Josef01 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Co říkáte chlapci na tyhle prodávané hodinky za 200 tis.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Trochu mi to přijde jak pokud o Nautilus od AP. Navíc ty šutry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 font číselných je vážně děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 zezadu hezčí než zepředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tybrdo, to je heges.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Na rovinu mě to přijde jako fejky vám ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Mne ne, kdyz by si dal cinan praci s takovymhle strojkem, da to do nejakyho hodne proflaklyho modelu. Todle je tak divny, ze to musi bejt pravy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Muj oblibeny model! Ovsem bez tech kamenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Na rovinu mě to přijde jako fejky vám ne?Tak si najdi někde porovnání strojků, ne? Mně ty hodinky za to googlení nestojí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Návod je na chronograf s cal. 2385.Záruka je na hodinky s cal. 3120, číslo pouzdra souhlasí.Je to ale série F, tak už přemýšlej, kam je dáš do servisu. Zevnějšek si musíš vyhodnotit sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Co jsem viděl tenhle model, tak neměl diamanty na nožičkách, pak mi tam chybí vedle výr. č. punc 18k zlata, Nápis Audemars na dýnku je dost divný a nevýrazný a nakonec model tohohle čísla nemá diamanty to má model místo označení uprostřed .00. má označeni .ZZ. Přikladám originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Jsou hnusný i jako originál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Já myslím že jsou to originály, Millenary jsou každopádně až na skeletony hrozně ošklivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se