Seamaster

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tudor Pelagos

Tudor Black bay

Tudor Heritage Chrono

Breitling SO 42

Breitling Aerospace Evo - pro mě zatím jediný zajímavý Quartz

Vintage Datejusty;) Spíš doplnění co lze u R. 

Každej kousek má něco do sebe. I přes jejich rozdílnost mě všechny svým způsobem zaujaly. Bude to náročný výběr:-)

Odesláno

Ze stejneho duvodu jak ty jsem si nekoupil jeste Moony, abych mel cas k nim dospet a nemusel se pripadne rozhodovat s prodejem. Colty jsem mel jako posledni pred SMP a dodnes me mrzi, ze jsem je mel tak kratce, jsou to pro me nejlepsi B. Dnes jsem tezce spokojeny s tim co mam, a prestoze jsem vahal nad Subama, prisly mi SMP vedle Subu vyrazne vice "soucasne", sperk a hodinky zaroven, atraktivnejsi, pokud proste polozim ty dvoje hodinky vedle sebe a budu resit jak vypadaji a nic jineho, tak si vyberu SMP, takze mam na nejaky cas vystarano.

Odesláno

Ze stejneho duvodu jak ty jsem si nekoupil jeste Moony, abych mel cas k nim dospet a nemusel se pripadne rozhodovat s prodejem. Colty jsem mel jako posledni pred SMP a dodnes me mrzi, ze jsem je mel tak kratce, jsou to pro me nejlepsi B. Dnes jsem tezce spokojeny s tim co mam, a prestoze jsem vahal nad Subama, prisly mi SMP vedle Subu vyrazne vice "soucasne", sperk a hodinky zaroven, atraktivnejsi, pokud proste polozim ty dvoje hodinky vedle sebe a budu resit jak vypadaji a nic jineho, tak si vyberu SMP, takze mam na nejaky cas vystarano.

Přesně tak, pořád u nich tak opatrně přešlapuju a byl bych děsně zklamaný, kdyby šly po půl roce do světa. Je to pro mě takové světlo na konci tunelu, ale jestli je pořídím letos nebo někdy v budoucnu pořád nevím.

Colty II jsou tak skvělý až mě to překvapilo - skvělá velikost, sluší jim hodně řemenů, krásný cifr a AR (ze kterýho ale občas šílím:-)). U dnešního B těžko hledám možnou náhradu, abych o tom byl na 100% přesvědčený. SOH mě neberou.

To vás vážně u SMP neštve ten tah?:-)) Vím, že se všude píše jak je pohodlnej a perfetkně udělanej, ale ten vzhled pořád nerozdýchávám. Asi si to dám jako tapetu a bude na to koukat a koukat:-)

Odesláno

Z toho tahu si nedělej obavy. Já to teda tak neřešil, ale některé jiné se mi třeba líbí víc. Ačkoliv dnes už mám k SMP výbavu slušnou nosím ve většině případů stejně ten tah, je prostě dobrý a k těm hodinkám perfektně sedí. Prischera je nosí i na meshi, taky to nevypadá zle. Nosím docela často i tu gumu a teď léto budu asi častěji na nato strapu. Alternativ k tahu máš spoustu, ale jak říkám, neměj z něj obavy.

Odesláno

No připám se k Mechačovi a Příšerovi, za mě také SMP, nemají prostě chybu, i když je otázkou, jestli tě uspokojí Omegy, když máš rád Breitling...Co se týče tahu na SMP, tak podle mě je naprosto skvělý a jsem asi jeden z mála komu se i vysloveně líbí a ne nejsem 4% :) prostě k SMP fakt výborně sedí a třeba když si vezmu tu starší verzi, která se dělala i s tahem ala PO, tak to mi k tomu vůbec nesedí.

Odesláno

SMP a max bych koukl na ty Tudory Pelagos ( víc by mě bral ten Tudor black bay, ale bez data, to já prostě nezkousnu a tys psal, že taky ne ).

Odesláno

Buznatah je skvělej. Vždycky když jsem smp na léto přezul na gumu tak jsem se už tak od července těšil až zas budou na kovu. Fakt je děsně pohodlnej a taky mi nepřipadá vizuálně nějak hroznej. To třeba mesh na SOH je imho výrazně hnusnější, i když v tom budu asi v názorové menšině :-)

Odesláno

Moony - historie, pedigree, MI, skvělý na tahu, ještě lepší na aligátorovi. Hodinky první volby v týhle relaci.

