JaRooN Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Prosím, příště než se do něčeho pustíš, tak zavolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Maxel: trochu draze zaplacená zkušenost Lucid: přestávají mě ty barvy bavit a asi skončím u černé klasiky...jj, taky mne barevné lunety neberou, výjimkou jsou Bullet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 jj, taky mne barevné lunety neberou, výjimkou jsou Bullet Tak ke kulkám to patří, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Prosím, příště než se do něčeho pustíš, tak zavolej Příště si to snad raději u někoho objednám/zaplatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Na druhou stranu, stejně jsem je měl v plánu dát k hodinkám grátis, jako nákupní motivátor.Takhle žádnej nebude, takže moje škoda to vlastně neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Příště si to snad raději u někoho objednám/zaplatím Nebudeš muset, máš minimálně o jednu zkušenost víc než většina kluků tady Ale když bude nejhůř, tak to pošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Nebudeš muset, máš minimálně o jednu zkušenost víc než většina kluků tady Ale když bude nejhůř, tak to pošli Máš pravdu, tohle už se mi NIKDY nestane. Poučen z předchozích nezdarů, sestrojil... (text písničky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Až dneska jsem si uvědomil, co myslel PavelSch tím, že jsou to těžké hodinky, když jsem mu je půjčoval.Skoro 3 týdny jsem téměř nesundal SARBy a ten hmotnostní rozdíl je fakt znát - kor na plném tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ano, je to supr inženýr http://www.strapcode.com/store/22mm-solid-316l-stainless-steel-super-engineer-watch-band-seiko-skx007009011-p-1357.html#.VgGV92TtmkoOK, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Já jsem se hodně rozmýšlel jestli 007 nebo 009 Pepsi. Nakonec mám 009 Coke a jsem nadšený, protože to je něco mezi a modrá je na slunci, zatímco normálně v místnosti je černá. Prostě bomba. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) A jak vidíš zde, prostou výměnou vložky lunety se dá s hodinkami dobře pohrát. Takže až tě Coca-Cola přestane bavit, koupíš Pepsi, černou 007, případně další barvy dle libosti, no a když nebudeš idi*ot jako já, tak je budeš i nosit ke své spokojenosti Každopádně, dobré hodinky, ať už 007 nebo 009 - nechť Ti dobře slouží! Upraveno 22. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 A jak vidíš zde, prostou výměnou vložky lunety se dá s hodinkami dobře pohrát. Takže až tě Coca-Cola přestane bavit, koupíš Pepsi, černou 007, případně další barvy dle libosti, no a když nebudeš idi*ot jako já, tak je budeš i nosit ke své spokojenosti Každopádně, dobré hodinky, ať už 007 nebo 009 - nechť Ti dobře slouží!Nechci otvirat uz tak velkou ranu,ale neda me to. Cim si prosim vydloubaval ten lumi bod? furt ma to musim koukat a premyslet nad tim- zvladnes lunetu vymenit a shoris na tomhle,velka skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Beru to sportovně, takže nevadí (co mi taky jiného zbývá).Jak jsem psal, materiál je docela bláto, takže jsem do toho jemně bodnul švýcara a jak jsem viděl, že je to v kelu, chytl jsem rapla a takhle to domrvil. Upraveno 22. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Beru to sportovně, takže nevadí (co taky jiného, že).Jak jsem psal, materiál je docela bláto, takže jsem do toho jemně bodnul švýcara a jak jsem viděl, že je to v kelu, chytl jsem rapla a takhle to domrvil.Aha dik. Ono to totiz vypada,ze si chytl- zvlast u te druhe ,nerva a vzal na to skoro dlato a kladivo No nic,dik a at ti jeste tyhle hodinky prinasej stesti ( ja to tu vse studuju,protoze seika nemusim,ale diky pepsi lunete bude asi vyjimka) tak proto do toho kecam i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Aha dik. Ono to totiz vypada,ze si chytl- zvlast u te druhe ,nerva a vzal na to skoro dlato a kladivoNo nic,dik a at ti jeste tyhle hodinky prinasej stesti ( ja to tu vse studuju,protoze seika nemusim,ale diky pepsi lunete bude asi vyjimka) tak proto do toho kecam i tady. Jelikož je aktuálně nabízím k prodeji, tak už je raději moc nenosím. Ale stejnak děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Jen se ujišťuji že se bavíte o rozdílných odstínech modré u pepsi lunety, protože vedle pepsi je ještě coke luneta, která je černo červená.Tondo, myslels tuto Coke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Tondo, myslels tuto Coke? 20150924_174109.jpgjj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 jjAle musel jsem se velice hluboce zamyslet, než jsem si vzpomněl, kam jsem ji odložil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 To bolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Prosím o radu. Opět bych si rád objednal SKX007, ale váhám - doposud jsem vždy objednával na gumě a pak nosil na NATO strapech.Tentokráte vím, že chci na jubilee, ale - kdesi jsem četl, že origo jubilee není žáden zázrak, že je lepší např: http://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-band-seiko-skx007-p-1123.html Otázka tedy zní, zda-li objednat na gumě a dokoupit, nebo koupit rovnou na origo jubilee?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se