Přejít na obsah

Doporuč dobrého hodináře

Doporučené příspěvky

Většina členů posílá na servis hodinky i přes celou republiku,dobrých hodinářů je jak šafránu.Tak si vyber z vláken co jsem Ti doporučil a hodinky pošli pojištěné k hodináři.  Vlakna co jsi mi doporučil jsem  pročital za to velke diky ale ohledne Opavy jsem se nic nedočetl pouze Kravaře tam take zitry zaskočim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsíci...

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o typ na dobrého a šikovného hodináře v Preze či okolí.

Jedná se mi o opravu Steinhartu Nav-B Chrono II.

Hodinky nedrží rezervu chodu i když je manualně natáhnu a za cca 12h přestanou jít a co je horší, že když je nechám ležet a nejsou ve stálém pohybu tak se zasekávají.

Děkuji za doporučení.

Odkaz ke komentáři

Lukáši děkuji za typ na p. Bláhu.

Co se, ale týče Atelieru Knespl&Majzlik, tak tam už bych si nenechal opravit ani nástěné hodiny za 120,- korun z IKEI.

Omlouvám se všem spokojeným zákazníkům, ale má zkušenost "a nejen má" s touto "autoopravnou" je vice než negativni.

Měl jsem tam hodinky dvakrát plus reklamace opravy, takže vlastně třikrát a už nikdy více a ještě jednou opakuji, že nejsem sám.

Přeji hezký den.

Odkaz ke komentáři

To USER47

OK písnu proč se k tomu tak stavím. Předem upozorňuji, že nechci nikoho pomlouvat a nikomu nenutím můj názor a uznávám, že každý má právo na slabší chvilku.

Pravda je, ale taková, že má zkušenost je pouze ta špatná.

Návštěva č.1

Upadli mi moje Steinharty a vyskočila vteřinová ručička a tak jsem šel do Chronoshopu "se kterým mám jen dobrou zkušenost" a tam mi byl doporučen hodinář v přízemí. Hodinky jsem za pár dní dostal zpět a vše vypadalo tak jak má.

Až doma jsem si všiml, že malá vteřinovka je sice tam kde má být, ale velká vteřinová ručička od stopek je lehce zdeformovaná a zjevně srovnaná kleštičkama po té, co se pravděpodobně při manipulaci ohla což je vidět dodnes a ke všemu mírně vychýlená z pozice 12 na pravou stranu.

Řekl jsem si OK nedá se nic dělat stane se. :(

Návštěva č.2

Dostala se mi do hodinek voda a tak jsem se rozhodl, že je nechám prohlédnout a zároveň vyčistit a seštelovat.

Když jsem dostal hodinky zpět tak jsem je vizuálně prohlédl a vše se zdálo v pořádku. Za pár dní jsem šel do práce zmáčkl jsem stopky a když jsem se chtěl po čase podívat na uplynulý čas tak jsem zjistil, že vteřinovka od stopek sebou škube na pozici 13 vteřin. Párkrát jsem zkusil nulovat a pouštět znovu, ale stále to samé. Hodinky jsem zanesl zpět do "hodinářství" a tam jsem problém nahlásil.

Zkušenost kamaráda z práce

Koupil si nové hodinky a potřeboval na nich drobnou úpravu trvající cca 3 minuty. Po tomto mu hodinář hodinky vrací s poučením, že by je meměl tak moc natahovat, že se to ničí. Kamarád koukal jak blázen a říká, že je nenatahuje, že jsou to automaty a že je maximálně občas dotáhne, když je nechává delší dobu ležet což se moc často nestává. Pan hodinář bere za korunku a názorně předvádí, že jsou hodinky tak moc natažené, že už s korunkou nejde ani hnout a znovu opakuje, že víc co říká a že by je neměl kamarád tak moc natahovat

Rozuzlení je asi takové, že ty hodinky mají šroubovací korunku. :D :D :D

Možná se Vám to bude zdát zanedbatelné, ale k odborníkovy, který po sobě ani nezkontroluje volný chod ručiček po té co na hodinkách dělá kompletní vyčištění a seřízení za cca 3.500,-Kč já osobně ztrácím důvěru a proto hledám někoho šikovného kdo mi hodinky opravý a nezničí.

Přeji hezký večer.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...