kupko Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Zdar všem už jsem asi trochu otravny ale muže mi někdo poradit nějakeho solidniho hodinaře v OpavěDiky Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Většina členů posílá na servis hodinky i přes celou republiku,dobrých hodinářů je jak šafránu.Tak si vyber z vláken co jsem Ti doporučil a hodinky pošli pojištěné k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Většina členů posílá na servis hodinky i přes celou republiku,dobrých hodinářů je jak šafránu.Tak si vyber z vláken co jsem Ti doporučil a hodinky pošli pojištěné k hodináři. Vlakna co jsi mi doporučil jsem pročital za to velke diky ale ohledne Opavy jsem se nic nedočetl pouze Kravaře tam take zitry zaskočim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Prosím o radu, hledám hodináře v Brně.Potřebuji vyměnit setrvační hřídel v náramkových hodinách. Doporučíte někoho z Brna? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Prosim doporucte overeneho hodinare Praha, Kladno. Na hodinky Oris. Diky. ~tapatalked~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Prosim doporucte overeneho hodinare Praha, Kladno. Na hodinky Oris. Diky. ~tapatalked~ Marek Frýdl mobil 722927268 Praha FlorencProsim doporucte overeneho hodinare Praha, Kladno. Na hodinky Oris. Diky. ~tapatalked~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dekuji. Jeste by mi pomohl tip, kde v Olomouci koupit NATO strap. ~tapatalked~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Prosim doporucte overeneho hodinare Praha, Kladno. Na hodinky Oris. Diky. ~tapatalked~Knespl & Majzlík, mobil najdeš na facebooku, nebudu ho dávat sem, napospas automatům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 To jako Vláďa Majzlík - mechano ? ~tapatalked~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Dobrý den,chtěl bych Vás požádat o typ na dobrého a šikovného hodináře v Preze či okolí.Jedná se mi o opravu Steinhartu Nav-B Chrono II.Hodinky nedrží rezervu chodu i když je manualně natáhnu a za cca 12h přestanou jít a co je horší, že když je nechám ležet a nejsou ve stálém pohybu tak se zasekávají.Děkuji za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Chronoshop ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Atelier Knespl&Majzlik.Nebo,jak pise gunman,Chronoshop,je to jediny AD teto znacky v CR,treba ti budou umet kluci pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 p. Bláha. Na břehu 9. Precizní a není drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Lukáši děkuji za typ na p. Bláhu. Co se, ale týče Atelieru Knespl&Majzlik, tak tam už bych si nenechal opravit ani nástěné hodiny za 120,- korun z IKEI.Omlouvám se všem spokojeným zákazníkům, ale má zkušenost "a nejen má" s touto "autoopravnou" je vice než negativni.Měl jsem tam hodinky dvakrát plus reklamace opravy, takže vlastně třikrát a už nikdy více a ještě jednou opakuji, že nejsem sám. Přeji hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Určitě nejsem sám, kdo by si rád početl nějaký konkrétní zkušenosti kromě obecnýho "už nikdy více" či "zkušenost "a nejen má" s touto "autoopravnou" je vice než negativni". Třeba tady je jejich vlákno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/page-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Nechal jsem si dělat pár věcí u Luďka Seryna a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Nechal jsem si dělat pár věcí u Luďka Seryna a naprostá spokojenost.On dela Ludek i beznej servis?Ja zil v tom,ze jen stavi hodinky na zakazku a bavi se tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jojo i servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 to je dobrý vědět,díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 To USER47 OK písnu proč se k tomu tak stavím. Předem upozorňuji, že nechci nikoho pomlouvat a nikomu nenutím můj názor a uznávám, že každý má právo na slabší chvilku.Pravda je, ale taková, že má zkušenost je pouze ta špatná. Návštěva č.1Upadli mi moje Steinharty a vyskočila vteřinová ručička a tak jsem šel do Chronoshopu "se kterým mám jen dobrou zkušenost" a tam mi byl doporučen hodinář v přízemí. Hodinky jsem za pár dní dostal zpět a vše vypadalo tak jak má.Až doma jsem si všiml, že malá vteřinovka je sice tam kde má být, ale velká vteřinová ručička od stopek je lehce zdeformovaná a zjevně srovnaná kleštičkama po té, co se pravděpodobně při manipulaci ohla což je vidět dodnes a ke všemu mírně vychýlená z pozice 12 na pravou stranu.Řekl jsem si OK nedá se nic dělat stane se. Návštěva č.2Dostala se mi do hodinek voda a tak jsem se rozhodl, že je nechám prohlédnout a zároveň vyčistit a seštelovat.Když jsem dostal hodinky zpět tak jsem je vizuálně prohlédl a vše se zdálo v pořádku. Za pár dní jsem šel do práce zmáčkl jsem stopky a když jsem se chtěl po čase podívat na uplynulý čas tak jsem zjistil, že vteřinovka od stopek sebou škube na pozici 13 vteřin. Párkrát jsem zkusil nulovat a pouštět znovu, ale stále to samé. Hodinky jsem zanesl zpět do "hodinářství" a tam jsem problém nahlásil. Zkušenost kamaráda z práceKoupil si nové hodinky a potřeboval na nich drobnou úpravu trvající cca 3 minuty. Po tomto mu hodinář hodinky vrací s poučením, že by je meměl tak moc natahovat, že se to ničí. Kamarád koukal jak blázen a říká, že je nenatahuje, že jsou to automaty a že je maximálně občas dotáhne, když je nechává delší dobu ležet což se moc často nestává. Pan hodinář bere za korunku a názorně předvádí, že jsou hodinky tak moc natažené, že už s korunkou nejde ani hnout a znovu opakuje, že víc co říká a že by je neměl kamarád tak moc natahovatRozuzlení je asi takové, že ty hodinky mají šroubovací korunku. :D Možná se Vám to bude zdát zanedbatelné, ale k odborníkovy, který po sobě ani nezkontroluje volný chod ručiček po té co na hodinkách dělá kompletní vyčištění a seřízení za cca 3.500,-Kč já osobně ztrácím důvěru a proto hledám někoho šikovného kdo mi hodinky opravý a nezničí. Přeji hezký večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se