Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 20:46, petr_cha napsal:

Nekde myslim psal, ze je lepsi ho kontaktovat pres FB... Uvidis, nekdy to s nim bylo trochu na delsi lokty..

Včera jsem to nevydržel a lehce se mu připomenul :) Zatim nevypadá, že by ho to nějak vzrušovalo.

Zkusím ten FB případně, díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kupoval jsem je oboje najednou a jsou jiné. Ta modrá se ukáže až na přímém slunci.

Nebo linka prostě jede a když jim nevyjdou modré na 009, tak tam střelí na 007, malajzanovi je to buřt.

Odesláno

Já si myslím, že je to optický klam. Mám SKX009 a 399 (ty jsou černé),  007 jsem měl. Podle mě to dělá ta luneta. Tomu že by jim lezly z linky náhodně různé varianty si nemyslím, Seiko si kvalitu hodně hlídá.

Odesláno
  V 23. 6. 2015 v 17:57, Kristian.nov napsal:

U tý produktovky 009 je úplně jinej cifr... má tam navíc 21 jewels a made in Japan... to klasický 009 nemají...

Já tohle na svých nemám, ale modrý nejsou. Hoďte sem někdo fotku těch modrých...

Odesláno

Porovnával jsem K verze obou a cifry byly rozdílné. (oboje nové, vedle sebe)

Tedka když je nemám u sebe tak začínám přemýšlet jestli to ta modrá luneta skrz hardlex

nemůže nějak ovlivnit.

Pomsta japonského muže.

Odesláno

Uz jsem to sem nekde daval, nebyly to me SKX, ale jednoho vazeneho clena, ktery mi je pujcil. Dle mne je to verze J a cifr vypada nasedle. Foceno v putice:).

post-30673-0-86657800-1435083781_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...