Tudor - v současný době symbol toho, co byl Rolex před pár desítkama let. Relativně dostupný hodinky designovaný na to, aby přežily jakýkoliv zacházení. Buď nějaký Black Bay Heritage z fóra, nebo počkat na nový Pelagosy. Inhouse je inhouse.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Moony - historie, pedigree, MI, skvělý na tahu, ještě lepší na aligátorovi. Hodinky první volby v týhle relaci.

Tudor - v současný době symbol toho, co byl Rolex před pár desítkama let. Relativně dostupný hodinky designovaný na to, aby přežily jakýkoliv zacházení. Buď nějaký Black Bay Heritage z fóra, nebo počkat na nový Pelagosy. Inhouse je inhouse.

Mám stejný názor.

Na SMP Bondovkách mi vadí ten product placement. Navíc si Omega řekla, že už je zprofanovali dost, tak teď budou tlačit zas něco jiného (Aqua terra).

Odesláno

Čím víc prohlížím Tudor, tím víc se mi líbí ty jejich Chrona. Koukám, že už žádný další návrhy nepadají, ale ono toho v týhle kategorii už moc není. Koukal jsem na Moony, že se dají sehnat i s novým balením okolo 80 - většina Itálie, občas i AD v Německu. Doufám, že než se rozhoupu, nepřijde další vlna zdražení.

Odesláno

Za mne jednoznačně SMP, jejich tahu bych se nebál - na nich vypadá skvěle. Jinak SO jsou taky super, i když už ne tak univerzální jako SMP (tím myslím, že SMP jsou skvělé i k obleku, kdežto SO už pro tuto příležitost působí více sportovně).

Zkoušel jsi nové Colty 2014 - je to sice 44mm, ale díky tvaru nožek se dají nosit i na menší ruce. Sám teď uvažuji, že "vyměním" Colty II za model z roku 2014, a to jsem dřív myslel, že nic přes 42mm moje ruka nesnese.          

Odesláno

Za mne jednoznačně SMP, jejich tahu bych se nebál - na nich vypadá skvěle. Jinak SO jsou taky super, i když už ne tak univerzální jako SMP (tím myslím, že SMP jsou skvělé i k obleku, kdežto SO už pro tuto příležitost působí více sportovně).

Zkoušel jsi nové Colty 2014 - je to sice 44mm, ale díky tvaru nožek se dají nosit i na menší ruce. Sám teď uvažuji, že "vyměním" Colty II za model z roku 2014, a to jsem dřív myslel, že nic přes 42mm moje ruka nesnese.          

Měl jsem je na ruce. A výsledný dojem, že je většina hůř než na II - poměr velikosti a výšky pouzdra (přišly mi hodně nizký), neplastické logo, menší WR...co mi přišlo lepší byla luneta - s tím novým tvarem se dá líp leštit AR:-) SO 42 vedle těch nových Coltů vypadaly jako hodinky o kategorii výš. 

SMP beru jako hodinky pro one watch guy, dají se nosit ke všemu, mají datum, automaty, dobrý calibr, ale na auru Moonů prostě nemají. Při SMP bych mohl pustit Colty, ale s Moonama bych si je určitě nechal:-)

Odesláno

Měl jsem je na ruce. A výsledný dojem, že je většina hůř než na II - poměr velikosti a výšky pouzdra (přišly mi hodně nizký), neplastické logo, menší WR...co mi přišlo lepší byla luneta - s tím novým tvarem se dá líp leštit AR:-) SO 42 vedle těch nových Coltů vypadaly jako hodinky o kategorii výš. 

SMP beru jako hodinky pro one watch guy, dají se nosit ke všemu, mají datum, automaty, dobrý calibr, ale na auru Moonů prostě nemají. Při SMP bych mohl pustit Colty, ale s Moonama bych si je určitě nechal:-)

A analogicky, až si třeba někdy půjdeš s igelitkou plnou bankovek pro Suby, Speedmastery rozhodně pouštět nemusíš. Ne nadarmo se říká, že by je ve sbírce měl mít každej chronomagor.
Návštěvník Mitak
Odesláno

Já teda kluci nevím, za jakou měnu nakupujete hodinky, ale za igelitku plnou bankovek bych očekával igelitku plnou Subů bez krabiček :-)

Leda že by ta igelitka byla plná indonézských rupií :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...